Εξαρτήματα Σύνδεσης

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:

Follow us on facebook

Εξαρτήματα Σύνδεσης

Τα εξαρτήματα σύνδεσης είναι απαραίτητα είδη στερέωσης για την ένωση, συγκράτηση, ασφάλιση και ανάρτηση αντικειμένων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται ορειβατικά και ναυτικά κλειδιά, στριφωνόβιδες, μπουλόνια κρίκου, εξαρτήματα ντίζας, συνδετικά, στριφτάρια, γάντζοι, τροχαλίες κ.λπ. Διατίθενται σε διάφορα νούμερα και μεγέθη.

Εξαρτήματα Σύνδεσης  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Ορειβατικά-Ναυτικά...

  Τα ορειβατικά-ναυτικά κλειδιά είναι απαραίτητα είδη στερέωσης για την ένωση, συγκράτηση και πρόσδεση αντικειμένων. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται ορειβατικοί γάντζοι, ορειβατικοί γάντζοι ασφαλείας, ναυτικά κλειδιά.

 • Συνδετικά-Στριφτάρια-Τ...

  Τα συνδετικά, τα στριφτάρια και οι τροχαλίες είναι απαραίτητα είδη για τη συγκράτηση, στερέωση, σύνδεση, ασφάλιση και ανάρτηση αντικειμένων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με συρματόσχοινα, αλυσίδες, σχοινιά κ.λπ. σε διάφορες κατασκευές, επισκευές, μαστορέματα και χειροτεχνίες. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται γάντζοι, στριφτάρια, ροδάντζες, συνδετικά αλυσίδας, εντατήρες συρματόσχοινου, σφιγκτήρες συρματόσχοινου, μακαράδες, τροχαλίες. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη.

 • Στριφωνόβιδες-Μπουλόνι...

  Οι στριφωνόβιδες γάντζου, κρίκου, γάμα και τα μπουλόνια κρίκου είναι απαραίτητα είδη στερέωσης για την ένωση, συγκράτηση και ανάρτηση αντικειμένων. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη.

 • Εξαρτήματα Ντίζας

  Τα εξαρτήματα ντίζας είναι απαραίτητα είδη στερέωσης για την ένωση, συγκράτηση και προέκταση της ντίζας. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται μάπες αρσενικές, θηλυκές, μούφες και συνδέσεις. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη.