Είδη Στερέωσης

Είδη στερέωσης όπως βίδες, ροδέλες, παξιμάδια, πριτσίνια, μεταλλικά βύσματα, χημικά βύσματα, βύσματα ντίζας, βύσματα μπετού, βύσματα τούβλου, βύσματα γυψοσανίδας, ορειβατικά κλειδιά, μάπες, βιδοθηλιές, καρφιά, μπετονόκαρφα, καρφιά ρομπότ, πινέζες, καμπαράδες κ.λπ.

Είδη Στερέωσης  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Βίδες-Ροδέλες-Παξιμάδι...

  Στην κατηγορία περιλαμβάνονται τρυπανόβιδες, λαμαρινόβιδες, νοβοπανόβιδες, στριφώνια, μπουλόνια, βίδες άλλεν, κασονόβιδες, παξιμάδια, ροδέλες, γκρόβερ, πριτσίνια. Διατίθενται με μετρικό σπείρωμα και σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, τόσο πάχους όσο και μήκους.

 • Βύσματα...

  Τα μεταλλικά βύσματα, τα χημικά βύσματα και τα βύσματα ντίζας είναι απαραίτητα είδη στερέωσης για εργασίες στερέωσης σε μπετόν, ενισχυμένο σκυρόδεμα, πέτρα και άλλα δομικά υλικά. Συνήθως χρησιμοποιούνται για να στερεώσουν βαριά φορτία σε συμπαγή υλικά. Διατίθενται σε πολλά μεγέθη για να καλύψουν κάθε ανάγκη.

 • Βύσματα...

  Τα βύσματα μπετού, τούβλου, γυψοσανίδας είναι απαραίτητα είδη στερέωσης για εργασίες στερέωσης σε μπετόν, τούβλο, γυψοσανίδα, ytong, θερμοπρόσοψη και άλλα δομικά υλικά. Συνήθως χρησιμοποιούνται για να στερεώσουν φορτία σε συμπαγή υλικά ή διάτρητα υλικά με πυκνή ή πορώδη δομή. Διατίθενται σε πολλά μεγέθη για να καλύψουν κάθε ανάγκη.

 • Καρφιά-Μπετονόκαρφα-Ρο...

  Τα καρφιά, τα μπετονόκαρφα, οι πινέζες είναι απαραίτητα είδη στερέωσης για εργασίες στερέωσης σε ξύλο, μέταλλο, μπετόν και άλλα υλικά. Διατίθενται σε πολλά μεγέθη για να καλύψουν κάθε ανάγκη. Η κατηγορία περιλαμβάνει ατσαλόκαρφα, ριγωτά ατσαλόκραφα, ατσαλόκαρφα ρομπότ, οικοδομικά καρφιά, καμπαράδες, πινέζες.

 • Εξαρτήματα Σύνδεσης

  Τα εξαρτήματα σύνδεσης είναι απαραίτητα είδη στερέωσης για την ένωση, συγκράτηση, ασφάλιση και ανάρτηση αντικειμένων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται ορειβατικά και ναυτικά κλειδιά, στριφωνόβιδες, μπουλόνια κρίκου, εξαρτήματα ντίζας, συνδετικά, στριφτάρια, γάντζοι, τροχαλίες κ.λπ. Διατίθενται σε διάφορα νούμερα και μεγέθη.