Χρώματα-Δομικά Υλικά

Κατάλογος

Follow us on facebook

Χρώματα-Δομικά Υλικά

Υλικά βαφής τεχνοτροπίας και άλλα δομικά υλικά όπως πλαστικά χρώματα, λαδομπογιές, βερνίκια νερού ή διαλύτη, διαλυτικά, αστάρια, μονωτικά, κόλλες, σιλικόνες, αφροί πολυουρεθάνης, σπρέι, πινέλα, ρολά, σκάφες βαφής, ταινίες, νάυλον, γυαλόχαρτα, σπάτουλες

Χρώματα-Δομικά Υλικά  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Πλαστικά-Ακρυλικά-Υδρο...

  Τα πλαστικά, ακρυλικά χρώματα και τα υδροχρώματα είναι απαραίτητα για τη βαφή επιφανειών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων από σοβά, γυψοσανίδα, μπετόν. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται απλά, οικολογικά, αντιμουχλικά πλαστικά χρώματα, υδροχρώματα και απλά, χαλαζιακά, θερμομονωτικά, ακρυλικά χρώματα των εταιρειών ΧΡΩΤΕΧ ή ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ.

 • Βερνίκια Ξύλου...

  Στα βερνίκια ξύλου νερού-διαλύτη περιλαμβάνονται τα βερνίκια εμποτισμού και συντήρησης ξύλου, τα βερνίκια θαλάσσης, πέτρας, δομικών υλικών, τα λάδια, τα παρασιτοκτόνα και τα κεριά. Είναι απαραίτητα για τη θρέψη και την προστασία των ξύλινων επιφανειών από τον ήλιο, την αλμύρα και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, τους μύκητες, τα ξυλοφάγα έντομα καθώς και την προστασία πέτρινων επιφανειών, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και γενικότερα φυσικών ή τεχνητών δομικών υλικών όπως τούβλα, κεραμικά κ.λπ.

 • Λαδομπογιές-Ειδικά...

  Οι λαδομπογιές και τα ειδικά χρώματα είναι απαραίτητα χρώματα για τη βαφή ή τη διακόσμηση μεταλλικών, ξύλινων και άλλων επιφανειών. Είναι βερνικοχρώματα που αραιώνονται με διαλυτικό ή νερό, προσφέρουν αντισκωριακή προστασία, είναι εύκολα στη χρήση, με μεγάλη καλυπτικότητα, είναι ανθεκτικά στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και το συχνό πλύσιμο. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται λαδομπογιές διαλύτη, λαδομπογιές νερού και ειδικά χρώματα από τις εταιρείες ΧΡΩΤΕΧ, ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ και TETRALUX.

 • Τεχνοτροπίες

  Οι τεχνοτροπίες είναι μέσα για τη δημιουργία τεχνοτροπίας σε διάφορες επιφάνειες όπως τοίχους, ξύλινες ή μεταλλικές επιφάνειες. Χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία εφέ με χρώμα ή τη δημιουργία διαφορετικών υφών σε μία ποικιλία επιφανειών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται ιδιαίτερα χρώματα όπως χρώμα αλουμινίου, χρυσού ή μπρονζέ, χρώματα μαυροπίνακα, σφυρήλατα χρώματα, χρώματα ρελιέφ, χρώματα για πλακάκια, χρώματα κιμωλίας, κεριά για χρώματα κιμωλίας, χρώματα για κρακελέ, τεχνοτροπίες τοίχου, υγρό γυαλί, ειδικές χρυσόσκονες(glitter) κ.α.

 • Αστάρια-Μονωτικά

  Τα αστάρια νερού ή διαλύτη είναι απαραίτητα υποστρώματα που εφαρμόζονται στις επιφάνειες πριν την τελική βαφή ή τη μόνωση. Τα μονωτικά και στεγανωτικά υλικά είναι απαραίτητα για τη μόνωση και τη στεγάνωση οριζόντιων και κάθετων επιφανειών. Στην κατηγορία περιλαμβάνεται μία τεράστια ποικιλία ασταριών, μονωτικών και στεγανωτικών προϊόντων των εταιρειών ΧΡΩΤΕΧ και ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ.

 • Σπρέι

  Στην κατηγορία αυτή υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε μορφή σπρέι. Περιλαμβάνονται σπρέι για το χρωματισμό διάφορων επιφανειών όπως μέταλλο, ξύλο, πλαστικό, χαρτί, γυαλί, κεραμικό κ.λπ., σπρέι γράσου, σιλικόνης, πίσσας για τη λίπανση, τον καθαρισμό και το ξεμπλοκάρισμα κινούμενων εξαρτημάτων, το γυάλισμα, την προστασία και την αδιαβροχοποίηση των πλαστικών, την προστασία του αμαξώματος από άλατα και υγρασία και σπρέι ειδικής χρήσης που είναι πιο εξειδικευμένα και δεν εμπίπτουν στις υπόλοιπες κατηγορίες όπως αστάρια σε σπρέι, καθαριστικά σπρέι, σπρέι αυτοκινήτων κ.λπ. Η κατηγορία περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία σπρέι μεγάλων εταιρειών όπως LOCTITE, TEROSON, COSMOS LAC, SARATOGA, WD-40, ZEP.

 • Διαλυτικά-Διαβρωτικά

  Τα διαλυτικά και τα διαβρωτικά είναι απαραίτητα προϊόντα για την αφαίρεση και τον καθαρισμό χρωμάτων και λεκέδων, την απομάκρυνση παλιών βαφών, την αραίωση χρωμάτων και ασταριών διαλύτη, την απομάκρυνση της σκουριάς από διάφορες επιφάνειες. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται διαλυτικά, νέφτια, ασετόν, διαλυτικά νίτρου, διαλυτικά πινέλου, διαλυτικά πιστολιού, διαβρωτικά χρωμάτων, αφαιρετικά σκουριάς μεγάλων εταιρειών όπως ΧΡΩΤΕΧ, ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ, BONDEX, SARATOGA.

 • Συναφή Είδη...

  Τα συναφή είδη χρωμάτων και δομικών υλικών είναι απαραίτητα είδη και εργαλεία για την εφαρμογή και την επεξεργασία δομικών υλικών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται νάυλον κάλυψης και χαρτοταινίες, ρολά βαφής και χειρολαβές, πινέλα και βούρτσες, δοχεία βαφής και αναδευτήρες, γυαλόχαρτα, δίσκοι λείανσης, γυαλοχαρτιέρες και βάσεις για γυαλόχαρτα.

 • Δομικά Υλικά

  Τα δομικά υλικά είναι απαραίτητα για την κατασκευή, επισκευή, ενίσχυση και χρωματισμό των δομικών στοιχείων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται τσιμέντα, γύψοι, στόκοι, επισκευαστικά κονιάματα, ρητίνες, κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκοι, χρωστικές ουσίες σε σκόνη ή σε υγρή μορφή.

 • Κόλλες-Σιλικόνες-Αφροί...

  Οι κόλλες, οι σιλικόνες, οι αφροί πολυουρεθάνης και τα γράσα είναι απαραίτητα προϊόντα για τη σφράγιση, συγκόλληση, στεγανοποίηση ή λίπανση διάφορων υλικών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται βενζινόκολλες, ξυλόκολλες, ασφαλιστικά σπειρωμάτων, γλουτολίνες, υγρά τεφλόν, κόλλες στιγμής, κόλλες μοντάζ, εποξικές κόλλες, κόλλες δύο συστατικών, κόλλες μαγνητικές, κυανοακρυλικές κόλλες, παρμπριζόκολλες, φλαντζόκολλες, ακρυλικές μαστίχες, εποξικοί στόκοι, επισκευαστικά πλαστικών δεξαμενών και ρεζερβουάρ, κόλλες PVC, σιδηρόστοκοι, υγροί πολυεστέρες, μαγγανέζες, σφραγιστικά πολυουρεθάνης, αφροί πολυουρεθάνης χαμηλής ή κανονικής διόγκωσης, γράσα ασβεστίου, γράσα σιλικόνης, γράσα θαλάσσης, γράσα λιθίου, γράσα αλυσίδας, γράσα τροφίμων, γράσα μολύβδου, γράσα χαλκού κ.λπ.