Γυαλόχαρτα

Τα γυαλόχαρτα, οι δίσκοι λείανσης, οι γυαλοχαρτιέρες και οι βάσεις για γυαλόχαρτα είναι απαραίτητα μέσα για την τριβή, την επεξεργασία, τη λείανση, τον καθαρισμό και το γυάλισμα διάφορων επιφανειών όπως ξύλο, μέταλλο, πλαστικό, δομικά υλικά. Διατίθενται σε φύλλα, σε ρολά, σε σφουγγάρια, σε δίσκους και με διάφορες σκληρότητες.

Γυαλόχαρτα  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Γυαλόχαρτα...

    Τα γυαλόχαρτα είναι απαραίτητα μέσα για την τριβή, επεξεργασία και λείανση επιφανειών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες επιφάνειες όπως ξύλο, μέταλλο, πλαστικό, δομικά υλικά. Διατίθενται σε φύλλα, σε ρολά, σε σφουγγάρια και με διάφορες σκληρότητες.

  • Δίσκοι...

    Οι δίσκοι λείανσης είναι απαραίτητα εξαρτήματα ηλεκτρικών εργαλείων για το τρίψιμο, το γυάλισμα, τη λείανση και τον καθαρισμό διάφορων επιφανειών όπως ξύλο, μέταλλο, πλαστικό, δομικά υλικά. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται δίσκοι λείανσης, δίσκοι fiber και super fiber, δίσκοι βεντάλια, δίσκοι γυαλίσματος μάλλινοι ή σπογγώδεις, δίσκοι velcro κ.λπ.

  • Γυαλοχαρτιέρες-Βάσεις...

    Οι γυαλοχαρτιέρες και οι βάσεις για γυαλόχαρτα είναι απαραίτητα μέσα για την προσάρτηση γυαλόχαρτων και την τριβή, επεξεργασία και λείανση επιφανειών όπως ξύλο, μέταλλο, πλαστικό, δομικά υλικά. Είναι ιδανικά για την εύκολη και γρήγορη εκτέλεση των εργασιών.