Δομικά Υλικά

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:

Follow us on facebook

Δομικά Υλικά

Τα δομικά υλικά είναι απαραίτητα για την κατασκευή, επισκευή, ενίσχυση και χρωματισμό των δομικών στοιχείων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται τσιμέντα, γύψοι, στόκοι, επισκευαστικά κονιάματα, ρητίνες, κόλλες πλακιδίων, αρμόστοκοι, χρωστικές ουσίες σε σκόνη ή σε υγρή μορφή.

Δομικά Υλικά  Υπάρχει 1 προϊόν.

Υποκατηγορίες

 • Τσιμέντο-Γύψος-Στόκος

  Το τσιμέντο, ο γύψος και οι στόκοι είναι απαραίτητα δομικά υλικά για την κατασκευή και επισκευή δομικών στοιχείων. Το τσιμέντο χρησιμοποιείται για την επισκευή στοιχείων σε σκυρόδεμα και τσιμεντοκονίες, την επισκευή επιχρισμάτων, την παρασκευή τσιμεντοκονιαμάτων, την αρμολόγηση φυσικών λίθων και πετρωμάτων, τη δημιουργία επιχρισμάτων ασβεστοτσιμεντοκονιαμάτων κ.λπ. Ο γύψος είναι κατάλληλος για την κατασκευή γύψινων αντικειμένων, διάφορες διακοσμητικές κατασκευές, μερεμέτια στους τοίχους, επισκευή παλιών γύψινων, στοκαρίσματα κ.λπ. Οι στόκοι είναι κατάλληλοι για την εξομάλυνση και προετοιμασία επιφανειών τοίχου, το γέμισμα κοιλοτήτων και ρωγμών σε μεταλλικές επιφάνειες, ξύλινες επιφάνειες, μάρμαρα και πέτρες.

 • Επισκευαστικά...

  Τα επισκευαστικά κονιάματα και οι ρητίνες είναι κατάλληλα για την επισκευή και ενίσχυση των δομικών υλικών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται στεγανωτικά κονιάματα, οικοδομικές ρητίνες, ρητινούχα τσιμεντοκονιάματα, επισκευαστικά τσιμεντοκονιάματα, σιλικονούχα αδιαβροχοποιητικά.

 • Κόλλες...

  Οι κόλλες πλακιδίων και οι αρμόστοκοι είναι δομικά υλικά για την κόλληση κεραμικών πλακιδίων σε διάφορες επιφάνειες και τη σφράγιση αρμών. Στην κατηγορία θα βρείτε κόλλες πλακιδίων, έγχρωμους αρμόστοκους, σταυρούς πλακιδίων και ταφ.

 • Χρωστικές Σκόνες-Σύριγγες

  Οι χρωστικές είναι κατάλληλες για το χρωματισμό κονιαμάτων, χρωμάτων, αρμών, σοβάδων, το φυσικό χρωματισμό ξύλινων επιφανειών, στη ζωγραφική, την αγιογραφία, την τοιχογραφία κ.τ.λ. Μπορούν να χρωματίσουν τσιμέντο, σοβά, ξύλο, χρώματα κ.τ.λ. Διατίθενται σε σκόνη ή σε υγρή μορφή και σε διάφορες αποχρώσεις.

Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο
Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο