Ηλεκτρολογικά Εργαλεία Χειρός

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:

Follow us on facebook

Ηλεκτρολογικά Εργαλεία Χειρός

Τα ηλεκτρολογικά εργαλεία χειρός είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη στερέωση, χαλάρωση και σύσφιξη βιδών, το σφίξιμο, το κράτημα αντικειμένων και εξαρτημάτων, το κόψιμο συρμάτων και καλωδίων, το γδάρσιμο των καλωδίων και το πρεσάρισμα των ακροδεκτών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται δοκιμαστικά κατσαβίδια και κατσαβίδια με μόνωση VDE για εργα...

Τα ηλεκτρολογικά εργαλεία χειρός είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη στερέωση, χαλάρωση και σύσφιξη βιδών, το σφίξιμο, το κράτημα αντικειμένων και εξαρτημάτων, το κόψιμο συρμάτων και καλωδίων, το γδάρσιμο των καλωδίων και το πρεσάρισμα των ακροδεκτών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται δοκιμαστικά κατσαβίδια και κατσαβίδια με μόνωση VDE για εργασίες με ρεύμα έως 1000V, πένσες, μυτοτσίμπιδα ίσια και κυρτά, κοφτάκια, μπροστοκόφτες, πλαγιοκόφτες με βαριά μόνωση ή με μόνωση VDE, γδάρτες καλωδίων, κόφτες καλωδίων, ψαλίδια καλωδίων, πρέσες ακροδεκτών.

Περισσότερα

Ηλεκτρολογικά Εργαλεία Χειρός  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Κατσαβίδια Ηλεκτρολόγων

    Τα κατσαβίδια ηλεκτρολόγων είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη στερέωση, χαλάρωση και σύσφιξη βιδών. Μπορούν να καλύψουν κάθε επισκευαστική και κατασκευαστική ανάγκη. Είναι κατάλληλα για χρήση με βίδες με κεφάλι ίσιο(slotted), σταυρού(λαμαρινόβιδες-τρυπανόβιδες)(Phillips-PH). Στην κατηγορία περιλαμβάνονται δοκιμαστικά κατσαβίδια και κατσαβίδια με μόνωση VDE που παρέχει ασφάλεια σε εργασίες με ρεύμα έως 1000V.

  • Πένσες-Κοφτάκια-Μυτοτσ...

    Οι πένσες, οι κόφτες και τα μυτοτσίμπιδα ηλεκτρολόγων είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για πολλαπλές χρήσεις. Είναι τα κατάλληλα εργαλεία για το σφίξιμο, το κράτημα αντικειμένων και εξαρτημάτων, το κόψιμο συρμάτων, καλωδίων. Είναι σχεδιασμένα για ένα ευρύ φάσμα εργασιών εγκατάστασης, κατασκευής και επισκευής. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει πένσες, μυτοτσίμπιδα ίσια και κυρτά, κοφτάκια, μπροστοκόφτες, πλαγιοκόφτες με βαριά μόνωση ή με μόνωση VDE που παρέχει ασφάλεια σε εργασίες με ρεύμα έως 1000V.

  • Απογυμνωτές-Κόφτες...

    Οι απογυμνωτές, οι κόφτες καλωδίων και οι πρέσες ακροδεκτών είναι απαραίτητα ηλεκτρολογικά εργαλεία για την κοπή και το γδάρσιμο των καλωδίων και το πρεσάρισμα των ακροδεκτών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται διάφοροι τύποι από γδάρτες καλωδίων, κόφτες καλωδίων, ψαλίδια καλωδίων, πρέσες ακροδεκτών.