Συναφή Είδη Χρωμάτων-Δομικών Υλικών

Τα συναφή είδη χρωμάτων και δομικών υλικών είναι απαραίτητα είδη και εργαλεία για την εφαρμογή και την επεξεργασία δομικών υλικών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται νάυλον κάλυψης και χαρτοταινίες, ρολά βαφής και χειρολαβές, πινέλα και βούρτσες, δοχεία βαφής και αναδευτήρες, γυαλόχαρτα, δίσκοι λείανσης, γυαλοχαρτιέρες και βάσεις για γυαλόχαρτα.

Συναφή Είδη Χρωμάτων-Δομικών Υλικών  Υπάρχουν 10 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Ρολά Βαφής-Χειρολαβές

  Τα ρολά βαφής και οι χειρολαβές είναι απαραίτητα εργαλεία για τη γρήγορη και εύκολη βαφή διάφορων επιφανειών προσφέροντας ένα τέλειο αποτέλεσμα. Με τα ρολά βαφής γίνεται ομοιόμορφη διασπορά του χρώματος προσφέροντας εξοικονόμηση χρόνου, υψηλή απόδοση και καλυπτικότητα. Είναι κατάλληλα για πλαστικά, ακρυλικά χρώματα, βερνίκια, ριπολίνες νερού ή διαλύτη. Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις.

 • Πινέλα-Βούρτσες

  Τα πινέλα και οι βούρτσες είναι απαραίτητα εργαλεία για τη γρήγορη και εύκολη βαφή διάφορων επιφανειών. Με τα πινέλα και τις βούρτσες γίνεται ομοιόμορφη διασπορά του χρώματος και άλλων υλικών προσφέροντας εξοικονόμηση χρόνου, υψηλή απόδοση και καλυπτικότητα. Είναι κατάλληλα για πλαστικά, ακρυλικά χρώματα, βερνίκια, ριπολίνες νερού ή διαλύτη. Η κατηγορία περιλαμβάνει πινέλα, βούρτσες, πατρόγκες, κονταροπίνελα, στραβοπίνελα, μπατανόβουρτσες. Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις.

 • Δοχεία Βαφής-Αναδευτήρες

  Τα δοχεία βαφής και οι αναδευτήρες είναι απαραίτητα μέσα για τη μεταφορά και την ανάμειξη των χρωμάτων και των κονιαμάτων δομικών υλικών όπως τσιμέντο, γύψο, κόλλα πλακιδίων κ.λπ. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται αναδευτήρες, κουβάδες χρωμάτων, κουβάδες κονιαμάτων, σκάφες χρωμάτων.

 • Γυαλόχαρτα

  Τα γυαλόχαρτα, οι δίσκοι λείανσης, οι γυαλοχαρτιέρες και οι βάσεις για γυαλόχαρτα είναι απαραίτητα μέσα για την τριβή, την επεξεργασία, τη λείανση, τον καθαρισμό και το γυάλισμα διάφορων επιφανειών όπως ξύλο, μέταλλο, πλαστικό, δομικά υλικά. Διατίθενται σε φύλλα, σε ρολά, σε σφουγγάρια, σε δίσκους και με διάφορες σκληρότητες.

Προβάλλονται 1 - 10 από 10 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 10 από 10 αντικείμενα