Καλώδια-Πολύπριζα-Φις

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:

Follow us on facebook

Καλώδια-Πολύπριζα-Φις

Τα καλώδια, τα πολύπριζα και τα φις είναι απαραίτητο ηλεκτρολογικό υλικό για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και συνδέσεις. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται ηλεκτρολογικά καλώδια, καλώδια ήχου, τηλεφώνου, δεδομένων, τηλεόρασης, πολύπριζα με 3, 4, 5, 6 θέσεις, με διακόπτη ή χωρίς, με καλώδιο ή χωρίς, μπαλαντέζες κλειστού ή ανοιχτού τύπου, μπαλαντέζες ...

Τα καλώδια, τα πολύπριζα και τα φις είναι απαραίτητο ηλεκτρολογικό υλικό για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και συνδέσεις. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται ηλεκτρολογικά καλώδια, καλώδια ήχου, τηλεφώνου, δεδομένων, τηλεόρασης, πολύπριζα με 3, 4, 5, 6 θέσεις, με διακόπτη ή χωρίς, με καλώδιο ή χωρίς, μπαλαντέζες κλειστού ή ανοιχτού τύπου, μπαλαντέζες συνεργείου, προεκτάσεις απλές, σούκο, δικτύου, τηλεφώνου, τηλεόρασης, φις διπολικά, φις σούκο, φις καουτσούκ, φις τηλεόρασης, φις τηλεφώνου, φις δικτύου, ταφ, αντάπτορες διπολικοί σε σούκο, σωλήνες καλωδίων, ηλεκτρολογικές ατσαλίνες κ.λπ.

Περισσότερα

Καλώδια-Πολύπριζα-Φις  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Καλώδια

  Τα καλώδια είναι κατάλληλα για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, μεταφορά ήχου, συνδέσεις τηλεφώνου, δεδομένων, τηλεόρασης.

 • Πολύπριζα-Μπαλαντέζες-...

  Τα πολύπριζα, οι μπαλαντέζες και οι προεκτάσεις είναι ιδανικά για τη σύνδεση πολλών συσκευών σε μία πρίζα ή/και την επιμήκυνση του καλωδίου έως την πρίζα. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται πολύπριζα με 3, 4, 5, 6 θέσεις, με διακόπτη ή χωρίς, με καλώδιο ή χωρίς, μπαλαντέζες κλειστού ή ανοιχτού τύπου, μπαλαντέζες συνεργείου, προεκτάσεις απλές, σούκο, δικτύου, τηλεφώνου, τηλεόρασης.

 • Φις-Αντάπτορες

  Τα φις και οι αντάπτορες είναι απαραίτητο ηλεκτρολογικό υλικό για τη σύνδεση των συσκευών με την πρίζα. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται φις διπολικά, φις σούκο, φις καουτσούκ, φις τηλεόρασης, φις τηλεφώνου, φις δικτύου, ταφ, αντάπτορες διπολικοί σε σούκο κ.λπ.

 • Σωλήνες Καλωδίων

  Οι σωλήνες καλωδίων είναι απαραίτητες για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Με τις σωλήνες καλωδίων οργανώνονται, τακτοποιούνται και ομαδοποιούνται τα καλώδια κατά τις ηλεκτρολογικές εργασίες. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται και οι ηλεκτρολογικές ατσαλίνες για την έλξη των καλωδίων.