Ηλεκτρολογικά

Ηλεκτρολογικό υλικό και εργαλεία όπως λάμπες, καλώδια, πολύπριζα, πρίζες, διακόπτες, φις, δεματικά, κλέμες, ρόκα, μονωτικές, ντουί, κυτία, μπουάτ, ασφάλειες, φακοί, μπαταρίες, ηλεκτρολογικά εργαλεία χειρός, σόμπες, εξαεριστηράκια, αντιστάσεις θερμοσιφώνου

Ηλεκτρολογικά  Υπάρχουν 6 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Λάμπες

  Οι λάμπες είναι απαραίτητα μέσα για τον τεχνητό φωτισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται λάμπες LED, λάμπες αλογόνου, λάμπες πυρακτώσεως, φθορίου, νυκτός και ιωδίνης. Διατίθενται σε ψυχρό, θερμό φως ή φως ημέρας, ντιμαριζόμενες ή όχι, κοινές, γλόμποι, κεράκια, σφαιρικές, ίσιες, στρογγυλές GU4, GU5.35, GU10, R50, R63, G95, καρφί G4, καρφί G9, φούρνου, ψυγείου, νυκτός, με ανιχνευτή κίνησης, με αισθητήρα μέρας νύχτας, επαναφορτιζόμενες, εντομοαπωθητικές κ.λπ.

 • Καλώδια-Πολύπριζα-Φις

  Τα καλώδια, τα πολύπριζα και τα φις είναι απαραίτητο ηλεκτρολογικό υλικό για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και συνδέσεις. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται ηλεκτρολογικά καλώδια, καλώδια ήχου, τηλεφώνου, δεδομένων, τηλεόρασης, πολύπριζα με 3, 4, 5, 6 θέσεις, με διακόπτη ή χωρίς, με καλώδιο ή χωρίς, μπαλαντέζες κλειστού ή ανοιχτού τύπου, μπαλαντέζες συνεργείου, προεκτάσεις απλές, σούκο, δικτύου, τηλεφώνου, τηλεόρασης, φις διπολικά, φις σούκο, φις καουτσούκ, φις τηλεόρασης, φις τηλεφώνου, φις δικτύου, ταφ, αντάπτορες διπολικοί σε σούκο, σωλήνες καλωδίων, ηλεκτρολογικές ατσαλίνες κ.λπ.

 • Πρίζες-Διακόπτες

  Οι πρίζες και οι διακόπτες είναι απαραίτητο ηλεκτρολογικό υλικό για τη σύνδεση των συσκευών με το ηλεκτρολογικό δίκτυο. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται πρίζες σούκο, πρίζες δικτύου, πρίζες τηλεφώνου, πρίζες τηλεόρασης, διακόπτες μονοί ή διπλοί, διακόπτες αλέ ρετούρ, πριζοδιακόπτες, διακοπτάκια, κουδούνια κ.λπ.

 • Δεματικά-Κλέμες-Ρόκα-Μ...

  Τα δεματικά, οι κλέμες, τα ρόκα και οι μονωτικές είναι απαραίτητα μέσα για τη στερέωση, σύνδεση και συγκράτηση καλωδίων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται δεματικά καλωδίων, θερμοσυστελόμενα καλωδίων, δίχαλα καρφωτικού για καλώδια, κλέμες, ρόκα στρογγυλά, μονωτικές ταινίες.

 • Ντουί-Κυτία-Μπουάτ

  Τα ντουί, τα κυτία και τα μπουάτ είναι απαραίτητο ηλεκτρολογικό υλικό για τη σύνδεση καλωδίων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται κουτιά διακλάδωσης, μπουάτ, ντουί βακελίτη, ντουί πορσελάνης κ.λπ.

 • Ασφάλειες-Αυτοματάκια

  Οι ασφάλειες και τα αυτοματάκια είναι απαραίτητο ηλεκτρολογικό υλικό για την προστασία των κυκλωμάτων και των συσκευών από εντάσεις ρεύματος μεγαλύτερες από τις επιτρεπτές και τα βραχυκυκλώματα.

 • Φακοί-Μπαταρίες

  Οι φακοί είναι απαραίτητα μέσα για το φωτισμό σκοτεινών σημείων. Οι μπαταρίες χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία διάφορων συσκευών όπως τηλεχειριστήρια, ρολόγια, φακοί, ζυγαριές, αριθμομηχανές κ.λπ. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται φακοί χειρός, φακοί κεφαλής, φακοί στυλό, φωτιστικά συνεργείου, μπαταρίες ΑΑΑ, μπαταρίες ΑΑ, μπαταρίες στρογγυλές, μπαταρίες πλακέ κ.λπ.

 • Σόμπες-Ανεμιστήρες

  Οι σόμπες και οι ανεμιστήρες είναι ηλεκτρικές συσκευές για τη θέρμανση και ψύξη του χώρου. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται θερμαντικά σώματα convector, θερμάστρες χαλαζία, ανεμιστήρες.

 • Αντιστάσεις Θερμοσιφώνων

  Οι αντιστάσεις θερμοσιφώνων είναι απαραίτητα ηλεκτρολογικά ανταλλακτικά για την ομαλή λειτουργία του θερμοσίφωνου. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται αντιστάσεις θερμοσιφώνων, θερμοστάτες, ασφάλειες θερμοσιφώνων.

 • Ηλεκτρολογικά Εργαλεία...

  Τα ηλεκτρολογικά εργαλεία χειρός είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη στερέωση, χαλάρωση και σύσφιξη βιδών, το σφίξιμο, το κράτημα αντικειμένων και εξαρτημάτων, το κόψιμο συρμάτων και καλωδίων, το γδάρσιμο των καλωδίων και το πρεσάρισμα των ακροδεκτών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται δοκιμαστικά κατσαβίδια και κατσαβίδια με μόνωση VDE για εργασίες με ρεύμα έως 1000V, πένσες, μυτοτσίμπιδα ίσια και κυρτά, κοφτάκια, μπροστοκόφτες, πλαγιοκόφτες με βαριά μόνωση ή με μόνωση VDE, γδάρτες καλωδίων, κόφτες καλωδίων, ψαλίδια καλωδίων, πρέσες ακροδεκτών.

Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 6 από 6 αντικείμενα