Σκούπες-Φαράσια-Σφουγγαρίστρες

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:

Follow us on facebook

Σκούπες-Φαράσια-Σφουγγαρίστρες

Στην κατηγορία περιλαμβάνονται σκούπες, σφουγγαρίστρες, κοντάρια, φαράσια, κουβάδες και στίφτες που είναι απαραίτητα είδη οικιακής χρήσης για τον καθαρισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Σκούπες-Φαράσια-Σφουγγαρίστρες  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Σκούπες

  Οι σκούπες είναι ιδανικές για τον καθαρισμό εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται σκούπες οικιακές με κοντή ή μακριά τρίχα, σκούπες ασφάλτου, σκούπες κομμωτηρίου, σκούπες χαλιών, σκούπες χόρτου, αραχνόσκουπες.

 • Σφουγγαρίστρες

  Οι σφουγγαρίστρες είναι ιδανικές για τον καθαρισμό διάφορων επιφανειών όπως μάρμαρα, πλακάκια κ.λπ. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται σφουγγαρίστρες τύπου Wettex, σφουγγαρίστρες μικροϊνών, σφουγγαρίστρες νήμα, επαγγελματικές σφουγγαρίστρες κ.λπ.

 • Κοντάρια για Σκούπες...

  Τα σκουπόξυλα είναι απαραίτητα κοντάρια για την τοποθέτηση σκούπας ή σφουγγαρίστρας. Διατίθενται με ψιλό ή κανονικό πάσο. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται κοντάρια μεταλλικά, ξύλινα και inox.

 • Φαράσια

  Τα φαράσια είναι απαραίτητα είδη οικιακής χρήσης για τη συλλογή και μεταφορά σκόνης και σκουπιδιών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται φαράσια πλαστικά, φαράσια μεταλλικά, φαράσια με κοντάρι κ.λπ.

 • Κουβάδες-Στίφτες

  Οι κουβάδες είναι απαραίτητα είδη οικιακής χρήσης για τη συλλογή και μεταφορά νερού και άλλων υγρών, εργασίες καθαριότητας κ.λπ. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται κουβάδες νερού, κουβάδες γενικής χρήσης, κουβάδες σφουγγαρίσματος, στίφτες.