Είδη Τζακιού-BBQ

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:

Follow us on facebook

Είδη Τζακιού-BBQ

Τα είδη τζακιού είναι απαραίτητα προϊόντα για τον καθαρισμό, την επισκευή και τη συντήρηση τζακιών, σομπών, καυστήρων, καπνοδόχων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται καθαριστικά προϊόντα για το χημικό καθαρισμό σε καμινάδες και μπουριά, καθαριστικά προϊόντα για τα τζάμια που βρίσκονται σε τζάκια και σόμπες, προσανάμματα για το εύκολο, γρήγορο και κα...

Τα είδη τζακιού είναι απαραίτητα προϊόντα για τον καθαρισμό, την επισκευή και τη συντήρηση τζακιών, σομπών, καυστήρων, καπνοδόχων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται καθαριστικά προϊόντα για το χημικό καθαρισμό σε καμινάδες και μπουριά, καθαριστικά προϊόντα για τα τζάμια που βρίσκονται σε τζάκια και σόμπες, προσανάμματα για το εύκολο, γρήγορο και καθαρό άναμμα της φωτιάς, ανοξείδωτες βούρτσες καθαρισμού για σχάρες, βούρτσες και συρματόβουρτσες χειρός, τουμπόβουρτσες, αναπτήρες, γάντια πυράντοχα, μασιές για κάρβουνα, μαχαίρια και σπάτουλες για μπάρμπεκιου, μεταλλικά φαράσια για κάρβουνα, φιάλες βουτανίου, χρώματα υψηλής θερμοκρασίας, αλουμινοταινίες, σιλικόνες υψηλής θερμοκρασίας, μαγγανέζες, σφραγιστικά υψηλής θερμοκρασίας κ.α.

Περισσότερα

Είδη Τζακιού-BBQ  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Καθαριστικά...

  Τα καθαριστικά καπνιάς είναι απαραίτητα προϊόντα για το χημικό καθαρισμό σε καμινάδες και μπουριά. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται και καθαριστικά προϊόντα για τα τζάμια που βρίσκονται σε τζάκια και σόμπες καθώς και προσανάμματα για το εύκολο, γρήγορο και καθαρό άναμμα της φωτιάς.

 • Βούρτσες Τζακιού-BBQ

  Οι βούρτσες τζακιών και μπάρμπεκιου είναι κατάλληλες για τον καθαρισμό του τζακιού, του μπάρμπεκιου, της ψησταριάς. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται ανοξείδωτες βούρτσες καθαρισμού για σχάρες, βούρτσες και συρματόβουρτσες χειρός, τουμπόβουρτσες.

 • Διάφορα Είδη Τζακιού-BBQ

  Στην κατηγορία περιλαμβάνονται διάφορα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για τα τζάκια και τα μπάρμπεκιου όπως αναπτήρες, γάντια πυράντοχα, μασιές για κάρβουνα, μαχαίρια και σπάτουλες για μπάρμπεκιου, μεταλλικά φαράσια για κάρβουνα, φιάλες βουτανίου κ.λπ.

 • Χρώματα-Επισκευαστικά...

  Τα χρώματα και τα επισκευαστικά υψηλής θερμοκρασίας είναι προϊόντα για την επισκευή και συντήρηση τζακιών, σομπών, καυστήρων, καπνοδόχων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται χρώματα υψηλής θερμοκρασίας, αλουμινοταινίες, σιλικόνες υψηλής θερμοκρασίας, μαγγανέζες, σφραγιστικά υψηλής θερμοκρασίας.