Είδη Οικιακής Χρήσης

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:

Follow us on facebook

Είδη Οικιακής Χρήσης

Είδη οικιακής χρήσης όπως απορρυπαντικά, αφυγραντήρες, είδη τζακιού και BBQ, μπιτόνια, ψεκαστήρες, βαρέλια, ντουλάπες, χρηματοκιβώτια, γραμματοκιβώτια, κλειδοθήκες, απλώστρες, καροτσάκια λαϊκής, συρματόσχοινα, σιδερώστρες, ποντικοφάρμακα, απωθητικά, σκούπες, φαράσια, σφουγγαρίστρες, αεροστόπ, τσοχάκια επίπλων, κρεμάστρες, στηρίγματα ραφιών, σκάλ...

Είδη οικιακής χρήσης όπως απορρυπαντικά, αφυγραντήρες, είδη τζακιού και BBQ, μπιτόνια, ψεκαστήρες, βαρέλια, ντουλάπες, χρηματοκιβώτια, γραμματοκιβώτια, κλειδοθήκες, απλώστρες, καροτσάκια λαϊκής, συρματόσχοινα, σιδερώστρες, ποντικοφάρμακα, απωθητικά, σκούπες, φαράσια, σφουγγαρίστρες, αεροστόπ, τσοχάκια επίπλων, κρεμάστρες, στηρίγματα ραφιών, σκάλες, σκαλοσκαμπό, αξεσουάρ κουζίνας, αξεσουάρ μπάνιου

Περισσότερα

Είδη Οικιακής Χρήσης  Υπάρχουν 7 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Είδη Καθαρισμού

  Τα είδη καθαρισμού είναι απαραίτητα για τον καθαρισμό των χώρων και των επιφανειών από βρομιά, άλατα, λίπη και άλλα υπολείμματα. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται καθαριστικά πατωμάτων, καθαριστικά μαρμάρων, καθαριστικά πέτρας και πλακιδίων, καθαριστικά χαλιών, αφαιρετικά σκουριάς, καθαριστικά μετάλλων, αλοιφές γυαλίσματος μετάλλων, αντιμουχλικά, αποφρακτικά, καθαριστικά αλάτων, καθαριστικά για λίπη και λάδια, καθαριστικά καπνιάς, καθαριστικά για μαρκαδόρους και γκράφιτι, καθαριστικά αιρ-κοντίσιον, καθαριστικά κόλλας, βούρτσες, γάντια, ξύστρες για τζάμια και κεραμικές εστίες κ.λπ.

 • Συλλέκτες...

  Οι συλλέκτες υγρασίας και τα ανταλλακτικά τους είναι απαραίτητα μέσα για την απορρόφηση της υγρασίας, τη βελτίωση του αέρα και τον αρωματισμό του χώρου. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται συσκευές απορρόφησης υγρασίας και τα ανταλλακτικά τους.

 • Σκούπες-Φαράσια-Σφουγγ...

  Στην κατηγορία περιλαμβάνονται σκούπες, σφουγγαρίστρες, κοντάρια, φαράσια, κουβάδες και στίφτες που είναι απαραίτητα είδη οικιακής χρήσης για τον καθαρισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

 • Απλώστρες-Σιδερώστρες

  Στην κατηγορία περιλαμβάνονται τα απαραίτητα είδη οικιακής χρήσης για το άπλωμα και το σιδέρωμα των ρούχων όπως απλώστρες, απλώστρες καλοριφέρ, απλώστρες δαπέδου, απλώστρες μπαλκονιού, μανταλάκια, σιδερώστρες, σχοινιά απλώματος ρούχων.

 • Κρεμάστρες Τοίχου

  Οι κρεμάστρες τοίχου είναι ιδανικές για την ανάρτηση και τακτοποίηση ρούχων και αντικειμένων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται μονές κρεμάστρες, κρεμάστρες με πολλούς γάντζους, κρεμάστρες πόρτας.

 • Ντουλάπες-Φαρμακεία-Γρ...

  Οι ντουλάπες, τα φαρμακεία και τα γραμματοκιβώτια είναι ιδανικά για την τακτοποίηση αντικειμένων, φαρμάκων, γραμμάτων.

 • Μπετόνια-Βαρέλια

  Τα μπετόνια και τα βαρέλια είναι κατάλληλα δοχεία για τη συλλογή και αποθήκευση τροφίμων, πόσιμων υγρών, υγρών καυσίμων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται μπετόνια νερού, μπετόνια βενζίνης, βαρελάκια μελιού κ.λπ.

 • Αντλίες-Χωνιά

  Οι αντλίες και τα χωνιά είναι κατάλληλα μέσα για την έγχυση και μεταφορά υγρών από και προς τενεκέδες, βαρέλια, μπετόνια κ.λπ. πόσιμων υγρών, υγρών καυσίμων, χημικών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται αντλίες λαδιού, αντλίες πετρελαίου, αντλίες χημικών, χωνιά απλά και σπαστά με φίλτρο σε διάφορα μεγέθη.

 • Καροτσάκια Λαϊκής

  Τα καροτσάκια λαϊκής είναι είδη οικιακής χρήσης για τη μεταφορά των προϊόντων της νοικοκυράς. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται καροτσάκια λαϊκής γαλβανιζέ, καροτσάκια λαϊκής μεταλλικά, καροτσάκια λαϊκής υφασμάτινα με 2 ή με 4 ρόδες.

 • Είδη Τζακιού-BBQ

  Τα είδη τζακιού είναι απαραίτητα προϊόντα για τον καθαρισμό, την επισκευή και τη συντήρηση τζακιών, σομπών, καυστήρων, καπνοδόχων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται καθαριστικά προϊόντα για το χημικό καθαρισμό σε καμινάδες και μπουριά, καθαριστικά προϊόντα για τα τζάμια που βρίσκονται σε τζάκια και σόμπες, προσανάμματα για το εύκολο, γρήγορο και καθαρό άναμμα της φωτιάς, ανοξείδωτες βούρτσες καθαρισμού για σχάρες, βούρτσες και συρματόβουρτσες χειρός, τουμπόβουρτσες, αναπτήρες, γάντια πυράντοχα, μασιές για κάρβουνα, μαχαίρια και σπάτουλες για μπάρμπεκιου, μεταλλικά φαράσια για κάρβουνα, φιάλες βουτανίου, χρώματα υψηλής θερμοκρασίας, αλουμινοταινίες, σιλικόνες υψηλής θερμοκρασίας, μαγγανέζες, σφραγιστικά υψηλής θερμοκρασίας κ.α.

 • Είδη Μπάνιου-Κουζίνας

  Στην κατηγορία είδη μπάνιου και κουζίνας περιλαμβάνονται μαχαίρια και ψαλίδια οικιακής χρήσης, αξεσουάρ μπάνιου και κουζίνας, χαρτοδοχεία, κάδοι απορριμμάτων, πιγκάλ, καλάθια απλύτων, λεκάνες, κουτιά αποθήκευσης, κουρτινόξυλα, κουρτίνες μπάνιου.

 • Σακούλες...

  Στην κατηγορία περιλαμβάνονται σακούλες φύλαξης για χαλιά, κουβέρτες, ρούχα, κουστούμια, παλτό, σακούλες απορριμμάτων σε διάφορες διαστάσεις και σακούλες μπαζών.

 • Απωθητικά-Παγίδες

  Τα απωθητικά και οι παγίδες είναι απαραίτητα προϊόντα για την απομάκρυνση ή τη σύλληψη τρωκτικών, ποντικών, ερπετών, πουλιών, εντόμων από σπίτια, αποθήκες, καταστήματα, εξωτερικούς χώρους κτιρίων κ.λπ. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται απωθητικά πουλιών με ακίδες, σπρέι τρόμου για πουλιά, απωθητικά με υπερήχους, απωθητικά φιδιών, κατσαριδοκτόνα, παγίδες για κατσαρίδες, μύγες, σφήκες, ποντίκια, δολώματα για παγίδες, κόλλες για ποντίκια, ποντικοφάρμακα όπως κουφέτα, λουκούμια, κύβοι, σιτάρι.

 • Σκάλες

  Οι σκάλες είναι απαραίτητα εργαλεία για κάθε οικιακή, ερασιτεχνική ή επαγγελματική εργασία σε ψηλά σημεία. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται σκάλες αλουμινίου, σκάλες γαλβανιζέ, ξύλινες σκάλες, σκάλες τύπου Λ, ίσιες σκάλες, πολυμορφικές σκάλες, πτυσσόμενες σκάλες, σκαλοσκαμπό.

Προβάλλονται 1 - 7 από 7 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 7 από 7 αντικείμενα