Εξαρτήματα Ηλεκτρικών Εργαλείων

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
Κατασκευαστής

Follow us on facebook

Εξαρτήματα Ηλεκτρικών Εργαλείων

Εξαρτήματα και αναλώσιμα ηλεκτρικών εργαλείων που χρησιμοποιούνται για τη διάτρηση, τη λείανση, την κοπή μετάλλου, ξύλου, γυαλιού, κεραμικών, γυψοσανίδας, μπετού όπως δίσκοι κοπής, δίσκοι λείανσης, διαμαντόδισκοι, τρυπάνια, σμίλες, βελόνια, κοπίδια, καλέμια, ποτηροτρύπανα, καρυδάκια, μύτες, αντάπτορες, λάμες σέγας και σπαθοσέγας, εξαρτήματα ρούτ...

Εξαρτήματα και αναλώσιμα ηλεκτρικών εργαλείων που χρησιμοποιούνται για τη διάτρηση, τη λείανση, την κοπή μετάλλου, ξύλου, γυαλιού, κεραμικών, γυψοσανίδας, μπετού όπως δίσκοι κοπής, δίσκοι λείανσης, διαμαντόδισκοι, τρυπάνια, σμίλες, βελόνια, κοπίδια, καλέμια, ποτηροτρύπανα, καρυδάκια, μύτες, αντάπτορες, λάμες σέγας και σπαθοσέγας, εξαρτήματα ρούτερ, συρματόβουρτσες, εξαρτήματα πολυεργαλείων, βάσεις γωνιακών τροχών, τσοκ, γυαλόχαρτα, σμυριδόπανα και διάφορα άλλα αναλώσιμα

Περισσότερα

Εξαρτήματα Ηλεκτρικών Εργαλείων  Υπάρχουν 2 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Μύτες-Αντάπτορες-Μαγνη...

  Οι μύτες, οι αντάπτορες και τα μαγνητικά καρυδάκια είναι απαραίτητα εξαρτήματα ηλεκτρικών εργαλείων για να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος εργασιών στερέωσης, τόσο στο μηχανολογικό όσο και τον κατασκευαστικό τομέα. Οι αντάπτορες χρησιμοποιούνται για τη στερέωση και προσάρτηση μιας μύτης στο ηλεκτρικό εργαλείο ενώ οι αντάπτορες για καρυδάκια συγκρατούν και προσαρμόζουν τα καρυδάκια στο ηλεκτρικό εργαλείο. Τα μαγνητικά καρυδάκια είναι απαραίτητα για το βίδωμα και το ξεβίδωμα μπουλονιών και παξιμαδιών και είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες κατασκευής και επισκευής μηχανών, ξυλουργικές και μεταλλουργικές εργασίες. 

 • Καρυδάκια

  Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα εξαρτήματα ηλεκτρικών εργαλείων για να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος εργασιών στερέωσης, τόσο στο μηχανολογικό όσο και τον κατασκευαστικό τομέα. Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα για το βίδωμα και το ξεβίδωμα μπουλονιών και παξιμαδιών ή βιδών και είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες κατασκευής και επισκευής μηχανών, ξυλουργικές και μεταλλουργικές εργασίες. Τα καρυδάκια μπορεί να είναι εξάγωνα, πολύγωνα ή με μύτη, κοντά ή μακριά, και με υποδοχή 1/4", 1/2" ή 3/8". 

 • Τρυπάνια

  Τα τρυπάνια χωρίζονται σε διαμαντοτρύπανα, τρυπάνια sds-plus ή sds-max, τρυπάνια μετάλλου, ξύλου, γυαλιού, μεντεσέδων και πολυτρύπανα. Χρησιμοποιούνται για τη διάτρηση μίας ευρείας γκάμας υλικών όπως τούβλο, πλακάκι, κεραμικό, μπετόν, γύψο, πέτρα, σχιστόλιθο, τσιμεντόλιθο, σίδηρο, σκληρά ή μαλακά μέταλλα, χάλυβα, χυτοχάλυβα, ανοξείδωτο ατσάλι, χυτοσίδηρο, γραφίτη, ξύλο, χαλκό, αλουμίνιο, πλαστικό και διάφορα δομικά υλικά.

 • Βελόνια-Κοπίδια-Καλέμι...

  Τα βελόνια, τα κοπίδια και τα καλέμια διαθέτουν υποδοχή SDS PLUS ή SDS MAX και είναι απαραίτητα εξαρτήματα ηλεκτρικών εργαλείων για εργασίες κατεδάφισης, ανακαίνισης και αποκατάστασης χώρων. Οι σμίλες είναι σχεδιασμένες για την αποσυναρμολόγηση οπλισμένου σκυροδέματος, διάνοιξη οπών και σμίλευση σε σκυρόδεμα, εργασίες με δομικά υλικά, την αφαίρεση πλακιδίων και γύψου από τοίχους και δάπεδα, την απομάκρυνση υπολειμμάτων σκουριάς και άλλων επικαθίσεων σιδήρου. Είναι κατάλληλες για χρήση με τεχνητή πέτρα, φυσική πέτρα, τούβλο, οπλισμένο σκυρόδεμα κ.λπ.

 • Ποτηροτρύπανα-Διαβήτες

  Τα ποτηροτρύπανα και οι διαβήτες είναι απαραίτητα εξαρτήματα ηλεκτρικών εργαλείων για τη διάνοιξη κυκλικών οπών διαφόρων διαμέτρων σε μία μεγάλη ποικιλία υλικών όπως ξύλο, γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο, διάφορα μέταλλα, πλακάκι, πορσελάνη, πλαστικό, κεραμικά, μάρμαρο, τούβλο, μπετόν και διάφορα άλλα δομικά υλικά.

 • Λάμες...

  Οι λάμες σέγας, σπαθοσέγας και ρούτερ είναι απαραίτητα εξαρτήματα ηλεκτρικών εργαλείων για την κοπή διάφορων υλικών. Μπορούν να κόβουν μία ευρεία γκάμα υλικών όπως ξύλο, πλαστικό, μέταλλο, κεραμικό, λάστιχο κ.λ.π.

 • Δίσκοι...

  Οι δίσκοι κοπής, λείανσης και οι διαμαντέ είναι απαραίτητα αξεσουάρ ηλεκτρικών εργαλείων για την κοπή και τη λείανση μιας μεγάλης γκάμας υλικών όπως σίδηρο, inox, ξύλο, πλαστικό, κεραμικά, μάρμαρα, μπετόν και άλλα δομικά υλικά.

 • Γυαλόχαρτα

  Τα γυαλόχαρτα είναι κατάλληλα για το τρίψιμο και τη λείανση μίας μεγάλης γκάμας υλικών όπως πλαστικό, συνθετικό, ξύλο, μέταλλο, δομικά υλικά κ.λπ.

 • Συρματόβουρτσες-Λειαντ...

  Οι συρματόβουρτσες και τα λειαντικά εξαρτήματα των γωνιακών τροχών και δραπάνων είναι απαραίτητα εξαρτήματα ηλεκτρικών εργαλείων για το τρίψιμο, τον καθαρισμό, τη λείανση και το γυάλισμα μίας ευρείας γκάμας υλικών. Είναι ιδανικά για την εύκολη και γρήγορη αφαίρεση της σκουριάς, του βερνικιού, των συγκολλήσεων και άλλων υπολειμμάτων, το γυάλισμα και το φινίρισμα επιφανειών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μία πληθώρα υλικών όπως ξύλο, μέταλλο, πέτρα, γυαλί, πλαστικό, κεραμικά και διάφορα δομικά υλικά.

 • Βάσεις Γωνιακών...

  Οι βάσεις γωνιακών τροχών, οι αντάπτορες, τα τσοκ και τα κλειδιά τσοκ είναι απαραίτητα εξαρτήματα ηλεκτρικών εργαλείων για την προσάρτηση και τη στερέωση αναλώσιμων εξαρτημάτων σε δράπανα, βιδολόγους και γωνιακούς τροχούς.

 • Εξαρτήματα...

  Τα εξαρτήματα Dremel και πολυεργαλείων τύπου Dremel είναι απαραίτητα εξαρτήματα ηλεκτρικών εργαλείων για την κοπή, τη χάραξη, το σκάλισμα, το φρεζάρισμα, το ρετουσάρισμα, το φινίρισμα, τη λείανση, το γυάλισμα μίας ευρείας γκάμας υλικών. Είναι ιδανικά για την εύκολη και γρήγορη αφαίρεση της σκουριάς, του βερνικιού, των συγκολλήσεων και άλλων υπολειμμάτων, το γυάλισμα και το φινίρισμα επιφανειών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μία πληθώρα υλικών όπως ξύλο, μέταλλο, πέτρα, γυαλί, πλαστικό, κεραμικά, πλακάκια και διάφορα δομικά υλικά.

 • Εξαρτήματα-Αναλώσιμα...

  Τα εξαρτήματα και τα αναλώσιμα των ηλεκτροκολλήσεων είναι απαραίτητα εξαρτήματα ηλεκτρικών εργαλείων για εργασίες σε υψηλές θερμοκρασίες όπως οι ηλεκτροκολλήσεις. Η κατηγορία περιλαμβάνει γάντια, γυαλιά, μάσκες, ποδιές, ηλεκτρόδια.

 • Διάφορα Αναλώσιμα

  Τα διάφορα αναλώσιμα ηλεκτρικών εργαλείων χρησιμοποιούνται για τη στερέωση, τη διάτρηση, τη λείανση, την κοπή μίας μεγάλης γκάμας υλικών όπως και τη συλλογή σκόνης. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μέταλλο, ξύλο, γυψοσανίδα, γυαλί, κεραμικά, πλαστικά και διάφορα άλλα δομικά υλικά.

Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 2 από 2 αντικείμενα