Εργαλεία Μπαταρίας

Ηλεκτρικά εργαλεία μπαταρίας κατάλληλα για κάθε κατασκευαστική και επισκευαστική εργασία όπως δράπανα, βιδολόγοι, μπουλονόκλειδα, σέγες, σπαθοσέγες, γωνιακοί τροχοί, καρφωτικά, τριβεία, πλάνες, κόφτες καλωδίων, κόφτες σωλήνων, γρασαδόροι, καστάνιες, υδραυλικές πρέσες, πολυεργαλεία, μπαταρίες, φορτιστές

Εργαλεία Μπαταρίας  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Δράπανα-Σκαπτικά-Βιδολ...

  Τα δράπανα, τα σκαπτικά και οι βιδολόγοι μπαταρίας είναι απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία ικανά να καλύψουν πολλαπλές κατασκευαστικές και επισκευαστικές ανάγκες. Είναι σχεδιασμένα για την κατεδάφιση, το σκάψιμο, το βίδωμα ή και τη διάνοιξη οπών σε ξύλο, σίδερο, μη σιδηρούχα μέταλλα, πέτρα, μπετόν και άλλα δομικά υλικά. Με την τροφοδοσία της μπαταρίας παρέχουν ευελιξία και αυτονομία στο χειριστή.

 • Μπουλονόκλειδα Μπαταρίας

  Τα μπουλονόκλειδα μπαταρίας είναι απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία μπαταρίας για τη στερέωση και τη χαλάρωση των μπουλονιών. Χρησιμοποιούνται σε συνεργεία αυτοκινήτων, βουλκανιζατέρ κ.λπ. Με την τροφοδοσία της μπαταρίας παρέχουν ευελιξία και αυτονομία στο χειριστή.

 • Σέγες-Σπαθοσέγες-Δισκο...

  Οι σέγες, οι σπαθοσέγες και τα δισκοπρίονα μπαταρίας είναι απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία μπαταρίας για την κοπή διάφορων υλικών. Μπορούν να κόβουν μία ευρεία γκάμα υλικών όπως ξύλο, πλαστικό, μέταλλο, κεραμικό, λάστιχο κ.λ.π. Με την τροφοδοσία της μπαταρίας παρέχουν ευελιξία και αυτονομία στο χειριστή.

 • Τριβεία-Πλάνες-Λειαντή...

  Τα ηλεκτρικά τριβεία, οι πλάνες και οι ευθυλειαντήρες μπαταρίας είναι απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία μπαταρίας για το τρίψιμο και τη λείανση επιφανειών. Είναι κατάλληλα για εργασία σε ξύλο, μέταλλο, βαμμένες επιφάνειες. Οι ηλεκτρικές γυαλοχαρτιέρες μπαταρίας είναι κατάλληλες για εργασίες σε μεγάλες, επίπεδες επιφάνειες όπως πόρτες αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε μικρότερες επιφάνειες όπως παράθυρα κ.λπ.. Διαφορετικοί τύποι γυαλόχαρτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές επιφάνειες. Τα γυαλόχαρτα διατίθενται με διαφορετική κόκκωση. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός κόκκωσης(P) τόσο πιο λείο είναι το αποτέλεσμα. Για πολύ άγριες επιφάνειες ξεκινήστε την εργασία με ένα γυαλόχαρτο με χοντρή κόκκωση όπως P60 και συνεχίστε με ένα ψιλότερο. Τελειώστε την εργασία με ένα ψιλό γυαλόχαρτο όπως P100-P120.

 • Κόφτες...

  Οι κόφτες καλωδίων, tubo, σωλήνων, οι καστάνιες και οι υδραυλικές πρέσες μπαταρίας είναι απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία για την κοπή καλωδίων, χαλκοσωλήνων, τουμποσωλήνων και το πρεσάρισμα με την άνεση, την ευελιξία και την αυτονομία που προσφέρει ένα ασύρματο, επαναφορτιζόμενο εργαλείο.

 • Γρασαδόροι-Πιστόλια...

  Οι γρασαδόροι και τα πιστόλια σιλικόνης μπαταρίας είναι απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία για το γρασάρισμα και την εφαρμογή σιλικόνης ή άλλων δομικών υλικών με την άνεση, την ευελιξία και την αυτονομία που προσφέρει ένα ασύρματο, επαναφορτιζόμενο εργαλείο.

 • Μπαταρίες-Φορτιστές

  Οι μπαταρίες και φορτιστές παρέχουν μεγάλη ισχύ και η χρήση τους μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη αντικατάσταση των ηλεκτρικών εργαλείων ρεύματος με καλώδιο. Η χρήση ηλεκτρικών εργαλείων μπαταρίας προσφέρει άνεση, αυτονομία και ευελιξία στο χειριστή.