Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
Κατασκευαστής

Follow us on facebook

Πιστόλια Θερμού Αέρα-Κολλητήρια-Θερμοσιλικόνης

Τα πιστόλια θερμού αέρα είναι απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία για την ευκολότερη αφαίρεση χρωμάτων ή μπογιάς, ετικετών και αυτοκόλλητων διακόσμησης, τη χαλάρωση σκουριασμένων ή υπερβολικά σφιγμένων παξιμαδιών/μεταλλικών βιδών. Επίσης, μπορούν να βοηθήσουν στην απόψυξη παγωμένων μεταλλικών σωλήνων ή κλειδαριών στις πόρτες, τη διαμόρφωση πλαστικών σ...

Τα πιστόλια θερμού αέρα είναι απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία για την ευκολότερη αφαίρεση χρωμάτων ή μπογιάς, ετικετών και αυτοκόλλητων διακόσμησης, τη χαλάρωση σκουριασμένων ή υπερβολικά σφιγμένων παξιμαδιών/μεταλλικών βιδών. Επίσης, μπορούν να βοηθήσουν στην απόψυξη παγωμένων μεταλλικών σωλήνων ή κλειδαριών στις πόρτες, τη διαμόρφωση πλαστικών σωλήνων, την τήξη πλαστικών κ.α..

Τα κολλητήρια είναι απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία για κάθε ηλεκτρονικό, για τη σύνδεση καλωδίων, ολοκληρωμένων κυκλωμάτων και γενικά τη συγκόλληση ηλεκτρονικών εξαρτημάτων αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε διάφορες κατασκευές, χειροτεχνίες, diy κ.λπ..

Τα πιστόλια θερμοκόλλησης είναι απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία για την εφαρμογή σιλικόνης σε ράβδους. Με τα πιστόλια θερμής σιλικόνης μπορούν να κολληθούν υλικά όπως ξύλο, πλαστικό, ύφασμα, χαρτόνι, κεραμικά, δέρμα και άλλα υλικά. Αποτελούν τα ιδανικά ηλεκτρικά εργαλεία για χόμπι, χειροτεχνίες, κατασκευές, επισκευές και εργασίες DIY(Do It Yourself).

Περισσότερα

Πιστόλια Θερμού Αέρα-Κολλητήρια-Θερμοσιλικόνης  Υπάρχουν 38 προϊόντα.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 38 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 38 αντικείμενα