Είδη Χειροτεχνίας

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
Κατασκευαστής

Follow us on facebook

Είδη Χειροτεχνίας

Τα είδη χειροτεχνίας περιλαμβάνουν είδη απαραίτητα για χόμπι, διακοσμήσεις, χειροτεχνίες, κατασκευές, diy. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται μολύβια, μαρκαδόροι, χρώματα, χρωστικές, κόλλες, εργαλεία και είδη θερμοκόλλησης, εργαλεία και είδη συγκόλλησης, σχοινιά, σύρματα και διάφορα άλλα είδη για χειροτεχνίες.

Είδη Χειροτεχνίας  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Μολύβια-Μαρκαδόροι

  Τα μολύβια και οι μαρκαδόροι είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για το σημάδεμα και τη γραφή σε μία μεγάλη ποικιλία υλικών. Μπορούν να εφαρμοστούν σε πάρα πολλές επιφάνειες όπως ξύλο, μάρμαρο, πλακάκι, γυαλί, τοίχο, μέταλλο, πλαστικό, χαρτί, λάστιχο, PVC, αλουμίνιο, σμάλτο κ.λπ.

 • Χρώματα-Χρωστικές

  Τα χρώματα και οι χρωστικές είναι κατάλληλα υλικά για το χρωματισμό μίας ευρείας γκάμας υλικών και τη δημιουργία τεχνοτροπίας σε διάφορες επιφάνειες όπως τοίχους, ξύλινες ή μεταλλικές επιφάνειες. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται χρώματα μαυροπίνακα, ειδικά χρώματα χρυσά, ασημί και μπρονζέ, χρώματα για πλακάκια, χρώματα κιμωλίας, κεριά για χρώματα κιμωλίας, χρώματα για τεχνοτροπία κρακελέ, σπρέι με εφέ καθρέφτη, σπρέι γκλίτερ, ακρυλικά χρώματα σε σπρέι, διάφανα σπρέι, σπρέι μεταλλιζέ, σπρέι σμάλτο, σπρέι φθορίζοντα, σπρέι σε χρώμα ξύλου, τεχνοτροπίες τοίχων fiberwall, υγρό γυαλί, χρυσόσκονες, χρωστικές σε μορφή σκόνης ή σε υγρή μορφή.

 • Κόλλες-Ταινίες

  Οι κόλλες είναι απαραίτητα προϊόντα για τη συγκόλληση πολλών υλικών όπως ξύλο, μέταλλο, δέρμα, καουτσούκ, τζάμι, πορσελάνη, χαρτί, πλαστικό, κεραμικά, πλακάκια, πέτρα, μάρμαρο, τσιμέντο, ταπετσαρία, ύφασμα κ.λπ. Οι αυτοκόλλητες ταινίες είναι απαραίτητες για την κόλληση, τη στερέωση ή τη διακόσμηση αντικειμένων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται βενζινόκολλες, ξυλόκολλες, γλουτολίνες, κόλλες στιγμής, κόλλες μοντάζ, κυανοακρυλικές κόλλες, ταινίες συσκευασίας, ταινίες βέλκρο, αντανακλαστικές ταινίες, ταινίες διπλής όψης, ταινίες φωσφοριζέ, χαρτοταινίες κ.λπ.

 • Θερμοκόλληση

  Στην κατηγορία της θερμοκόλλησης περιλαμβάνονται πιστόλια θερμοκόλλησης και ράβδοι σιλικόνης που χρησιμοποιούνται για την κόλληση υλικών όπως ξύλο, πλαστικό, ύφασμα, χαρτόνι, κεραμικά, δέρμα κ.α. Είναι ιδανικά για χόμπι, χειροτεχνίες, διακοσμήσεις, κατασκευές, επισκευές και εργασίες DIY(Do It Yourself).

 • Συγκόλληση

  Στην κατηγορία της συγκόλλησης περιλαμβάνονται κολλητήρια, κολλήσεις καλάι, σολδερίνες, βόρακας που είναι απαραίτητα για κάθε ηλεκτρονικό, για τη σύνδεση καλωδίων, ολοκληρωμένων κυκλωμάτων και γενικά τη συγκόλληση εξαρτημάτων αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε διάφορες κατασκευές, χειροτεχνίες, διακοσμήσεις, diy κ.λπ..

 • Σχοινιά

  Τα σχοινιά είναι απαραίτητα είδη για τη συγκράτηση, στερέωση, ασφάλιση και ανάρτηση αντικειμένων. Βρίσκουν εφαρμογή στην οριοθέτηση χώρων και περιοχών, στην ανάρτηση και συγκράτηση αντικειμένων και σε διάφορες κατασκευές, επισκευές, μαστορέματα, χειροτεχνίες, διακοσμήσεις, diy. Διατίθενται σε διάφορα είδη και πάχη.

 • Σύρματα

  Τα σύρματα είναι απαραίτητα είδη για τη συγκράτηση, στερέωση, ασφάλιση και ανάρτηση αντικειμένων. Βρίσκουν εφαρμογή στην οριοθέτηση χώρων, στην ανάρτηση αντικειμένων όπως ένα φωτιστικό, μία κούνια κ.λπ. στην ασφάλιση μιας καγκελόπορτας, στη στερέωση φυτών και σε διάφορες κατασκευές, επισκευές, μαστορέματα και χειροτεχνίες. Διατίθενται σε διάφορα πάχη.

 • Διάφορα Είδη Χειροτεχνίας

  Τα διάφορα είδη χειροτεχνίας περιλαμβάνουν είδη απαραίτητα για χόμπι, διακοσμήσεις, χειροτεχνίες, κατασκευές, diy. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται υλικά για δημιουργία καλουπιών, γύψοι καλλιτεχνίας, λευκά τσιμέντα, χρυσόσκονες, πινέζες, καμπαράδες, κουτάκια ταξινόμησης.