Εργαλεία Ρεύματος

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
Κατασκευαστής
ΒΑΡΟΣ

Follow us on facebook

Εργαλεία Ρεύματος

Ηλεκτρικά εργαλεία ρεύματος κατάλληλα για κάθε κατασκευαστική και επισκευαστική εργασία όπως πνευματικά δράπανα, σκαπτικά δράπανα, σέγες, σπαθοσέγες, δισκοπρίονα, γωνιακοί τροχοί, πιστόλια θερμού αέρα, πιστόλια σιλικόνης, καρφωτικά, τριβεία, πλάνες, εργαλεία βαφής, ηλεκτροκολλήσεις, πολυεργαλεία, παλάγκα, εργαλεία βάσης, αντλίες

Εργαλεία Ρεύματος  Υπάρχει 1 προϊόν.

Υποκατηγορίες

 • Δράπανα-Σκαπτικά-Πνευμ...

  Τα σκαπτικά ή πνευματικά δράπανα είναι απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία ικανά να καλύψουν πολλαπλές κατασκευαστικές και επισκευαστικές ανάγκες. Είναι σχεδιασμένα για την κατεδάφιση, το σκάψιμο ή και τη διάνοιξη οπών σε ξύλο, σίδερο, μη σιδηρούχα μέταλλα, πέτρα, μπετόν και άλλα δομικά υλικά.

 • Σέγες-Σπαθοσέγες-Δισκο...

  Οι σέγες, οι σπαθοσέγες, τα δισκοπρίονα και τα ρούτερ είναι απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία για την κοπή διάφορων υλικών. Μπορούν να κόβουν μία ευρεία γκάμα υλικών όπως ξύλο, πλαστικό, μέταλλο, κεραμικό, λάστιχο κ.λ.π.

 • Γωνιακοί Τροχοί

  Οι γωνιακοί τροχοί είναι απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία σχεδιασμένα για εργασίες λείανσης, κοπής και γυαλίσματος. Προσαρμόζοντας τα κατάλληλα αναλώσιμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με γυαλόχαρτα ως λειαντήρας, με συρματόβουρτσες ως εργαλείο για το καθάρισμα και την αφαίρεση σκουριάς, παλιάς βαφής, την αφαίρεση υπολειμμάτων συγκολλήσεων, και φυσικά με τον κατάλληλο δίσκο ως μηχάνημα κοπής διάφορων υλικών όπως ξύλο, μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα, κεραμικά, μάρμαρα και άλλα δομικά υλικά.

 • Πιστόλια Θερμού...

  Τα πιστόλια θερμού αέρα είναι απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία για την ευκολότερη αφαίρεση χρωμάτων ή μπογιάς, ετικετών και αυτοκόλλητων διακόσμησης, τη χαλάρωση σκουριασμένων ή υπερβολικά σφιγμένων παξιμαδιών/μεταλλικών βιδών. Επίσης, μπορούν να βοηθήσουν στην απόψυξη παγωμένων μεταλλικών σωλήνων ή κλειδαριών στις πόρτες, τη διαμόρφωση πλαστικών σωλήνων, την τήξη πλαστικών κ.α..

  Τα κολλητήρια είναι απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία για κάθε ηλεκτρονικό, για τη σύνδεση καλωδίων, ολοκληρωμένων κυκλωμάτων και γενικά τη συγκόλληση ηλεκτρονικών εξαρτημάτων αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε διάφορες κατασκευές, χειροτεχνίες, diy κ.λπ..

  Τα πιστόλια θερμοκόλλησης είναι απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία για την εφαρμογή σιλικόνης σε ράβδους. Με τα πιστόλια θερμής σιλικόνης μπορούν να κολληθούν υλικά όπως ξύλο, πλαστικό, ύφασμα, χαρτόνι, κεραμικά, δέρμα και άλλα υλικά. Αποτελούν τα ιδανικά ηλεκτρικά εργαλεία για χόμπι, χειροτεχνίες, κατασκευές, επισκευές και εργασίες DIY(Do It Yourself).

 • Τριβεία-Πλάνες

  Τα ηλεκτρικά τριβεία και οι πλάνες είναι απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία για το τρίψιμο και τη λείανση επιφανειών. Είναι κατάλληλα για εργασία σε ξύλο, μέταλλο, βαμμένες επιφάνειες. Οι ηλεκτρικές γυαλοχαρτιέρες είναι κατάλληλες για εργασίες σε μεγάλες, επίπεδες επιφάνειες όπως πόρτες αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε μικρότερες επιφάνειες όπως παράθυρα κ.λπ.. Διαφορετικοί τύποι γυαλόχαρτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές επιφάνειες. Τα γυαλόχαρτα διατίθενται με διαφορετική κόκκωση. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός κόκκωσης(P) τόσο πιο λείο είναι το αποτέλεσμα. Για πολύ άγριες επιφάνειες ξεκινήστε την εργασία με ένα γυαλόχαρτο με χοντρή κόκκωση όπως P60 και συνεχίστε με ένα ψιλότερο. Τελειώστε την εργασία με ένα ψιλό γυαλόχαρτο όπως P100-P120.

 • Πολυεργαλεία-Dremel

  Τα ηλεκτρικά πολυεργαλεία και τα ηλεκτρικά εργαλεία Dremel είναι απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία ιδανικά για την κοπή, χάραξη, λείανση, στίλβωση, καθαρισμό και σκάλισμα διαφόρων επιφανειών όπως ξύλο, μέταλλο, πλαστικό, κεραμικά και γυαλί. Η πληθώρα των διαθέσιμων εξαρτημάτων καλύπτει μία ευρεία γκάμα εφαρμογών. Αποτελούν απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία για χειροτεχνίες, diy, κατασκευές, μοντελισμό, διακόσμηση, κατασκευή κοσμημάτων κ.λπ..

 • Εργαλεία Βάσης

  Τα ηλεκτρικά εργαλεία βάσης όπως φαλτσοπρίονα, δισκοπρίονα κ.λπ. τοποθετούνται στο πάτωμα ή σε πάγκο και έχουν βάση. Αποτελούν ηλεκτρικά εργαλεία σχεδιασμένα για εργασίες λείανσης, τροχίσματος, κοπής κ.λπ.

 • Αντλίες Υδάτων

  Οι αντλίες υδάτων είναι απαραίτητα ηλεκτρικά εργαλεία κατάλληλα για την άντληση υγρών και νερού βροχής, φρέσκου νερού καθώς και νερού από πισίνες και συναφή μέρη.

Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο
Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο