Αστάρια-Μονωτικά

Κατάλογος

Follow us on facebook

Αστάρια-Μονωτικά

Τα αστάρια νερού ή διαλύτη είναι απαραίτητα υποστρώματα που εφαρμόζονται στις επιφάνειες πριν την τελική βαφή ή τη μόνωση. Τα μονωτικά και στεγανωτικά υλικά είναι απαραίτητα για τη μόνωση και τη στεγάνωση οριζόντιων και κάθετων επιφανειών. Στην κατηγορία περιλαμβάνεται μία τεράστια ποικιλία ασταριών, μονωτικών και στεγανωτικών προϊόντων των εται...

Τα αστάρια νερού ή διαλύτη είναι απαραίτητα υποστρώματα που εφαρμόζονται στις επιφάνειες πριν την τελική βαφή ή τη μόνωση. Τα μονωτικά και στεγανωτικά υλικά είναι απαραίτητα για τη μόνωση και τη στεγάνωση οριζόντιων και κάθετων επιφανειών. Στην κατηγορία περιλαμβάνεται μία τεράστια ποικιλία ασταριών, μονωτικών και στεγανωτικών προϊόντων των εταιρειών ΧΡΩΤΕΧ και ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ.

Περισσότερα

Αστάρια-Μονωτικά  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Αστάρια Νερού-Διαλύτη

    Τα αστάρια νερού ή διαλύτη είναι απαραίτητα υποστρώματα που εφαρμόζονται στις επιφάνειες πριν την τελική βαφή ή τη μόνωση. Εφαρμόζονται σε δομικά στοιχεία όπως σπατουλαρισμένους τοίχους, γυψοσανίδες, επιφάνειες από τσιμέντο, γύψο, τούβλο, ξύλινες, μεταλλικές, γυάλινες επιφάνειες, επιφάνειες από πολυεστέρα, σκληρό PVC, ακόμα και ήδη βαμμένες επιφάνειες. Διαχωρίζονται σε αστάρια που αραιώνονται με νερό και σε εκείνα που αραιώνονται με διαλυτικό. Στην κατηγορία περιλαμβάνεται μία τεράστια ποικιλία ασταριών των εταιρειών ΧΡΩΤΕΧ και ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ.

  • Μονωτικά-Στεγανωτικά

    Τα μονωτικά και στεγανωτικά υλικά είναι απαραίτητα για τη μόνωση και τη στεγάνωση οριζόντιων και κάθετων επιφανειών. Αντανακλούν τη θερμότητα, θερμομονώνουν και προστατεύουν από την υγρασία συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας των κτιρίων. Στην κατηγορία περιλαμβάνεται μία ποικιλία μονωτικών και στεγανωτικών των εταιρειών ΧΡΩΤΕΧ και ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ.