Συρματόβουρτσες-Τουμπόβουρτσες-Λίμες-Ράσπες

Follow us on facebook

Συρματόβουρτσες-Τουμπόβουρτσες-Λίμες-Ράσπες

Οι συρματόβουρτσες-τουμπόβουρτσες, οι λίμες και οι ράσπες είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για το τρίψιμο, τον καθαρισμό, τη λείανση, το ακόνισμα και το γυάλισμα μίας ευρείας γκάμας υλικών. Είναι ιδανικά για την εύκολη και γρήγορη αφαίρεση της σκουριάς, του βερνικιού, των γρεζιών, των συγκολλήσεων και άλλων υπολειμμάτων, το γυάλισμα και το φινίρ...

Οι συρματόβουρτσες-τουμπόβουρτσες, οι λίμες και οι ράσπες είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για το τρίψιμο, τον καθαρισμό, τη λείανση, το ακόνισμα και το γυάλισμα μίας ευρείας γκάμας υλικών. Είναι ιδανικά για την εύκολη και γρήγορη αφαίρεση της σκουριάς, του βερνικιού, των γρεζιών, των συγκολλήσεων και άλλων υπολειμμάτων, το γυάλισμα και το φινίρισμα επιφανειών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μία πληθώρα υλικών όπως ξύλο, μέταλλο, πέτρα, πλαστικό, κεραμικά και διάφορα δομικά υλικά.

Περισσότερα

Συρματόβουρτσες-Τουμπόβουρτσες-Λίμες-Ράσπες  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Συρματόβουρτσες Χειρός

    Οι συρματόβουρτσες είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για το τρίψιμο, τον καθαρισμό, τη λείανση και το φινίρισμα μίας ευρείας γκάμας υλικών. Είναι ιδανικά για την εύκολη και γρήγορη αφαίρεση της σκουριάς, του βερνικιού, των συγκολλήσεων και άλλων υπολειμμάτων και το φινίρισμα επιφανειών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μία πληθώρα υλικών όπως ξύλο, μέταλλο, πέτρα και διάφορα δομικά υλικά.

  • Τουμπόβουρτσες Καπνοδόχου

    Οι τουμπόβουρτσες είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τον καθαρισμό σωλήνων και καπνοδόχων από τζάκια, σόμπες κ.λπ.. Είναι ιδανικά για την εύκολη και γρήγορη αφαίρεση των υπολειμμάτων της καύσης αποτρέποντας τον κίνδυνο ανάφλεξης, μειώνοντας τις επικίνδυνες εκπομπές ρύπων και βελτιώνοντας την απόδοση του θερμαντικού μέσου.

  • Λίμες-Ράσπες-Ροκάνια-Π...

    Οι λίμες, οι ράσπες, τα ροκάνια και οι πλάνες είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη λείανση, το ακόνισμα και το γυάλισμα μίας ευρείας γκάμας υλικών. Είναι ιδανικά για την εύκολη και γρήγορη διαμόρφωση του ξύλου, το λιμάρισμα αλυσίδων, μεταλλικών επιφανειών και εργαλείων, το φινίρισμα επιφανειών κ.λπ..