Μέτρα-Αλφάδια-Ζύγια-Μαρκαδόροι

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
Κατασκευαστής

Follow us on facebook

Μέτρα-Αλφάδια-Ζύγια-Μαρκαδόροι

Τα μέτρα, τα αλφάδια, τα ζύγια, οι μαρκαδόροι είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη μέτρηση διαστάσεων, το αλφάδιασμα επιφανειών και το σημάδεμα. Είναι ιδανικά για χρήση στις οικοδομικές, τις κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται μέτρα και μετροταινίες, αλφάδια, νήματα στάθμης, παχύμετρα και μικρόμετρ...

Τα μέτρα, τα αλφάδια, τα ζύγια, οι μαρκαδόροι είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη μέτρηση διαστάσεων, το αλφάδιασμα επιφανειών και το σημάδεμα. Είναι ιδανικά για χρήση στις οικοδομικές, τις κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται μέτρα και μετροταινίες, αλφάδια, νήματα στάθμης, παχύμετρα και μικρόμετρα, καντάρια και θερμόμετρα, γωνιάστρες και μαγνήτες, μολύβια και μαρκαδόροι.

Περισσότερα

Μέτρα-Αλφάδια-Ζύγια-Μαρκαδόροι  Υπάρχει 1 προϊόν.

Υποκατηγορίες

 • Μέτρα-Μετροταινίες

  Τα μέτρα και οι μετροταινίες είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη μέτρηση διαστάσεων, όπως το μήκος, το πλάτος, το ύψος και το βάθος. Είναι ιδανικά για χρήση στις οικοδομικές, τις κατασκευαστικές και τις επισκευαστικές εργασίες. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται μέτρα σε ρολό, σπαστά και μετροταινίες για το μέτρημα μεγάλων διαστάσεων.

 • Αλφάδια

  Τα αλφάδια είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την κατακόρυφη, οριζόντια και υπό κλίση ευθυγράμμιση αντικειμένων και επιφανειών. Είναι ιδανικά για ερασιτέχνες στην τοποθέτηση ραφιών, κάδρων κ.α. αλλά και για επαγγελματίες τεχνίτες, οικοδόμους, μαραγκούς, σιδεράδες, γυψοσανιδάδες, κουφωματάδες κ.λπ.

 • Ζύγια-Ράμματα-Διαβήτες

  Τα ζύγια, τα ράμματα σημαδέματος και οι διαβήτες είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την εύρεση την κατακόρυφης διεύθυνσης, τη σήμανση ορίων και γραμμών οδηγών. Είναι ιδανικά για χρήση στις οικοδομικές, τις κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες.

 • Παχύμετρα-Μικρόμετρα

  Τα παχύμετρα και τα μικρόμετρα είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη μέτρηση μικρών διαστάσεων, όπως το μήκος, το πλάτος, το ύψος και το βάθος, με ακρίβεια. Είναι ιδανικά για χρήση στις οικοδομικές, τις κατασκευαστικές και τις επισκευαστικές εργασίες. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται μικρόμετρα και παχύμετρα ψηφιακά ή αναλογικά.

 • Θερμόμετρα-Καντάρια

  Τα θερμόμετρα είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη μέτρηση της θερμοκρασίας ενώ τα καντάρια χρησιμοποιούνται για τη μέτρηση του βάρους. Τα θερμόμετρα είναι ιδανικά για τη μέτρηση της θερμοκρασία σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Τα καντάρια μπορούν να ζυγίζουν αποσκευές και άλλα αντικείμενα.

 • Γωνιάστρες-Μαγνήτες

  Οι γωνίες και οι μαγνήτες είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για το σημάδεμα, τη συγκράτηση, τη συλλογή μεταλλικών αντικειμένων. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμα εργαλεία για εργασίες συγκόλλησης μετάλλων, συναρμολόγησης, σήμανσης, εγκατάστασης και συγκόλλησης σωλήνων, ηλεκτροκόλλησης, διαχωρισμού μεταλλικών φύλλων κ.λπ. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται και οι μαγνήτες στυλό, με τηλεσκοπικό ή εύκαμπτο άκρο, για τον εντοπισμό και τη συλλογή μεταλλικών μικροαντικειμένων όπως βίδες, ροδέλες, παξιμάδια.

 • Μολύβια-Μαρκαδόροι

  Τα μολύβια και οι μαρκαδόροι είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για το σημάδεμα και τη γραφή σε μία μεγάλη ποικιλία υλικών. Μπορούν να εφαρμοστούν σε πάρα πολλές επιφάνειες όπως ξύλο, μάρμαρο, πλακάκι, γυαλί, τοίχο, μέταλλο, πλαστικό, χαρτί, λάστιχο, PVC, αλουμίνιο, σμάλτο κ.λπ.

Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο
Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο