Πριόνια-Τσεκούρια-Σφυριά-Λοστοί

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
Κατασκευαστής

Follow us on facebook

Πριόνια-Τσεκούρια-Σφυριά-Λοστοί

Τα πριόνια, τα τσεκούρια, τα σφυριά και οι λοστοί είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την κοπή, τη διάτρηση, τον τεμαχισμό μίας ευρείας γκάμας υλικών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες με υλικά όπως ξύλο, μελαμίνη, γυψοσανίδα, ytong, σίδερο, διάφορα μέταλλα, πλαστικό, πέτρα, μπετόν και διάφορα δ...

Τα πριόνια, τα τσεκούρια, τα σφυριά και οι λοστοί είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την κοπή, τη διάτρηση, τον τεμαχισμό μίας ευρείας γκάμας υλικών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες με υλικά όπως ξύλο, μελαμίνη, γυψοσανίδα, ytong, σίδερο, διάφορα μέταλλα, πλαστικό, πέτρα, μπετόν και διάφορα δομικά υλικά. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται επίσης τα χτυπητά γράμματα και οι αριθμοί, οι ζουμπάδες και οι πόντες.

Περισσότερα

Πριόνια-Τσεκούρια-Σφυριά-Λοστοί  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Πριόνια

  Τα πριόνια είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την κοπή, τη διάτρηση, τον τεμαχισμό μίας ευρείας γκάμας υλικών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες με υλικά όπως ξύλο, μελαμίνη, γυψοσανίδα, ytong, σίδερο, διάφορα μέταλλα, πλαστικό και διάφορα δομικά υλικά.

 • Τσεκούρια

  Τα τσεκούρια είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την κοπή και τον τεμαχισμό ξύλου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες επισκευαστικές,  κατασκευαστικές και γεωργικές εργασίες, για τον τεμαχισμό των καυσόξυλων κ.λπ.

 • Σφυριά-Λοστοί

  Τα σφυριά και οι λοστοί είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για το σπάσιμο σκληρών υλικών όπως πέτρα, τσιμέντο και άλλα δομικά υλικά, τη στερέωση, την τοποθέτηση, τη συναρμολόγηση, τη διαμόρφωση υλικών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες εργασίες κατεδάφισης, συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης ξύλινων ή μεταλλικών κατασκευών, σκυροδέματος κ.λπ., επισκευαστικές, κατασκευαστικές, μηχανουργικές και ξυλουργικές εργασίες. Διατίθενται με διαφορετικά σχήματα κεφαλής, διαφορετικά βάρη κεφαλής και διαφορετικές λαβές.

 • Γράμματα-Ζουμπάδες-Πόντες

  Τα γράμματα, οι ζουμπάδες και οι πόντες είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για το σημάδεμα επιφανειών από μέταλλο, ξύλο, πηλό, δέρμα κ.λπ. και τη στερέωση καρφιών ρομπότ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες εργασίες, κατασκευές, χειροτεχνίες.

 • Βελόνια-Κοπίδια-Καλέμια

  Τα βελόνια, τα κοπίδια και τα καλέμια είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για εργασίες κατεδάφισης, ανακαίνισης και αποκατάστασης χώρων. Οι σμίλες είναι σχεδιασμένες για την αποσυναρμολόγηση οπλισμένου σκυροδέματος, διάνοιξη οπών και σμίλευση σε σκυρόδεμα, εργασίες με δομικά υλικά, την αφαίρεση πλακιδίων και γύψου από τοίχους και δάπεδα, την απομάκρυνση υπολειμμάτων σκουριάς και άλλων επικαθίσεων σιδήρου. Είναι κατάλληλες για χρήση με τεχνητή πέτρα, φυσική πέτρα, τούβλο, οπλισμένο σκυρόδεμα κ.λπ.