Μαχαίρια-Ξύστρες-Σουγιάδες-Πολυεργαλεία

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
Κατασκευαστής

Follow us on facebook

Μαχαίρια-Ξύστρες-Σουγιάδες-Πολυεργαλεία

Τα μαχαίρια, οι ξύστρες, οι σουγιάδες και τα πολυεργαλεία είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την κοπή διάφορων υλικών, την αφαίρεση μπογιάς, σκουριάς και άλλων υπολειμμάτων από διάφορες επιφάνειες. Είναι ιδανικά για διάφορες κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες όπως και το κάμπινγκ, το ψάρεμα, το κυνήγι και άλλες δραστηριότητες. Μπορούν...

Τα μαχαίρια, οι ξύστρες, οι σουγιάδες και τα πολυεργαλεία είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την κοπή διάφορων υλικών, την αφαίρεση μπογιάς, σκουριάς και άλλων υπολειμμάτων από διάφορες επιφάνειες. Είναι ιδανικά για διάφορες κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες όπως και το κάμπινγκ, το ψάρεμα, το κυνήγι και άλλες δραστηριότητες. Μπορούν να κόβουν μία μεγάλη πληθώρα υλικών όπως χαρτί, χαρτόνι, μοκέτα, δέρμα, καουτσούκ, μουσαμά, γυψοσανίδα, πλακάκια, ξύλο, μελαμίνη, γυαλί, σχοινί, σύρμα, καλώδιο, ύφασμα, οπτικές ίνες, kevlar και πολλά άλλα.

Περισσότερα

Μαχαίρια-Ξύστρες-Σουγιάδες-Πολυεργαλεία  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Φαλτσέτες-Μαχαίρια-Αντ...

  Τα μαχαίρια και οι φαλτσέτες είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την κοπή διάφορων υλικών. Είναι ιδανικά για διάφορες κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες όπως και το κάμπινγκ, το ψάρεμα, το κυνήγι και άλλες δραστηριότητες. Μπορούν να κόβουν μία μεγάλη πληθώρα υλικών όπως χαρτί, χαρτόνι, μοκέτα, δέρμα, καουτσούκ, μουσαμά, γυψοσανίδα, καλώδια και πολλά άλλα. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται και οι ανταλλακτικές λάμες.

 • Κοπτικά Εργαλεία Xειρός

  Τα κοπτικά εργαλεία χειρός είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την κοπή διάφορων υλικών. Είναι ιδανικά για διάφορες κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες και άλλες δραστηριότητες. Μπορούν να κόβουν μία μεγάλη πληθώρα υλικών όπως πλακάκια, σχοινί, σύρμα, καλώδιο, δέρμα, βελανιδόχαρτο, περμανίτη, πλαστικό, ύφασμα, γυαλί και πολλά άλλα. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται και οι απογρεζωτές.

 • Ξύστρες Τζαμιών

  Οι ξύστρες τζαμιών είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την αφαίρεση και τον καθαρισμό χρωμάτων, κόλλας, βρομιάς και άλλων υπολειμμάτων από τζάμια, γυάλινες επιφάνειες, πλακάκια, πατώματα, κεραμικές εστίες κ.λπ.. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται και οι ξύστρες χιονιού για την απομάκρυνση του χιονιού και του πάγου από τα παρμπρίζ των οχημάτων.

 • Πολυεργαλεία-Σουγιάδες...

  Τα πολυεργαλεία, οι σουγιάδες και τα ψαλίδια είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για ένα μεγάλο εύρος εργασιών. Είναι ιδανικά για διάφορες κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες όπως επίσης και το κάμπινγκ, το ψάρεμα, το κυνήγι και άλλες δραστηριότητες. Μπορούν να κόβουν μία μεγάλη γκάμα υλικών όπως χαρτί, χαρτόνι, λεπτό πλαστικό, ύφασμα, μοκέτα, δέρμα, τρόφιμα, σύρμα, καλώδιο, οπτικές ίνες, Kevlar και πολλά άλλα. Τα πολυεργαλεία μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες πολλών εργασιών με ένα μόνο εργαλείο εφόσον μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πένσες, μαχαίρια, πριόνια, κατσαβίδια, κόφτες σύρματος, καλέμια, ανοιχτήρια κ.λπ.