Καρφωτικά-Πριτσιναδόροι

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
Κατασκευαστής

Follow us on facebook

Καρφωτικά-Πριτσιναδόροι

Τα καρφωτικά εργαλεία και οι πριτσιναδόροι είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για εργασίες στερέωσης. Είναι ιδανικά για χρήση σε χειροτεχνίες, διακοσμήσεις, επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες, στερεώσεις μονωτικών υλικών, ταπετσαριών, υφασμάτων σε ξύλινες επιφάνειες ή λαμαρίνων και διάφορων άλλων υλικών μεταξύ τους. Στην κατηγορία αυτή πε...

Τα καρφωτικά εργαλεία και οι πριτσιναδόροι είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για εργασίες στερέωσης. Είναι ιδανικά για χρήση σε χειροτεχνίες, διακοσμήσεις, επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες, στερεώσεις μονωτικών υλικών, ταπετσαριών, υφασμάτων σε ξύλινες επιφάνειες ή λαμαρίνων και διάφορων άλλων υλικών μεταξύ τους. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται και τα αναλώσιμα των καρφωτικών και των πριτσιναδόρων, δίχαλα σε διάφορες διαστάσεις και πριτσίνια σε διάφορα μεγέθη.

Περισσότερα

Καρφωτικά-Πριτσιναδόροι  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Καρφωτικά-Δίχαλα

    Τα καρφωτικά εργαλεία είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για εργασίες στερέωσης. Είναι ιδανικά για χρήση σε χειροτεχνίες, διακοσμήσεις, επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες, στερεώσεις μονωτικών υλικών, ταπετσαριών, υφασμάτων σε ξύλινες επιφάνειες κ.λπ.. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται και τα αναλώσιμα των καρφωτικών, δίχαλα σε διάφορες διαστάσεις.

  • Πριτσιναδόροι-Πριτσίνια

    Οι πριτσιναδόροι είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για εργασίες στερέωσης. Είναι ιδανικά για χρήση σε χειροτεχνίες, επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες, στερεώσεις υλικών, λαμαρίνων και διάφορων άλλων υλικών μεταξύ τους. Οι πριτσιναδόροι διατίθενται σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με το μέγεθος του πριτσινιού που θα χρησιμοποιηθεί. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται και τα αναλώσιμα των πριτσιναδόρων, πριτσίνια σε διάφορα μεγέθη.