Καρυδάκια

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
Κατασκευαστής

Follow us on facebook

Καρυδάκια

Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα εξαρτήματα εργαλείων για να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος εργασιών στερέωσης, τόσο στο μηχανολογικό όσο και τον κατασκευαστικό τομέα. Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα για το βίδωμα και το ξεβίδωμα μπουλονιών, στριφωνιών και παξιμαδιών και είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες κατασκευής και επισκευής μηχανών, ξυλουργικές και...

Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα εξαρτήματα εργαλείων για να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος εργασιών στερέωσης, τόσο στο μηχανολογικό όσο και τον κατασκευαστικό τομέα. Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα για το βίδωμα και το ξεβίδωμα μπουλονιών, στριφωνιών και παξιμαδιών και είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες κατασκευής και επισκευής μηχανών, ξυλουργικές και μεταλλουργικές εργασίες. Τα καρυδάκια μπορεί να είναι εξάγωνα, πολύγωνα ή με μύτη(ίσια, PH, Torx, άλλεν, άλλεν μπίλιας, ribe), κοντά ή μακριά, και με υποδοχή 1/4", 3/8", 1/2" ή 3/4".

Περισσότερα

Καρυδάκια   Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Καρυδάκια 1/4"

  Τα καρυδάκια 1/4" είναι απαραίτητα εξαρτήματα εργαλείων για να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος εργασιών στερέωσης, τόσο στο μηχανολογικό όσο και τον κατασκευαστικό τομέα. Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα για το βίδωμα και το ξεβίδωμα μπουλονιών, στριφωνιών και παξιμαδιών και είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες κατασκευής και επισκευής μηχανών, ξυλουργικές και μεταλλουργικές εργασίες. Τα καρυδάκια μπορεί να είναι εξάγωνα, πολύγωνα ή με μύτη(ίσια, PH, Torx, άλλεν), κοντά ή μακριά, αρσενικά ή θηλυκά και με υποδοχή 1/4".

 • Καρυδάκια 3/8"

  Τα καρυδάκια 3/8" είναι απαραίτητα εξαρτήματα εργαλείων για να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος εργασιών στερέωσης, τόσο στο μηχανολογικό όσο και τον κατασκευαστικό τομέα. Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα για το βίδωμα και το ξεβίδωμα μπουλονιών, στριφωνιών και παξιμαδιών και είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες κατασκευής και επισκευής μηχανών, ξυλουργικές και μεταλλουργικές εργασίες. Τα καρυδάκια μπορεί να είναι εξάγωνα, πολύγωνα, κοντά ή μακριά και με υποδοχή 3/8".

 • Καρυδάκια 1/2"

  Τα καρυδάκια 1/2" είναι απαραίτητα εξαρτήματα εργαλείων για να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος εργασιών στερέωσης, τόσο στο μηχανολογικό όσο και τον κατασκευαστικό τομέα. Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα για το βίδωμα και το ξεβίδωμα μπουλονιών, στριφωνιών και παξιμαδιών και είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες κατασκευής και επισκευής μηχανών, ξυλουργικές και μεταλλουργικές εργασίες. Τα καρυδάκια μπορεί να είναι εξάγωνα, πολύγωνα ή με μύτη(PH, Torx, torx με τρύπα, άλλεν, άλλεν μπίλιας, ribe), κοντά ή μακριά, αρσενικά ή θηλυκά και με υποδοχή 1/2".

 • Καρυδάκια 3/4"

  Τα καρυδάκια 3/4" είναι απαραίτητα εξαρτήματα εργαλείων για να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος εργασιών στερέωσης, τόσο στο μηχανολογικό όσο και τον κατασκευαστικό τομέα. Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα για το βίδωμα και το ξεβίδωμα μπουλονιών, στριφωνιών και παξιμαδιών και είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες κατασκευής και επισκευής μηχανών, ξυλουργικές και μεταλλουργικές εργασίες. Τα καρυδάκια μπορεί να είναι εξάγωνα, πολύγωνα ή με μύτη, κοντά ή μακριά, αρσενικά ή θηλυκά και με υποδοχή 3/4".