Σπρέι

Στην κατηγορία αυτή υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε μορφή σπρέι. Περιλαμβάνονται σπρέι για το χρωματισμό διάφορων επιφανειών όπως μέταλλο, ξύλο, πλαστικό, χαρτί, γυαλί, κεραμικό κ.λπ., σπρέι γράσου, σιλικόνης, πίσσας για τη λίπανση, τον καθαρισμό και το ξεμπλοκάρισμα κινούμενων εξαρτημάτων, το γυάλισμα, την προστασία και την αδιαβροχοπο...

Στην κατηγορία αυτή υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε μορφή σπρέι. Περιλαμβάνονται σπρέι για το χρωματισμό διάφορων επιφανειών όπως μέταλλο, ξύλο, πλαστικό, χαρτί, γυαλί, κεραμικό κ.λπ., σπρέι γράσου, σιλικόνης, πίσσας για τη λίπανση, τον καθαρισμό και το ξεμπλοκάρισμα κινούμενων εξαρτημάτων, το γυάλισμα, την προστασία και την αδιαβροχοποίηση των πλαστικών, την προστασία του αμαξώματος από άλατα και υγρασία και σπρέι ειδικής χρήσης που είναι πιο εξειδικευμένα και δεν εμπίπτουν στις υπόλοιπες κατηγορίες όπως αστάρια σε σπρέι, καθαριστικά σπρέι, σπρέι αυτοκινήτων κ.λπ. Η κατηγορία περιλαμβάνει μία μεγάλη ποικιλία σπρέι μεγάλων εταιρειών όπως LOCTITE, TEROSON, COSMOS LAC, SARATOGA, WD-40, ZEP.

Περισσότερα

Σπρέι  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Σπρέι Ακρυλικά

    Τα σπρέι είναι ιδανικά για το χρωματισμό διάφορων επιφανειών όπως μέταλλο, ξύλο, πλαστικό, χαρτί, γυαλί, κεραμικό κ.λπ. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται διάφανα αλλά και μεταλλικά, φθορίζοντα και περλέ σπρέι. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

  • Σπρέι...

    Τα σπρέι γράσου, σιλικόνης, πίσσας είναι απαραίτητα για τη λίπανση, τον καθαρισμό και το ξεμπλοκάρισμα κινούμενων εξαρτημάτων όπως αλυσίδες, γρανάζια, ρουλεμάν, το γυάλισμα, την προστασία και την αδιαβροχοποίηση των πλαστικών, την προστασία του αμαξώματος από άλατα και υγρασία. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνεται μία μεγάλη ποικιλία σπρέι μεγάλων εταιρειών όπως LOCTITE, TEROSON, COSMOS LAC, SARATOGA, WD-40, ZEP.

  • Σπρέι Ειδικής Χρήσης

    Τα σπρέι ειδικής χρήσης είναι σπρέι που καλύπτουν μία ευρεία γκάμα αναγκών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται αστάρια σε σπρέι, καθαριστικά σπρέι, σπρέι ανίχνευσης διαφυγής αερίων, γεμιστικοί στόκοι σε σπρέι, σπρέι βαζελίνης, σπρέι εκκίνησης, σπρέι ζάντας, σπρέι ηλεκτρικών επαφών, σπρέι καθαριστικό φρένων, σπρέι κεριού, σπρέι κόλλας, μονωτικά σπρέι, σμάλτο σε σπρέι, σπρέι υψηλής θερμοκρασίας, σπρέι για καλοριφέρ, σπρέι για ψυχρό γαλβάνισμα κ.λπ. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνεται μία μεγάλη ποικιλία σπρέι μεγάλων εταιρειών όπως TEROSON, COSMOS LAC, SARATOGA, ZEP.