Καρυδάκια-Καστάνιες

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
Κατασκευαστής

Follow us on facebook

Καρυδάκια-Καστάνιες

Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα εξαρτήματα εργαλείων για να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος εργασιών στερέωσης, τόσο στο μηχανολογικό όσο και τον κατασκευαστικό τομέα. Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα για το βίδωμα και το ξεβίδωμα μπουλονιών, στριφωνιών και παξιμαδιών και είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες κατασκευής και επισκευής μηχανών, ξυλουργικές και...

Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα εξαρτήματα εργαλείων για να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος εργασιών στερέωσης, τόσο στο μηχανολογικό όσο και τον κατασκευαστικό τομέα. Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα για το βίδωμα και το ξεβίδωμα μπουλονιών, στριφωνιών και παξιμαδιών και είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες κατασκευής και επισκευής μηχανών, ξυλουργικές και μεταλλουργικές εργασίες. Οι αντάπτορες, οι προεκτάσεις, οι συστολές για καρυδάκια συγκρατούν και προσαρμόζουν τα καρυδάκια στο ηλεκτρικό εργαλείο, την καστάνια ή τη μανέλα. 

Περισσότερα

Καρυδάκια-Καστάνιες  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Καρυδάκια

  Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα εξαρτήματα εργαλείων για να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος εργασιών στερέωσης, τόσο στο μηχανολογικό όσο και τον κατασκευαστικό τομέα. Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα για το βίδωμα και το ξεβίδωμα μπουλονιών, στριφωνιών και παξιμαδιών και είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες κατασκευής και επισκευής μηχανών, ξυλουργικές και μεταλλουργικές εργασίες. Τα καρυδάκια μπορεί να είναι εξάγωνα, πολύγωνα ή με μύτη(ίσια, PH, Torx, άλλεν, άλλεν μπίλιας, ribe), κοντά ή μακριά, και με υποδοχή 1/4", 3/8", 1/2" ή 3/4".

 • Καστάνιες-Μανέλες

  Οι καστάνιες και οι μανέλες είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός στα οποία προσαρμόζονται καρυδάκια, κολαούζα, φιλιέρες ή άλλα εξαρτήματα και βοηθούν στη σύσφιξη ή χαλάρωση μπουλονιών, στριφωνιών, παξιμαδιών, στη διάνοιξη εσωτερικών ή εξωτερικών σπειρωμάτων κ.λπ. Οι καστάνιες μπορούν να είναι σταθερές ή σπαστές, κοντές ή μακριές και παρέχουν τη δυνατότητα δεξιόστροφής ή αριστερόστροφης λειτουργίας προσφέροντας μία ξεκούραστη εργασία. Οι μανέλες μπορούν να έχουν σταθερό, σπαστό ή κινητό άκρο και προσφέρουν τη δυνατότητα εφαρμογής μεγαλύτερης δύναμης όπου δεν αρκεί η καστάνια.

 • Προεκτάσεις-Συστολές-Α...

  Οι προεκτάσεις, οι συστολές και οι αντάπτορες είναι απαραίτητα εξαρτήματα εργαλείων, τα οποία προσαρμόζονται σε καστάνιες, μανέλες ή ηλεκτρικά εργαλεία για να στερεώνουν καρυδάκια, μύτες ή άλλα εξαρτήματα και βοηθούν στις εργασίες στερέωσης.

 • Συλλογές Καρυδάκια

  Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα εξαρτήματα εργαλείων για να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος εργασιών στερέωσης, τόσο στο μηχανολογικό όσο και τον κατασκευαστικό τομέα. Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα για το βίδωμα και το ξεβίδωμα μπουλονιών, στριφωνιών και παξιμαδιών και είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες κατασκευής και επισκευής μηχανών, ξυλουργικές και μεταλλουργικές εργασίες. Τα καρυδάκια μπορεί να είναι εξάγωνα, πολύγωνα ή με μύτη(ίσια, PH, Torx, άλλεν, άλλεν μπίλιας, ribe), κοντά ή μακριά, και με υποδοχή 1/4", 3/8", 1/2" ή 3/4". Διατίθενται σε συλλογές και μπορεί να συνοδεύονται από καστάνιες, μανέλες, προεκτάσεις, συστολές, αντάπτορες και άλλα εξαρτήματα.