Συλλογές Κλειδιών

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
Κατασκευαστής

Follow us on facebook

Συλλογές Κλειδιών

Τα κλειδιά είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη χαλάρωση και σύσφιξη μπουλονιών, στριφωνιών, παξιμαδιών και άλλων εξαρτημάτων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τις περισσότερες κατασκευαστικές και επισκευαστικές ανάγκες σε υδραυλικές, μηχανολογικές, οικοδομικές και άλλες εργασίες. Στις συλλογές κλειδιών περιλαμβάνονται τα γερμανικά ...

Τα κλειδιά είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη χαλάρωση και σύσφιξη μπουλονιών, στριφωνιών, παξιμαδιών και άλλων εξαρτημάτων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τις περισσότερες κατασκευαστικές και επισκευαστικές ανάγκες σε υδραυλικές, μηχανολογικές, οικοδομικές και άλλες εργασίες. Στις συλλογές κλειδιών περιλαμβάνονται τα γερμανικά κλειδιά, τα γερμανοπολύγωνα, τα πολύγωνα, τα κλειδιά ταφ άλλεν-torx.

Περισσότερα

Συλλογές Κλειδιών  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Συλλογές...

    Τα γερμανικά κλειδιά, τα γερμανοπολύγωνα και τα πολύγωνα κλειδιά είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη χαλάρωση και σύσφιξη μπουλονιών, στριφωνιών, παξιμαδιών και άλλων εξαρτημάτων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τις περισσότερες κατασκευαστικές και επισκευαστικές ανάγκες σε υδραυλικές, μηχανολογικές, οικοδομικές και άλλες εργασίες. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται οι συλλογές.

  • Συλλογές Άλλεν-Torx

    Τα κλειδιά άλλεν(HEX), τορξ(torx) και torx με τρύπα(torx tamper) είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη χαλάρωση και σύσφιξη μπουλονιών, στριφωνιών, παξιμαδιών και άλλων εξαρτημάτων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τις περισσότερες κατασκευαστικές και επισκευαστικές ανάγκες σε υδραυλικές, μηχανολογικές, οικοδομικές και άλλες εργασίες. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται οι συλλογές.