Κλειδιά

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
Κατασκευαστής

Follow us on facebook

Κλειδιά

Τα κλειδιά είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη χαλάρωση και σύσφιξη μπουλονιών, στριφωνιών, παξιμαδιών και άλλων εξαρτημάτων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τις περισσότερες κατασκευαστικές και επισκευαστικές ανάγκες σε υδραυλικές, μηχανολογικές, οικοδομικές και άλλες εργασίες. Στα κλειδιά περιλαμβάνονται τα γερμανικά κλειδιά, τα...

Τα κλειδιά είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη χαλάρωση και σύσφιξη μπουλονιών, στριφωνιών, παξιμαδιών και άλλων εξαρτημάτων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τις περισσότερες κατασκευαστικές και επισκευαστικές ανάγκες σε υδραυλικές, μηχανολογικές, οικοδομικές και άλλες εργασίες. Στα κλειδιά περιλαμβάνονται τα γερμανικά κλειδιά, τα γερμανοπολύγωνα, τα γαλλικά κλειδιά, τα σωληνωτά κλειδιά, τα κλειδιά ταφ άλλεν-torx, οι εξωλκείς, τα κολαούζα και οι φιλιέρες.

Περισσότερα

Κλειδιά  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Γερμανικά-Γερμανοπολύγ...

  Τα κλειδιά είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη χαλάρωση και σύσφιξη μπουλονιών, στριφωνιών, παξιμαδιών και άλλων εξαρτημάτων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τις περισσότερες κατασκευαστικές και επισκευαστικές ανάγκες σε υδραυλικές, μηχανολογικές, οικοδομικές και άλλες εργασίες. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται τα γερμανικά κλειδιά, τα γερμανοπολύγωνα, τα πολύγωνα και τα κοφτά πολύγωνα.

 • Γαλλικά Κλειδιά-Σωληνωτά

  Τα κλειδιά είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη χαλάρωση και σύσφιξη μπουλονιών, στριφωνιών, παξιμαδιών, υδραυλικών και άλλων εξαρτημάτων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τις περισσότερες κατασκευαστικές και επισκευαστικές ανάγκες σε υδραυλικές, μηχανολογικές, οικοδομικές και άλλες εργασίες. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται τα γαλλικά κλειδιά και τα σωληνωτά κλειδιά.

 • Κλειδιά Ταφ-Άλλεν-Torx

  Τα κλειδιά ταφ, άλλεν(HEX), τορξ(torx) και άλλεν torx με τρύπα(torx tamper) είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη χαλάρωση και σύσφιξη μπουλονιών, στριφωνιών, παξιμαδιών και άλλων εξαρτημάτων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τις περισσότερες κατασκευαστικές και επισκευαστικές ανάγκες σε υδραυλικές, μηχανολογικές, οικοδομικές και άλλες εργασίες.

 • Κολαούζα-Φιλιέρες

  Τα κολαούζα και οι φιλιέρες είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη διάνοιξη εσωτερικών ή εξωτερικών σπρειρωμάτων σε μεταλλικά στοιχεία. Διατίθενται στο μετρικό σύστημα ή σε ίντσες με ψιλό ή χοντρό σπείρωμα.

 • Συλλογές Κλειδιών

  Τα κλειδιά είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη χαλάρωση και σύσφιξη μπουλονιών, στριφωνιών, παξιμαδιών και άλλων εξαρτημάτων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τις περισσότερες κατασκευαστικές και επισκευαστικές ανάγκες σε υδραυλικές, μηχανολογικές, οικοδομικές και άλλες εργασίες. Στις συλλογές κλειδιών περιλαμβάνονται τα γερμανικά κλειδιά, τα γερμανοπολύγωνα, τα πολύγωνα, τα κλειδιά ταφ άλλεν-torx.

 • Εξωλκείς

  Οι εξωλκείς είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη γρήγορη και εύκολη εξαγωγή τροχαλιών, δακτυλίων, ρουλεμάν, κατεστραμμένων ή σπασμένων βιδών, φθαρμένων και παραμορφωμένων παξιμαδιών κ.λπ.. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη.