Πένσες-Τανάλιες-Ψαλίδια Μπετού

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
Κατασκευαστής

Follow us on facebook

Πένσες-Τανάλιες-Ψαλίδια Μπετού

Οι πένσες, οι τανάλιες και τα ψαλίδια μπετού είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για πολλαπλές χρήσεις. Είναι τα κατάλληλα εργαλεία για το σφίξιμο, το κράτημα αντικειμένων και εξαρτημάτων, το κόψιμο συρμάτων, μετάλλων, καλωδίων. Είναι σχεδιασμένα για ένα ευρύ φάσμα εργασιών εγκατάστασης, κατασκευής και επισκευής. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει πένσε...

Οι πένσες, οι τανάλιες και τα ψαλίδια μπετού είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για πολλαπλές χρήσεις. Είναι τα κατάλληλα εργαλεία για το σφίξιμο, το κράτημα αντικειμένων και εξαρτημάτων, το κόψιμο συρμάτων, μετάλλων, καλωδίων. Είναι σχεδιασμένα για ένα ευρύ φάσμα εργασιών εγκατάστασης, κατασκευής και επισκευής. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει πένσες, απογυμνωτές καλωδίων, κόφτες για ατσαλόσυρμα, κόφτες καλωδίων, ψαλίδια μπετού, μυτοτσίμπιδα, πλαγιοκόφτες, τανάλιες, εργαλεία ασφαλειών, πιστόλια για τρουκς, μίνι μυτοτσίμπιδα, μίνι κοφτάκια, μίνι πένσες, εργαλεία 1000V.

Περισσότερα

Πένσες-Τανάλιες-Ψαλίδια Μπετού  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Πένσες-Κοφτάκια-Μυτοτσ...

  Οι πένσες, οι κόφτες και τα μυτοτσίμπιδα είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για πολλαπλές χρήσεις. Είναι τα κατάλληλα εργαλεία για το σφίξιμο, το κράτημα αντικειμένων και εξαρτημάτων, το κόψιμο συρμάτων, καλωδίων. Είναι σχεδιασμένα για ένα ευρύ φάσμα εργασιών εγκατάστασης, κατασκευής και επισκευής. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει πένσες, πένσες μολυβδοσφραγίδας, πένσες κολάρων, πένσες τηλεφώνου, απογυμνωτές καλωδίων, κόφτες για ατσαλόσυρμα, κόφτες καλωδίων, μυτοτσίμπιδα, πλαγιοκόφτες, μίνι μυτοτσίμπιδα, μίνι κοφτάκια, μίνι πένσες.

 • Πένσες-Κοφτάκια-Μυτοτσ...

  Οι πένσες, οι κόφτες και τα μυτοτσίμπιδα 1000V είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για πολλαπλές ηλεκτρολογικές εργασίες. Είναι τα κατάλληλα εργαλεία για το σφίξιμο, το κράτημα αντικειμένων και εξαρτημάτων, το κόψιμο συρμάτων, καλωδίων. Είναι σχεδιασμένα για ένα ευρύ φάσμα εργασιών εγκατάστασης, κατασκευής και επισκευής προσφέροντας προστασία από την υψηλή τάση. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει απογυμνωτές καλωδίων, γκαζοτανάλιες, κόφτες καλωδίων, μυτοτσίμπιδα κυρτά και ίσια, πένσες, πλαγιοκόφτες.

 • Κοφτάκια...

  Οι κόφτες, οι γκαζοτανάλιες και οι τανάλιες είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για πολλαπλές χρήσεις. Είναι τα κατάλληλα εργαλεία για το σφίξιμο και την κοπή διάφορων υλικών όπως σύρμα, μπετόν, πλακίδια, τζάμια κ.λπ. Είναι σχεδιασμένα για ένα ευρύ φάσμα εργασιών εγκατάστασης, κατασκευής και επισκευής. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει γκαζοτανάλιες, κόφτες για ατσαλόσυρμα, κόφτες για μπετόν, κόφτες πλακιδίων.

 • Ψαλίδια...

  Τα ψαλίδια μπετού και τα λαμαρινοψάλιδα είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την κοπή διάφορων υλικών. Είναι τα κατάλληλα εργαλεία για την κοπή μίας ευρείας γκάμας υλικών όπως αλουμίνιο, χαλκό, λαμαρίνα, καλώδια, δέρμα, πλαστικό, σίδερο κ.λπ.. Είναι σχεδιασμένα για ένα ευρύ φάσμα εργασιών κατασκευής και επισκευής. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει λαμαρινοψάλιδα αριστερά, δεξιά και ίσια και ψαλίδια μπετού.

 • Εργαλεία Ασφαλειών

  Οι πένσες ασφαλειών είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για εργασία με ασφάλειες, διαμόρφωση και λύγισμα καλωδίων και συρμάτων. Είναι τα κατάλληλα εργαλεία για πολλαπλές χρήσεις όπως βιομηχανικές εργασίες, κατασκευαστικές εργασίες, εργασίες σε αυτοκίνητα, χειροτεχνίες, κατασκευές DIY κ.λπ.

 • Πένσες-Μολυβδοσφραγίδες

  Οι μολυβδοσφραγίδες είναι απαραίτητα είδη για τη σήμανση και την ασφάλιση αντικειμένων. Χρησιμοποιούνται στα τελωνεία, τα ταχυδρομεία, τις βιομηχανίες, το στρατό, τη ΔΕΗ κ.λπ. Η κατηγορία περιλαμβάνει μολυβδοσφραγίδες, σύρμα μολυβδοσφραγίδας και πένσες μολυβδοσφραγίδων.