Κατσαβίδια

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
Κατασκευαστής

Follow us on facebook

Κατσαβίδια

Τα κατσαβίδια είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη στερέωση, χαλάρωση και σύσφιξη βιδών. Μπορούν να καλύψουν κάθε επισκευαστική και κατασκευαστική ανάγκη. Είναι κατάλληλα για χρήση με βίδες με κεφάλι ίσιο(slotted), σταυρού(λαμαρινόβιδες-τρυπανόβιδες)(Phillips-PH), σταυρού(ξυλόβιδες-νοβοπανόβιδες)(Pozidriv-PZ), άλλεν(HEX), άλλεν ασφαλείας(hex ...

Τα κατσαβίδια είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη στερέωση, χαλάρωση και σύσφιξη βιδών. Μπορούν να καλύψουν κάθε επισκευαστική και κατασκευαστική ανάγκη. Είναι κατάλληλα για χρήση με βίδες με κεφάλι ίσιο(slotted), σταυρού(λαμαρινόβιδες-τρυπανόβιδες)(Phillips-PH), σταυρού(ξυλόβιδες-νοβοπανόβιδες)(Pozidriv-PZ), άλλεν(HEX), άλλεν ασφαλείας(hex security), αστεράκι(Torx), αστεράκι με τρύπα(Torx tamper), τρίφτερο(Triwing), διχαλωτό(Spanner), τετράγωνο(Robertson-RO), τορκ(Torq).

Περισσότερα

Κατσαβίδια  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Κατσαβίδια Ίσια

  Τα ίσια κατσαβίδια είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη στερέωση, χαλάρωση και σύσφιξη βιδών. Μπορούν να καλύψουν κάθε επισκευαστική και κατασκευαστική ανάγκη. Είναι κατάλληλα για χρήση με βίδες με ίσιο κεφάλι (slotted-flat head).

 • Κατσαβίδια PH

  Τα σταυρωτά κατσαβίδια(σταυροκατσάβιδα) Phillips(PH) είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη στερέωση, χαλάρωση και σύσφιξη βιδών. Μπορούν να καλύψουν κάθε επισκευαστική και κατασκευαστική ανάγκη. Είναι κατάλληλα για χρήση με λαμαρινόβιδες, τρυπανόβιδες.

 • Κατσαβίδια PZ

  Τα σταυρωτά κατσαβίδια(σταυροκατσάβιδα) Pozidriv(PZ) είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη στερέωση, χαλάρωση και σύσφιξη βιδών. Μπορούν να καλύψουν κάθε επισκευαστική και κατασκευαστική ανάγκη. Είναι κατάλληλα για χρήση με νοβοπανόβιδες, ξυλόβιδες.

 • Κατσαβίδια Άλλεν

  Τα κατσαβίδια άλλεν είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη στερέωση, χαλάρωση και σύσφιξη βιδών. Μπορούν να καλύψουν κάθε επισκευαστική και κατασκευαστική ανάγκη. Είναι κατάλληλα για χρήση με βίδες με εξάγωνο κεφάλι άλλεν(HEX).

 • Κατσαβίδια RO (Τετράγωνα)

  Τα τετράγωνα κατσαβίδια(Robertson-RO) είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη στερέωση, χαλάρωση και σύσφιξη βιδών. Μπορούν να καλύψουν κάθε επισκευαστική και κατασκευαστική ανάγκη. Είναι κατάλληλα για χρήση με βίδες κουφωμάτων.

 • Κατσαβίδια Torx

  Τα κατσαβίδια Torx(αστεράκι) είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη στερέωση, χαλάρωση και σύσφιξη βιδών. Μπορούν να καλύψουν κάθε επισκευαστική και κατασκευαστική ανάγκη. Είναι κατάλληλα για χρήση με βίδες με κεφάλι αστεράκι(Torx) ή αστεράκι με τρύπα(Torx tamper).

 • Κατσαβίδια Καρυδάκια

  Τα κατσαβίδια καρυδάκια είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη στερέωση, χαλάρωση και σύσφιξη μπουλονιών, στριφωνιών και παξιμαδιών. Μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σε κατασκευές και επισκευές μηχανών, ξυλουργικές και μεταλλουργικές εργασίες. Είναι κατάλληλα για χρήση με βίδες με εξάγωνο κεφάλι.

 • Κατσαβίδια...

  Τα δοκιμαστικά κατσαβίδια και τα κατσαβίδια 1000V είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τον έλεγχο της τάσης του ρεύματος και όλες τις ηλεκτρολογικές εργασίες. Είναι κατάλληλα για κάθε ηλεκτρολογική εργασία όπως την τοποθέτηση και τον έλεγχο σε πρίζες, διακόπτες, κλέμες κ.λπ.

 • Συλλογές Κατσαβιδιών

  Τα κατσαβίδια είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη στερέωση, χαλάρωση και σύσφιξη βιδών και παξιμαδιών. Οι συλλογές κατσαβιδιών και τα σετ με μύτες και αντάπτορες μπορούν να καλύψουν κάθε επισκευαστική και κατασκευαστική ανάγκη. Είναι κατάλληλα για χρήση με βίδες με κεφάλι ίσιο(slotted), σταυρού(λαμαρινόβιδες-τρυπανόβιδες)(Phillips-PH), σταυρού(ξυλόβιδες-νοβοπανόβιδες)(Pozidriv-PZ), άλλεν(HEX), άλλεν ασφαλείας(hex security), αστεράκι(Torx), αστεράκι με τρύπα(Torx tamper), τρίφτερο(Triwing), διχαλωτό(Spanner), τετράγωνο(Robertson-RO), τορκ(Torq).

 • Ειδικά Κατσαβίδια

  Τα ειδικά κατσαβίδια είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη στερέωση, χαλάρωση και σύσφιξη βιδών και παξιμαδιών. Μπορούν να καλύψουν κάθε επισκευαστική και κατασκευαστική ανάγκη. Είναι κατάλληλα για χρήση με βίδες με κεφάλι τρίφτερο(Triwing), διχαλωτό(Spanner), τορκ(Torq).