Εργαλεία Χειρός

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:
Κατασκευαστής

Follow us on facebook

Εργαλεία Χειρός

Εργαλεία χειρός για κατασκευές και επισκευές όπως κατσαβίδια, μύτες, πένσες, τανάλιες, ψαλίδια μπετού, κλειδιά, καρυδάκια, καστάνιες, καρφωτικά εργαλεία, πριτσιναδόροι, μαχαίρια, ξύστρες, πολυεργαλεία, πριόνια, τσεκούρια, σφυριά, λοστοί, μέτρα, αλφάδια, ζύγια, μαρκαδόροι, συρματόβουρτσες, τουμπόβουρτσες, λίμες, γρασαδόροι, λαδικά, πιστόλια σιλικ...

Εργαλεία χειρός για κατασκευές και επισκευές όπως κατσαβίδια, μύτες, πένσες, τανάλιες, ψαλίδια μπετού, κλειδιά, καρυδάκια, καστάνιες, καρφωτικά εργαλεία, πριτσιναδόροι, μαχαίρια, ξύστρες, πολυεργαλεία, πριόνια, τσεκούρια, σφυριά, λοστοί, μέτρα, αλφάδια, ζύγια, μαρκαδόροι, συρματόβουρτσες, τουμπόβουρτσες, λίμες, γρασαδόροι, λαδικά, πιστόλια σιλικόνης, πιστόλια αφρού πολυουρεθάνης, πιστόλια τοποθέτησης βυσμάτων, εργαλεία και αξεσουάρ αυτοκινήτων, σφιγκτήρες επίπλων, μυστριά, σκεπάρνια, τριβεία, σκάφες

Περισσότερα

Εργαλεία Χειρός  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Κατσαβίδια

  Τα κατσαβίδια είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη στερέωση, χαλάρωση και σύσφιξη βιδών. Μπορούν να καλύψουν κάθε επισκευαστική και κατασκευαστική ανάγκη. Είναι κατάλληλα για χρήση με βίδες με κεφάλι ίσιο(slotted), σταυρού(λαμαρινόβιδες-τρυπανόβιδες)(Phillips-PH), σταυρού(ξυλόβιδες-νοβοπανόβιδες)(Pozidriv-PZ), άλλεν(HEX), άλλεν ασφαλείας(hex security), αστεράκι(Torx), αστεράκι με τρύπα(Torx tamper), τρίφτερο(Triwing), διχαλωτό(Spanner), τετράγωνο(Robertson-RO), τορκ(Torq).

 • Μύτες

  Οι μύτες είναι απαραίτητα εξαρτήματα εργαλείων για τη στερέωση, χαλάρωση και σύσφιξη βιδών. Μπορούν να καλύψουν κάθε επισκευαστική και κατασκευαστική ανάγκη. Είναι κατάλληλα για χρήση με βίδες με κεφάλι ίσιο(slotted), σταυρού(λαμαρινόβιδες-τρυπανόβιδες)(Phillips-PH), σταυρού(ξυλόβιδες-νοβοπανόβιδες)(Pozidriv-PZ), άλλεν(HEX), άλλεν ασφαλείας(hex security), αστεράκι(Torx), αστεράκι με τρύπα(Torx tamper), τρίφτερο(Triwing), διχαλωτό(Spanner), τετράγωνο(Robertson-RO), τορκ(Torq). Διατίθενται σε μήκος 25mm, 50mm, 90mm.

 • Καρυδάκια-Καστάνιες

  Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα εξαρτήματα εργαλείων για να καλύψουν ένα μεγάλο εύρος εργασιών στερέωσης, τόσο στο μηχανολογικό όσο και τον κατασκευαστικό τομέα. Τα καρυδάκια είναι απαραίτητα για το βίδωμα και το ξεβίδωμα μπουλονιών, στριφωνιών και παξιμαδιών και είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες κατασκευής και επισκευής μηχανών, ξυλουργικές και μεταλλουργικές εργασίες. Οι αντάπτορες, οι προεκτάσεις, οι συστολές για καρυδάκια συγκρατούν και προσαρμόζουν τα καρυδάκια στο ηλεκτρικό εργαλείο, την καστάνια ή τη μανέλα. 

 • Κλειδιά

  Τα κλειδιά είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη χαλάρωση και σύσφιξη μπουλονιών, στριφωνιών, παξιμαδιών και άλλων εξαρτημάτων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τις περισσότερες κατασκευαστικές και επισκευαστικές ανάγκες σε υδραυλικές, μηχανολογικές, οικοδομικές και άλλες εργασίες. Στα κλειδιά περιλαμβάνονται τα γερμανικά κλειδιά, τα γερμανοπολύγωνα, τα γαλλικά κλειδιά, τα σωληνωτά κλειδιά, τα κλειδιά ταφ άλλεν-torx, οι εξωλκείς, τα κολαούζα και οι φιλιέρες.

 • Πένσες-Τανάλιες-Ψαλίδι...

  Οι πένσες, οι τανάλιες και τα ψαλίδια μπετού είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για πολλαπλές χρήσεις. Είναι τα κατάλληλα εργαλεία για το σφίξιμο, το κράτημα αντικειμένων και εξαρτημάτων, το κόψιμο συρμάτων, μετάλλων, καλωδίων. Είναι σχεδιασμένα για ένα ευρύ φάσμα εργασιών εγκατάστασης, κατασκευής και επισκευής. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει πένσες, απογυμνωτές καλωδίων, κόφτες για ατσαλόσυρμα, κόφτες καλωδίων, ψαλίδια μπετού, μυτοτσίμπιδα, πλαγιοκόφτες, τανάλιες, εργαλεία ασφαλειών, πιστόλια για τρουκς, μίνι μυτοτσίμπιδα, μίνι κοφτάκια, μίνι πένσες, εργαλεία 1000V.

 • Μαχαίρια-Ξύστρες-Σουγι...

  Τα μαχαίρια, οι ξύστρες, οι σουγιάδες και τα πολυεργαλεία είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την κοπή διάφορων υλικών, την αφαίρεση μπογιάς, σκουριάς και άλλων υπολειμμάτων από διάφορες επιφάνειες. Είναι ιδανικά για διάφορες κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες όπως και το κάμπινγκ, το ψάρεμα, το κυνήγι και άλλες δραστηριότητες. Μπορούν να κόβουν μία μεγάλη πληθώρα υλικών όπως χαρτί, χαρτόνι, μοκέτα, δέρμα, καουτσούκ, μουσαμά, γυψοσανίδα, πλακάκια, ξύλο, μελαμίνη, γυαλί, σχοινί, σύρμα, καλώδιο, ύφασμα, οπτικές ίνες, kevlar και πολλά άλλα.

 • Σπάτουλες-Στοκαδόροι-Ξ...

  Οι σπάτουλες, οι στοκαδόροι και οι ξύστρες είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την αφαίρεση, τοποθέτηση και το στρώσιμο κόλλας, σιλικόνης, γύψου, στόκου και διάφορων άλλων δομικών υλικών. Είναι ιδανικά για διάφορες επισκευαστικές και κατασκευαστικές οικοδομικές εργασίες. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει στοκαδόρους και σπάτουλες στενές, φαρδιές, μεταλλικές, συνθετικές, ξύστρες χειρός, κονταριού, τζαμιών, πατωμάτων, αρμών.

 • Μυστριά-Σκεπάρνια-Τριβ...

  Τα μυστριά, τα σκεπάρνια, τα τριβεία και οι κουβάδες είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την ανάμιξη, τοποθέτηση και το στρώσιμο σοβά, γύψου, στόκου και διάφορων άλλων δομικών υλικών. Είναι ιδανικά για διάφορες επισκευαστικές και κατασκευαστικές οικοδομικές εργασίες.

 • Καρφωτικά-Πριτσιναδόροι

  Τα καρφωτικά εργαλεία και οι πριτσιναδόροι είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για εργασίες στερέωσης. Είναι ιδανικά για χρήση σε χειροτεχνίες, διακοσμήσεις, επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες, στερεώσεις μονωτικών υλικών, ταπετσαριών, υφασμάτων σε ξύλινες επιφάνειες ή λαμαρίνων και διάφορων άλλων υλικών μεταξύ τους. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται και τα αναλώσιμα των καρφωτικών και των πριτσιναδόρων, δίχαλα σε διάφορες διαστάσεις και πριτσίνια σε διάφορα μεγέθη.

 • Πριόνια-Τσεκούρια-Σφυρ...

  Τα πριόνια, τα τσεκούρια, τα σφυριά και οι λοστοί είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την κοπή, τη διάτρηση, τον τεμαχισμό μίας ευρείας γκάμας υλικών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες με υλικά όπως ξύλο, μελαμίνη, γυψοσανίδα, ytong, σίδερο, διάφορα μέταλλα, πλαστικό, πέτρα, μπετόν και διάφορα δομικά υλικά. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται επίσης τα χτυπητά γράμματα και οι αριθμοί, οι ζουμπάδες και οι πόντες.

 • Συρματόβουρτσες-Τουμπό...

  Οι συρματόβουρτσες-τουμπόβουρτσες, οι λίμες και οι ράσπες είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για το τρίψιμο, τον καθαρισμό, τη λείανση, το ακόνισμα και το γυάλισμα μίας ευρείας γκάμας υλικών. Είναι ιδανικά για την εύκολη και γρήγορη αφαίρεση της σκουριάς, του βερνικιού, των γρεζιών, των συγκολλήσεων και άλλων υπολειμμάτων, το γυάλισμα και το φινίρισμα επιφανειών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μία πληθώρα υλικών όπως ξύλο, μέταλλο, πέτρα, πλαστικό, κεραμικά και διάφορα δομικά υλικά.

 • Μέτρα-Αλφάδια-Ζύγια-Μα...

  Τα μέτρα, τα αλφάδια, τα ζύγια, οι μαρκαδόροι είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη μέτρηση διαστάσεων, το αλφάδιασμα επιφανειών και το σημάδεμα. Είναι ιδανικά για χρήση στις οικοδομικές, τις κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται μέτρα και μετροταινίες, αλφάδια, νήματα στάθμης, παχύμετρα και μικρόμετρα, καντάρια και θερμόμετρα, γωνιάστρες και μαγνήτες, μολύβια και μαρκαδόροι.

 • Πιστόλια...

  Τα πιστόλια σιλικόνης, αφρού πολυουρεθάνης ή βυσμάτων είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την εφαρμογή και τοποθέτηση διάφορων δομικών υλικών ή αγκύριων. Τα πιστόλια σιλικόνης μπορούν να είναι ανοιχτού ή κλειστού τύπου και χρησιμοποιούνται για να εξωθούν και να εφαρμόζουν με ακρίβεια σιλικόνη, αρμόστοκο, αρμόκολλα, κόλλα, ακρυλική μαστίχη κ.α. Τα πιστόλια αφρού πολυουρεθάνης χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση αφρού για το γέμισμα των κενών κατά την τοποθέτηση των κουφωμάτων και σε άλλες επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες.

 • Σφιγκτήρες...

  Οι σφιγκτήρες χειρός και οι σφιγκτήρες μαραγκών είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη συγκράτηση, συναρμολόγηση και στερέωση των υλικών σε διάφορες επισκευαστικές ή κατασκευαστικές εργασίες, χειροτεχνίες, δραστηριότητες κ.λπ.. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει και τις βεντούζες τζαμιών.

 • Γρασαδόροι-Λαδικά

  Οι γρασαδόροι και τα λαδικά είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη λίπανση μηχανημάτων και κινούμενων εξαρτημάτων και ρουλεμάν. Διατίθενται με διάφορες διαστάσεις δοχείων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται ακόμα τα αξεσουάρ των γρασαδόρων, τα γράσα και τα έλαια.