Γεωργικά Εργαλεία

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:

Follow us on facebook

Γεωργικά Εργαλεία

Τα γεωργικά εργαλεία είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός κατάλληλα για τη φύτευση σπόρων, το σκάψιμο, το όργωμα, τον αερισμό, την προετοιμασία και την εξομάλυνση του εδάφους, τη μεταφορά χώματος, λάσπης, χόρτων, άμμου, τσιμέντου, τη διάνοιξη καναλιών, το μάζεμα των σταχυών, των φύλλων, των χόρτων, των καρπών της ελιάς, το ξεχορτάριασμα σε φυτώρια, ...

Τα γεωργικά εργαλεία είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός κατάλληλα για τη φύτευση σπόρων, το σκάψιμο, το όργωμα, τον αερισμό, την προετοιμασία και την εξομάλυνση του εδάφους, τη μεταφορά χώματος, λάσπης, χόρτων, άμμου, τσιμέντου, τη διάνοιξη καναλιών, το μάζεμα των σταχυών, των φύλλων, των χόρτων, των καρπών της ελιάς, το ξεχορτάριασμα σε φυτώρια, κήπους, χωράφια, παρτέρια κ.λπ. Είναι τα ιδανικά εργαλεία για εργασίες κήπου αλλά και οικοδομικές εργασίες. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται φτυάρια, κασμάδες, σκαλιστήρια, τσάπες, πηρούνες, σκούπες φύλλων, τσουγκράνες, στυλιάρια.

Περισσότερα

Γεωργικά Εργαλεία   Υπάρχουν 10 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Φτυάρια

  Τα φτυάρια είναι απαραίτητα γεωργικά εργαλεία κατάλληλα για τη φύτευση σπόρων, φυτών, λουλουδιών, για το σκάψιμο, τον αερισμό και την εξομάλυνση του εδάφους, τη μεταφορά χώματος, λάσπης, χόρτων, άμμου, τσιμέντου, τη διάνοιξη καναλιών σε φυτώρια, κήπους, χωράφια, παρτέρια κ.λπ. Είναι τα ιδανικά εργαλεία για εργασίες κήπου αλλά και οικοδομικές εργασίες. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται φτυάρια πτυσσόμενα, στρογγυλά, κυρτά, λαιμού, πατητά, λισγάρια, τύπου Γαλλίας, χιονιού, κάρβουνου κ.λπ.

 • Σκαλιστήρια-Τσάπες-Κασ...

  Τα σκαλιστήρια, οι τσάπες και οι κασμάδες είναι απαραίτητα γεωργικά εργαλεία κατάλληλα για το όργωμα, το σκάψιμο, τον αερισμό και την προετοιμασία του εδάφους σε φυτώρια, κήπους, χωράφια, παρτέρια κ.λπ. Είναι τα ιδανικά εργαλεία για εργασίες κήπου αλλά και οικοδομικές εργασίες. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται κασμάδες, κασμάδες τύπου railway, σκαλιστήρια τετράγωνα, σκαλιστήρια μυτερά, σκαλιστήρια μίνι, τσάπες ημιστρογγυλές, τσάπες στρογγυλές, τσάπες στενές, τσάπες τετράγωνες, τσάπες λάσπης.

 • Τσουγκράνες-Πηρούνες-Σ...

  Οι τσουγκράνες, οι πηρούνες και οι σκούπες φύλλων είναι απαραίτητα γεωργικά εργαλεία κατάλληλα για το μάζεμα των σταχυών, των φύλλων, των χόρτων, των καρπών της ελιάς, το ξεχορτάριασμα, το αφράτεμα και τον αερισμό του εδάφους, σε φυτώρια, κήπους, χωράφια, παρτέρια κ.λπ. Είναι τα ιδανικά εργαλεία για εργασίες κήπου αλλά και οικοδομικές εργασίες. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται πηρούνες, πηρούνες πλακέ, σκούπες φύλλων σταθερές, ρυθμιζόμενες, σκούπες φύλλων πλαστικές, ίσιες ή στρογγυλές, σκούπες φύλλων μίνι, τσουγκράνες ίσιες, τσουγκράνες στριφτές, τσουγκράνες μίνι, τσουγκράνες ελιάς.

 • Στυλιάρια

  Τα στυλιάρια είναι απαραίτητα μέσα στήριξης κεφαλών εργαλείων για διάφορες εργασίες. Τα στυλιάρια είναι διαφορετικού μεγέθους και σχήματος και κάθε ένα ταιριάζει σε διαφορετικό εργαλείο. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται στυλιάρια για βαριοπούλες, στυλιάρια για κασμάδες, στυλιάρια για σκαλιστήρια, στυλιάρια για σκεπάρνια, στυλιάρια για τσάπες, στυλιάρια για τσεκούρια, στυλιάρια για τσουγκράνες, στυλιάρια για φτυάρια, στυλιάρια για κόσες.

Προβάλλονται 1 - 10 από 10 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 10 από 10 αντικείμενα