Βερνίκια Ξύλου Νερού-Διαλύτη

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:

Follow us on facebook

Βερνίκια Ξύλου Νερού-Διαλύτη

Στα βερνίκια ξύλου νερού-διαλύτη περιλαμβάνονται τα βερνίκια εμποτισμού και συντήρησης ξύλου, τα βερνίκια θαλάσσης, πέτρας, δομικών υλικών, τα λάδια, τα παρασιτοκτόνα και τα κεριά. Είναι απαραίτητα για τη θρέψη και την προστασία των ξύλινων επιφανειών από τον ήλιο, την αλμύρα και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, τους μύκητες, τα ξυλοφάγα έντομα ...

Στα βερνίκια ξύλου νερού-διαλύτη περιλαμβάνονται τα βερνίκια εμποτισμού και συντήρησης ξύλου, τα βερνίκια θαλάσσης, πέτρας, δομικών υλικών, τα λάδια, τα παρασιτοκτόνα και τα κεριά. Είναι απαραίτητα για τη θρέψη και την προστασία των ξύλινων επιφανειών από τον ήλιο, την αλμύρα και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, τους μύκητες, τα ξυλοφάγα έντομα καθώς και την προστασία πέτρινων επιφανειών, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και γενικότερα φυσικών ή τεχνητών δομικών υλικών όπως τούβλα, κεραμικά κ.λπ.

Περισσότερα

Βερνίκια Ξύλου Νερού-Διαλύτη  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Εμποτισμού-Συντήρησης...

    Τα βερνίκια εμποτισμού και συντήρησης ξύλου είναι απαραίτητα για τη θρέψη και την προστασία των ξύλινων επιφανειών από τον ήλιο, την αλμύρα και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται βερνίκια νερού ή διαλύτη, διάφανα ή σε διάφορες αποχρώσεις και σε διάφορες συσκευασίες των εταιρειών ΧΡΩΤΕΧ, ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ.

  • Θαλάσσης-Πέτρας-Δομικώ...

    Τα βερνίκια θαλάσσης, πέτρας, δομικών υλικών είναι απαραίτητα για την προστασία πέτρινων επιφανειών, εσωτερικών και εξωτερικών χώρων και γενικότερα φυσικών ή τεχνητών δομικών υλικών όπως τούβλα, κεραμικά κ.λπ. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται βερνίκια νερού ή διαλύτη, γυαλιστερά ή ματ και σε διάφορες συσκευασίες των εταιρειών ΧΡΩΤΕΧ, ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ.

  • Λάδια-Κεριά-Παρασιτοκτόνα

    Τα λάδια, τα παρασιτοκτόνα και τα κεριά είναι απαραίτητα για τη θρέψη, την προστασία και τη συντήρηση των ξύλινων επιφανειών. Τρέφουν και προστατεύουν τα ξύλα από τον ήλιο, την αλμύρα, τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, τις λιπαρές ουσίες, τους μύκητες, το νερό, τα ξυλοφάγα έντομα όπως το σαράκι κ.λπ.. Είναι ιδανικά για επιφάνειες ξύλου όπως παράθυρα, πόρτες, παντζούρια, φράχτες, πέργκολες, έπιπλα κ.λπ. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται λάδια συντήρησης ξύλου, φαρμάκια ξύλου και κεριά των εταιρειών ΧΡΩΤΕΧ, ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ ή Bondex.