Λάστιχα-Εξαρτήματα Ποτίσματος

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:

Follow us on facebook

Λάστιχα-Εξαρτήματα Ποτίσματος

Τα λάστιχα και τα εξαρτήματα νερού είναι απαραίτητα είδη κήπου για το πότισμα των φυτών σε κήπους, παρτέρια, μπαλκόνια, βεράντες κ.λπ. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται λάστιχα ποτίσματος, βάσεις λάστιχου, καρούλια για λάστιχα, εκτοξευτήρες νερού, διακλαδωτές νερού, σύνδεσμοι, ταχυσύνδεσμοι, ρακόρ κ.λπ.

Λάστιχα-Εξαρτήματα Ποτίσματος  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Λάστιχα-Αλφαδολάστιχα

  Τα λάστιχα είναι απαραίτητα είδη κήπου για το πότισμα των φυτών σε κήπους, παρτέρια, μπαλκόνια, βεράντες κ.λπ. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται τα λάστιχα ποτίσματος σε διάφορες ποιότητες, τα λάστιχα σπιράλ, τα αλφαδολάστιχα.

 • Εκτοξευτήρες Νερού

  Οι αυλοί και τα πιστόλια λάστιχου είναι απαραίτητα είδη κήπου για το πότισμα των φυτών σε κήπους, παρτέρια, μπαλκόνια, βεράντες κ.λπ. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται εκτοξευτήρες και πιστόλια, πλαστικά ή μεταλλικά, με διάφορες ρυθμίσεις εξαγωγής νερού.

 • Εξαρτήματα Νερού

  Τα εξαρτήματα νερού είναι απαραίτητα είδη κήπου για τη σύνδεση λάστιχου ποτίσματος με λάστιχο, λάστιχου ποτίσματος με βρύση, για τη διακλάδωση του νερού κ.λπ. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται σύνδεσμοι, ταχυσύνδεσμοι, ρακόρ, διακλαδωτές νερού κ.λπ. Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη.

 • Βάσεις Λάστιχου

  Οι βάσεις ή σέλες λάστιχου(λαστιχοκρεμάστρες) είναι απαραίτητα είδη κήπου για την τακτοποίηση και αποθήκευση του λάστιχου μετά τη χρήση. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται βάσεις για τον τοίχο ή φορητές, πλαστικές ή μεταλλικές. Διατίθενται σε πολλά χρώματα και σχέδια.