Είδη Κήπου

Είδη κήπου όπως λάστιχα ποτίσματος και εξαρτήματα ποτίσματος, προγραμματιστές και μπεκ ποτίσματος, δίχτυα σκίασης, μουσαμάδες, πλέγματα μπαλκονιού, σήτες, σύρματα, αλυσίδες, συρματόσχοινα, σχοινιά, σπάγκοι, ράμματα, ηλεκτρικά εργαλεία κήπου, εργαλεία κήπου χειρός, γεωργικά εργαλεία, καροτσάκια, ρόδες για καροτσάκια κ.λπ.

Είδη Κήπου  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Εργαλεία Κήπου

  Τα εργαλεία κήπου είναι απαραίτητα για τη φροντίδα και την περιποίηση του κήπου. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται ψαλίδια, κλαδευτήρια, πριόνια ξύλου, κόσες, τσεκούρια, ψεκαστήρες, σβανάδες κ.λπ.

 • Γεωργικά Εργαλεία

  Τα γεωργικά εργαλεία είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός κατάλληλα για τη φύτευση σπόρων, το σκάψιμο, το όργωμα, τον αερισμό, την προετοιμασία και την εξομάλυνση του εδάφους, τη μεταφορά χώματος, λάσπης, χόρτων, άμμου, τσιμέντου, τη διάνοιξη καναλιών, το μάζεμα των σταχυών, των φύλλων, των χόρτων, των καρπών της ελιάς, το ξεχορτάριασμα σε φυτώρια, κήπους, χωράφια, παρτέρια κ.λπ. Είναι τα ιδανικά εργαλεία για εργασίες κήπου αλλά και οικοδομικές εργασίες. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται φτυάρια, κασμάδες, σκαλιστήρια, τσάπες, πηρούνες, σκούπες φύλλων, τσουγκράνες, στυλιάρια.

 • Καροτσάκια-Ρόδες

  Τα καροτσάκια οικοδομής-χειράμαξες είναι απαραίτητα μέσα για τη μεταφορά χωμάτων, κονιαμάτων, σκυροδέματος κ.λπ. και είναι ιδανικά για οικοδομικές, γεωργικές και άλλες εργασίες. Τα δίτροχα καρότσια μεταφοράς εμπορευμάτων-αχθοφορικά είναι κατάλληλα για τη μεταφορά μεγάλων αντικειμένων. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται και οι ανταλλακτικές ρόδες και οι ανταλλακτικές σκάφες.

 • Λάστιχα-Εξαρτήματα...

  Τα λάστιχα και τα εξαρτήματα νερού είναι απαραίτητα είδη κήπου για το πότισμα των φυτών σε κήπους, παρτέρια, μπαλκόνια, βεράντες κ.λπ. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται λάστιχα ποτίσματος, βάσεις λάστιχου, καρούλια για λάστιχα, εκτοξευτήρες νερού, διακλαδωτές νερού, σύνδεσμοι, ταχυσύνδεσμοι, ρακόρ κ.λπ.

 • Μπεκ-Προγραμματιστές...

  Τα μπεκ και οι προγραμματιστές ποτίσματος είναι απαραίτητα είδη κήπου για το πότισμα του γκαζόν και των φυτών σε κήπους, παρτέρια, μπαλκόνια, βεράντες, θερμοκήπια κ.λπ. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται ποτιστικά μπεκ με βάση, με τρίποδα, ταλάντωσης, βεντάλιας, περιστροφικά, παλμικά.

 • Δίχτυα Σκίασης-Μουσαμάδες

  Τα δίχτυα σκίασης και οι μουσαμάδες είναι απαραίτητα είδη κήπου που προσφέρουν προστασία από τον ήλιο, τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες σε μπαλκόνια, βεράντες, κήπους, κάμπινγκ, λαϊκές αγορές κ.λπ. Είναι ιδανικά για την κάλυψη και την προστασία αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων, μικρών σκαφών, μοτοσυκλετών, μηχανημάτων, ξυλείας, σιτηρών, βαμβακιού κ.α. Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις.

 • Πλέγματα Μπαλκονιού-Σίτες

  Τα πλέγματα μπαλκονιού και οι σίτες είναι απαραίτητα είδη κήπου που τοποθετούνται σε μπαλκόνια, κήπους, χωράφια, κτήματα και άλλους χώρους για την προστασία των παιδιών και των κατοικιδίων, για την περίφραξη και οριοθέτηση χώρων κ.λπ. Διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις.

 • Αλυσίδες-Σύρματα-Συρμα...

  Οι αλυσίδες, τα σύρματα και τα συρματόσχοινα είναι απαραίτητα είδη για τη συγκράτηση, στερέωση, ασφάλιση και ανάρτηση αντικειμένων. Βρίσκουν εφαρμογή στην οριοθέτηση χώρων, στην ανάρτηση αντικειμένων όπως ένα φωτιστικό, μία κούνια κ.λπ. στην ασφάλιση μιας καγκελόπορτας, στη στερέωση φυτών και σε διάφορες κατασκευές, επισκευές, μαστορέματα και χειροτεχνίες. Διατίθενται σε διάφορα πάχη.

 • Σχοινιά-Σπάγκοι-Ράμματα

  Τα σχοινιά, οι σπάγκοι και τα ράμματα είναι απαραίτητα είδη για τη συγκράτηση, στερέωση, ασφάλιση και ανάρτηση αντικειμένων. Βρίσκουν εφαρμογή στην οριοθέτηση χώρων και περιοχών, στην ανάρτηση και συγκράτηση αντικειμένων, στη στερέωση φυτών και σε διάφορες κατασκευές, επισκευές, μαστορέματα και χειροτεχνίες. Διατίθενται σε διάφορα είδη και πάχη.

 • Εξαρτήματα Ηλεκτρικών...

  Τα εξαρτήματα ηλεκτρικών εργαλείων κήπου είναι απαραίτητα ανταλλακτικά εξαρτήματα για ηλεκτρικά εργαλεία κήπου όπως χορτοκοπτικά, αλυσοπρίονα κ.λπ. Η κατηγορία περιλαμβάνει κεφαλές μεσινέζας, λίμες αλυσοπρίονων και μεσινέζες στρογγυλές, τετράγωνες, αστεροειδείς σε διάφορες διαστάσεις.