Είδη Πάρκινγκ-Οδικής Ασφάλειας

Τα είδη πάρκινγκ και οδικής ασφάλειας είναι απαραίτητα μέσα για τη σήμανση, τον έλεγχο, την προστασία και την ασφάλεια των οχημάτων και των πεζών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται κώνοι, κολωνάκια οδοσήμανσης, μπάρες στάθμευσης, ράμπες κυκλοφορίας, προστατευτικά πάρκινγκ, χρώματα, ταινίες, είδη σήμανσης, αντιολισθητικές ταινίες, πινακίδες, αριθμοί...

Τα είδη πάρκινγκ και οδικής ασφάλειας είναι απαραίτητα μέσα για τη σήμανση, τον έλεγχο, την προστασία και την ασφάλεια των οχημάτων και των πεζών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται κώνοι, κολωνάκια οδοσήμανσης, μπάρες στάθμευσης, ράμπες κυκλοφορίας, προστατευτικά πάρκινγκ, χρώματα, ταινίες, είδη σήμανσης, αντιολισθητικές ταινίες, πινακίδες, αριθμοί κατοικιών.

Περισσότερα

Είδη Πάρκινγκ-Οδικής Ασφάλειας  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Κώνοι-Κολωνάκια

  Οι κώνοι και τα κολωνάκια οδοσήμανσης είναι κατάλληλα για τη σήμανση επικίνδυνων σημείων κατά την εκτέλεση τεχνικών έργων, για την οριοθέτηση σημείων, απότομων ή κλειστών στροφών, για το μόνιμο διαχωρισμό της οδικής κυκλοφορίας, σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης κ.λπ. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται διαχωριστές κυκλοφορίας, κολώνες PVC, κολώνες με λαστιχένια βάση, κολωνάκια απλά, κολωνάκια εύκαμπτα, κολωνάκια μεταλλικά, κώνοι απλοί, κώνοι κυκλοφορίας, κώνοι τηλεσκοπικοί, λάμδα στάθμευσης, αλυσίδες πλαστικές, επεκτεινόμενοι ιμάντες κώνων.

 • Μπάρες Πάρκινγκ

  Οι μπάρες στάθμευσης χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο των θέσεων στάθμευσης και της πρόσβασης των οχημάτων παρέχοντας επιπλέον ασφάλεια κατά της κλοπής. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται αρθρωτές μπάρες τύπου U, αρθρωτές μπάρες τύπου C με 2 πόδια, αρθρωτές μπάρες τύπου C με 3 πόδια, μπάρα πάρκινγκ ποδηλάτων, μπάρα στάθμευσης ποδηλάτων πολλαπλών θέσεων.

 • Προστατευτικά Πάρκινγκ

  Τα προστατευτικά πάρκινγκ είναι απαραίτητα μέσα για την προστασία των οχημάτων κατά το παρκάρισμα. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται απλές, γωνίες προστασίας, αφρώδεις γωνίες προστασίας, ενισχυμένες γωνίες προστασίας, επιτοίχια λάστιχα, προσκρουστήρες, αφρώδη αυτοκόλλητα σε διάφορα σχήματα.

 • Καθρέφτες

  Οι καθρέφτες χρησιμοποιούνται για τη μείωση των κινδύνων σε σημεία με περιορισμένη ορατότητα καθώς και για την ευκολότερη εποπτεία του χώρου ή των οχημάτων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται απλοί ή ενισχυμένοι πολυκαρβονικοί καθρέφτες ασφαλείας, καθρέφτες ασφαλείας για τοίχο ή σωλήνα, καθρέφτες ελέγχου οχημάτων.

 • Ράμπες-Σαμαράκια-Στοπ...

  Οι ράμπες και τα σαμαράκια χρησιμοποιούνται για την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών σε σημεία που υπάρχουν εμπόδια ή υψομετρικές διαφορές. Τα στοπ τροχών και οι σφήνες μπλοκάρουν τους τροχούς των οχημάτων προσφέροντας ασφάλεια κατά τη στάθμευση. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται επιδαπέδια κανάλια αγωγών, ελαστικά οδοστρώματα, ράμπες πεζοδρομίων, σαμαράκια δρόμων, στοπ τροχών, σφήνες τροχών.

 • Χρώματα-Ταινίες-Είδη...

  Τα χρώματα, οι ταινίες και τα είδη σήμανσης είναι μέσα για την οδοσήμανση, την οριοθέτηση σημείων, την προειδοποίηση ή την απαγόρευση πρόσβασης σε επικίνδυνα σημεία. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται χρώματα διαγράμμισης, πλαστικές αλυσίδες, ανακλαστήρες οδοστρώματος, ανακλαστήρες τοίχων, ιμάντες κώνων, λάμδα στάθμευσης, πλέγμα οδοσήμανσης, στηθαία δρόμων, ταινίες προειδοποίησης, αντανακλαστικές ταινίες, φωσφοριζέ ταινίες, ταινίες σήμανσης.

 • Αντιολισθητικές Ταινίες

  Οι αντιολισθητικές ταινίες προσφέρουν τη δυνατότητα κίνησης με ασφάλεια σε ολισθηρές επιφάνειες όπως ράμπες, εισόδους, σκαλοπάτια, σκάφη, μπάνια, πισίνες, συνεργεία κ.λπ. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται αντιολισθητικές ταινίες λευκές, μαύρες, διάφανες, γκρι, κιτρινόμαυρες, ασπροκόκκινες σε διάφορα φάρδη και μήκη.

 • Πινακίδες-Αριθμοί...

  Οι πινακίδες ενημέρωσης, προειδοποίησης και απαγόρευσης είναι σήματα για την ενημέρωση σχετικά με διάφορους περιορισμούς. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται και αριθμοί κατοικιών για την αρίθμηση σπιτιών, καταστημάτων, δωματίων ξενοδοχείων κ.λπ.