Είδη Προστασίας-Σήμανσης-Αποθήκευσης

Είδη προστασίας εργαζομένων, σήμανσης και αποθήκευσης όπως ρούχα εργασίας, παπούτσια εργασίας, γάντια εργασίας, γυαλιά εργασίας, μάσκες προστασίας του αναπνευστικού, ακουστικά, είδη σήμανσης, οριοθέτησης και πάρκινγκ, εργαλειοθήκες, οργκανάιζερ, τσάντες μεταφοράς εργαλείων, υλικά συσκευασίας.

Είδη Προστασίας-Σήμανσης-Αποθήκευσης  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Ρούχα Εργασίας

  Τα ρούχα εργασίας είναι απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας εργαζομένων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται παντελόνια, σαλοπέτες, βερμούδες, φόρμες εργασίας, μπουφάν, γιλέκα, σακάκια εργασίας, αδιάβροχες καπαρντίνες, αδιάβροχα κοστούμια, αδιάβροχα πόντσο, νιτσεράδες.

 • Γάντια Εργασίας

  Τα γάντια εργασίας είναι απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας των χεριών των εργαζομένων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται γάντια για ελαφριές εργασίες, γάντια για βαριές εργασίες, γάντια latex, δερμάτινα γάντια, δερματοπάνινα γάντια, γάντια εργασίας PVC, γάντια εργασίας αφρού νιτριλίου, βαμβακερά γάντια εργασίας, γάντια κατεδάφισης, γάντια πετρελαίου, γάντια μίας χρήσης, γάντια πυράντοχα.

 • Παπούτσια-Μποτάκια...

  Τα παπούτσια εργασίας είναι απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας των ποδιών των εργαζομένων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται γαλότσες, παπούτσια, μποτάκια με προστασία δακτύλων ή/και πέλματος ή χωρίς προστασία.

 • Επιγονατίδες Εργασίας

  Οι επιγονατίδες είναι απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας για τα γόνατα των εργαζομένων.

 • Γυαλιά Εργασίας-Μάσκες...

  Τα γυαλιά εργασίας και οι μάσκες ηλεκτροκόλλησης είναι απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας των ματιών των εργαζομένων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται γυαλιά εργασίας διάφανα, γυαλιά εργασίας με κίτρινους φακούς, γυαλιά εργασίας με μαύρους φακούς, γυαλιά εργασίας ηλεκτροσυγκολλητών, γυαλιά εργασίας μάσκα, γυαλιά εργασίας μονομπλόκ, μάσκες ηλεκτροσυγκολλητών, προσωπίδες.

 • Μάσκες-Κράνη-Ωτοασπίδε...

  Οι μάσκες, τα κράνη και οι ωτοασπίδες εργασίας είναι απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας της κεφαλής των εργαζομένων. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται μάσκες προστασίας του αναπνευστικού, μάσκες με φίλτρο και ανταλλακτικά φίλτρα, ωτοασπίδες εργασίας, ακουστικά εργασίας, κράνη εργασίας.

 • Εργαλειοθήκες-Τσάντες-...

  Οι εργαλειοθήκες, οι τσάντες, οι ταμπακιέρες και οι ζώνες εργαλείων είναι απαραίτητα μέσα αποθήκευσης, οργάνωσης και τακτοποίησης των εργαλείων και των συχνά χρησιμοποιούμενων εξαρτημάτων και αξεσουάρ. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται βαλιτσάκια ψαρέματος, εργαλειοθήκες τροχήλατες, εργαλειοθήκες πλαστικές ή μεταλλικές, ταμπακιέρες, οργκανάιζερ, εργαλειοθήκες ανοιχτού τύπου, σακίδια πλάτης, τσάντες εργαλείων, ζώνες εργαλείων και αντιπτωτικές ζώνες.

 • Είδη Πάρκινγκ-Οδικής...

  Τα είδη πάρκινγκ και οδικής ασφάλειας είναι απαραίτητα μέσα για τη σήμανση, τον έλεγχο, την προστασία και την ασφάλεια των οχημάτων και των πεζών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται κώνοι, κολωνάκια οδοσήμανσης, μπάρες στάθμευσης, ράμπες κυκλοφορίας, προστατευτικά πάρκινγκ, χρώματα, ταινίες, είδη σήμανσης, αντιολισθητικές ταινίες, πινακίδες, αριθμοί κατοικιών.

 • Υλικά Συσκευασίας

  Τα υλικά συσκευασίας είναι απαραίτητα υλικά για τη συσκευασία και την προστασία δεμάτων και αντικειμένων από χτυπήματα, υγρασία κ.λπ., την προστασία των δαπέδων κατά τις εργασίες ανακαινίσεων, την προστασία των καυσόξυλων, το αμπαλάρισμα αντικειμένων για την ασφαλή μεταφορά τους κ.λπ.. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται αυτοκόλλητες ταινίες, νάυλον, αεροπλάστ, στρετς φιλμ, χαρτιά, χαρτόνια, χαρτοκιβώτια μεταφορών.