Ψεκαστήρες-Ποτιστήρια

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Ψεκαστήρας χειρός 10Lt προπιέσεως DI MARTINO Gamma 10

4801

Νέο

Dimartino Gamma 10 Ψεκαστήρας με τρόμπα, προπιέσεως, 10lt, Ιταλίας

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 5 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 5 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,00 €.


57,50 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: M4004/SB

Ο ψεκαστήρας ώμου Gamma 10 της DiMartino είναι κατάλληλος αποκλειστικά και μόνο για τον ψεκασμό υδατωδών διαλυμάτων, που χρησιμοποιούνται για την περιποίηση των φυτών όπως εντομοκτόνα, μυκητιοκτόνα, ζιζανιοκτόνα και διαφυλλικά λιπάσματα. Είναι ερμητικά στεγανός και διαθέτει ρυθμιστή πίεσης, εργονομικό μοχλό και μεγάλη χοάνη με φίλτρο. Έχει ιμάντα ώμου και βολική λαβή μεταφοράς. Η τηλεσκοπική λαβή έχει ρυθμιζόμενο πίδακα ψεκασμού.

Οδηγίες χρήσης

Η επιτρεπόμενη θερμοκρασία του υγρού θα πρέπει να είναι από 1oC μέχρι 40oC. Αναμείξτε το χημικό προϊόν σε ένα ξεχωριστό δοχείο και στη συνέχεια αδειάστε το μέσα στον ψεκαστήρα μέσω του φίλτρου 8(1.2x1.8mm). Μην ξεπερνάτε την ωφέλιμη ενδεικνυόμενη στάθμη. Ξαναβιδώστε γερά το έμβολο στο δοχείο. Για να δημιουργήσετε πίεση στον ψεκαστήρα ενεργοποιήστε το μοχλό της αντλίας ώσπου να νιώσετε κάποια αντίσταση. Ψεκάστε πατώντας τη λαβή της μάνικας. Ρυθμίστε τη ροή περιστρέφοντας το ακροφύσιο της μάνικας. Στο τέλος κάθε χρήσης εκτονώνετε την πίεση τραβώντας τη μικρή ράβδο της βαλβίδας ασφαλείας. Κατά τη μεταφορά κρατήστε τον ψεκαστήρα κάθετα χρησιμοποιώντας την ειδική λαβή. Εκτός και αν ενδείκνυται διαφορετικά πάνω στη συσκευή. Ελέγξτε την πίεση που δείχνει το μανόμετρο. Πριν αποθέσετε το εργαλείο βάλτε τη λαβή, κλειστή, μέσα στην ειδική θήκη. Αποθέστε το εργαλείο πάνω σε μία επίπεδη και ομαλή επιφάνεια. Μετά τη χρήση, ξεπλύνετε το δοχείο του ψεκαστήρα και στη συνέχεια βάλτε τον να λειτουργήσει με καθαρό νερό έως ότου αδειάσει εντελώς το δοχείο και το έμβολο. Τουλάχιστον μία φορά το χρόνο πρέπει να καθαρίζετε επιμελώς ολόκληρη την αντλία, να γρασάρετε ή να λιπαίνετε όλα τα κινούμενα μέρη και να αντικαθιστάτε τις φλάντζες που ενδεχομένως έχουν φθαρεί χρησιμοποιώντας γνήσια ανταλλακτικά.

Δήλωση συμμόρφωσης ΕΚ

Σύμφωνο με:

  • Το παράρτημα ΙΙ.Α της Ευρωπαϊκής οδηγίας 2006/42/ΕΚ και τις άλλες εφαρμοστέες οδηγίες.
  • Την Ευρωπαϊκή οδηγία  2009/127/ΕΚ σχετικά με τα μηχανήματα για την εφαρμογή φυτοφαρμάκων.
  • Το πρότυπο UNI EN ISO 19932-1-2 Μηχανές για την προστασία των καλλιεργειών-Επινώτιοι ψεκαστήρες.
  • Η Di Martino με την ιδιότητα του κατασκευαστή βεβαιώνει ότι η αντλία πίεσης είναι συμβατή με την οδηγία "Μηχανές" 2006/42/ΕΚ Άρθρο 1, παρ. 1 και Άρθρο 2, παρ. a, μέρος 1. Με την παρούσα βεβαιώνεται επίσης ότι τα μέρη τα οποία υπόκεινται σε πίεση είναι συμβατά με την οδηγία 2014/68/UE Άρθρο 4, παρ. 3.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μέγιστη θερμοκρασία υγρού: 1oC μέχρι 40oC

Μέγιστη πίεση: 3bar 

Μήκος σωλήνα: 120cm

Μήκος τηλεσκοπικής λαβής: 40-105cm

Ακτίνα ψεκασμού: 40 ή 60o

Μέγιστη επιφάνεια που μπορεί να καλύψει: 100-1000τ.μ.

Χωρητικότητα: 10lt

Χρώμα: Κίτρινο

Συσκευασία: 1 τεμάχιο με οδηγίες χρήσης

Χώρα προέλευσης: Ιταλία

Κατασκευαστής: Di Martino

Προσοχή

Ο χρήστης πρέπει να ζητήσει από τον πωλητή το δελτίο ασφαλείας του χημικού προϊόντος που πρόκειται να χρησιμοποιήσει, στο οποίο περιγράφεται και ο τρόπος διάθεσης των υπολειμμάτων. Η χρήση ουσιών που δεν είναι σύμφωνες με τους ισχύοντες κανονισμούς, βαρύνει αποκλειστικά και μόνο το χρήστη. Μην ανοίγετε ποτέ τον ψεκαστήρα όταν βρίσκεται υπό πίεση. Μην αφήνετε τον ψεκαστήρα εκτεθειμένο σε πηγές θερμότητας ή σε χαμηλές θερμοκρασίες. Μη χρησιμοποιείτε το εργαλείο για ψεκασμό διαλυτικών, διαβρωτικών, χημικών προϊόντων ή παραγώγων πετρελαίου ή τροφίμων(κρασί, γάλα κ.λ.π.). Μην ψεκάζετε τοξικά ή βλαβερά υγρά πάνω σε άτομα, ζώα ή τρόφιμα. Μην καπνίζετε, μην πίνετε και μην τρώτε κατά τη χρήση του εργαλείου. Μην το χρησιμοποιείτε σε περίπτωση κόπωσης, ασθένειας ή αδιαθεσίας. Μην ψεκάζετε όταν φυσάει αέρας. Μετά τη χρήση πλύνετε τα χέρια και το πρόσωπό σας. Μην αφήνετε τον ψεκαστήρα σε μέρος προσιτό στα παιδιά. Όταν εργάζεστε δεν πρέπει να υπάρχει κανένα άτομο κοντά στο εργαλείο. Προστατευτείτε με τα κατάλληλα μέσα, κατά τη χρήση του εργαλείου. Για την προστασία του περιβάλλοντος, μη σκορπάτε χημικά προϊόντα περισσότερο από όσο επιβάλλεται. Ο κατασκευαστής απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σε περίπτωση ανάρμοστης χρήσης ή μετατροπών του εργαλείου. Στο τέλος της ζωής του προϊόντος απορρίψτε τα εξαρτήματά του με διαφοροποιημένο τρόπο και σύμφωνα με τους ισχυόντες κανονισμούς. Βλέπε σύμβολα απόρριψης επάνω σε κάθε εξάρτημα. Να μην τις χρησιμοποιείτε για τον ψεκασμό διατροφικών υγρών(κρασί, γάλα κ.λ.π.)

                          

Δείτε ακόμα:

Ψεκαστήρας χειρός 2Lt προπιέσεως DI MARTINO THEMA M4002

Ψεκαστήρας 5Lt Ώμου προπιέσεως DI MARTINO 4032

Ψεκαστήρας πλάτης 12Lt προπιέσεως MIURA DI MARTINO M3104

Ψεκαστήρας πλάτης 16Lt προπιέσεως MIURA DI MARTINO M3105

Ψεκαστήρας πλάτης 22Lt προπιέσεως MIURA DI MARTINO M3106

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Ψεκαστήρας χειρός 10Lt προπιέσεως DI MARTINO Gamma 10

Ψεκαστήρας χειρός 10Lt προπιέσεως DI MARTINO Gamma 10

Dimartino Gamma 10 Ψεκαστήρας με τρόμπα, προπιέσεως, 10lt, Ιταλίας

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: