Εργαλεία Κήπου

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Δετικό-Συρραπτικό φυτών και αμπελιών Tapetool OEM

13456

Νέο

Tapetool Ψαλίδι δεσίματος που δένει και συγκρατεί το αμπέλι και άλλα μικρά φυτά

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα Διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


29,50 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το δετικό-συρραπτικό αμπελιών είναι ένα απαραίτητο εργαλείο χειρός για γεωργικές και κηπουρικές εργασίες. Δένει και συγκρατεί το αμπέλι και άλλα μικρά φυτά, φρούτα και λαχανικά(τομάτες, αγγούρια, φασόλια, ακτινίδια κ.λ.π) με μία απλή και εύκολη κίνηση. Είναι ιδανικό για τη στερέωση κλαδιών και φυτών σε φυτώρια, θερμοκήπια, κηπευτικές καλλιέργειες, αγρούς και για δέσιμο δεμάτων κλαδιών ή κομμένων λουλουδιών μικρής και μεγάλης διαμέτρου. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για παραγωγούς, επαγγελματίες καλλιεργητές, για φυτώρια και για τον κήπο. Προσφέρει τη δυνατότητα πρόσδεσης σε πασαλάκια(καλάμια) των κλαδιών και των μίσχων των φυτών ξεκούραστα και σε ελάχιστο χρόνο χρησιμοποιώντας τους ειδικούς συνδετήρες και την ελαστική ταινία που δεν πληγώνει τα φυτά καθώς αυτά αναπτύσσονται. 

Οδηγίες χρήσης

Για την τοποθέτηση των συρραπτικών συνδετήρων πιέστε προς τα κάτω το στοιχείο πίεσης των συρραπτικών με την επικάλυψη βινυλίου που βρίσκεται κάτω από τη λαβή. Τοποθετήστε τους συνδετήρες με τα δοντάκια προς τα πάνω και επανατοποθετήστε το στοιχείο πίεσης και συγκράτησης των συνδετικών. Μπορούν να τοποθετηθούν ως 200 συνδετήρες κάθε φορά, τύπου Staples 604C

Για την τοποθέτηση της ελαστικής ταινίας ανοίξτε το πλαστικό κάλυμμα πιέζοντας το κάτω μέρος του, τοποθετήστε την ταινία και κλείστε το κάλυμμα μέχρι να ακουστεί το χαρακτηριστικό κλικ. Πιέστε τη λαβή μέχρι το άκρο της να πιαστεί στο μεταλλικό στοιχείο που βρίσκεται στην κεφαλή και συγκρατεί την ταινία. Χρησιμοποιήστε την κατάλληλη ταινία δετικού.

Για το δέσιμο ενός φυτού πιέστε την ταινία στο φυτό μέχρι να εισαχθεί στην εγκοπή του δετικού. Πιέστε τη σκανδάλη και το φυτό θα δεθεί με ταινία και συρραπτικό.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μήκος λαβής: 10cm

Συνολικό μήκος: 31cm

Συσκευασία: 1 τεμάχιο με μία ταινία, συρραπτικά και οδηγίες χρήσης σε κουτί

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά.

   

Οι εικόνες μπορεί να είναι ενδεικτικές.

Δείτε ακόμα:

Δίχαλα για δετικό-συρραπτικό φυτών και αμπελιών OEM

Ταινία για δετικό-συρραπτικό φυτών και αμπελιών 10mmx32m OEM

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Δετικό-Συρραπτικό φυτών και αμπελιών Tapetool OEM

Δετικό-Συρραπτικό φυτών και αμπελιών Tapetool OEM

Tapetool Ψαλίδι δεσίματος που δένει και συγκρατεί το αμπέλι και άλλα μικρά φυτά

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

2 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: