Τσιμέντο-Γύψος-Στόκος

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Αλγινικό για καλούπια OEM

Νέο

Υψηλής ακρίβειας αλγινικό αποτυπωτικό υλικό για την κατασκευή καλουπιών

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα Διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


10,50 € (με Φ.Π.Α)

  • Ταχείας πήξης(βανίλια)
  • Κανονικής πήξης(φράουλα)
  • Κανονικής πήξης(κεράσι) με χρωματική ένδειξη φάσεων

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το αλγινικό, θιξοτροπικό, αποτυπωτικό υλικό είναι ένα ταχύπηκτο υλικό ιδανικό για τη δημιουργία καλουπιών, από οποιοδήποτε αντικείμενο, με μεγάλη λεπτομέρεια. Προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας καλουπιού χεριών, ποδιών, μικρών αγαλμάτων, ξυλόγλυπτων και οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου κ.λ.π. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να κρατήσετε ζωντανές αναμνήσεις, να έχετε ένα ενθύμιο από τη βρεφική περίοδο του παιδιού σας ή το χέρι σας με το χέρι του συντρόφου σας κ.λπ. και όλα αυτά μόνοι σας, στην άνεση του σπιτιού σας, και πάνω απ'όλα εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Αποτελεί ένα προϊόν με μεγάλη ελαστικότητα και καλή τελική σκληρότητα. Αναμιγνύεται πολύ εύκολα και έχει ομοιογενή σύσταση. Είναι dust free(χωρίς σκόνη) και πήζει ιδιαίτερα γρήγορα, σε περίπου 2-3 λεπτά(δείτε τον πίνακα για ακριβείς χρόνους). Διατίθεται σε 3 αρώματα βανίλιαφράουλα, κεράσι(με χρωματική ένδειξη φάσεων). Δεν περιέχει κάδμιο και μόλυβδο και είναι φιλικό προς το δέρμα.

Δεν περιέχει επικίνδυνες ουσίες και τα σκεύη που θα χρησιμοποιήσετε μπορείτε να τα πλύνετε με απορρυπαντικό πιάτων(αν πρόκειται για μαγειρικά σκεύη) ή σαπουνόνερο και να τα ξαναχρησιμοποιήσετε άφοβα. 

Οδηγίες χρήσης

Επιλέξτε ένα μπολ ή δοχείο αρκετά μεγάλο ώστε να χωρέσει το αντικείμενο από το οποίο θέλετε να δημιουργήσετε καλούπι. Χρησιμοποιήστε μία κούπα για μεζούρα. Βάλτε ίσες μεζούρες υλικού και νερού. Ανακατέψτε για περίπου 30-40"(δευτερόλεπτα), χωρίς να ξεπεράσετε το 1 λεπτό, ώστε να σχηματιστεί ένα παχύρευστο μείγμα. Αν παρατηρήσετε σβόλους στο μείγμα, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Τοποθετήστε το αντικείμενο στο μείγμα (π.χ. το ποδαράκι του μωρού σας) και περιμένετε μέχρι να πήξει. Αν επιλέξετε το ταχύπηκτο αλγινικό υλικό με άρωμα βανίλιας θα χρειαστείτε 1 λεπτό και 45 δευτερόλεπτα. Ενώ αν επιλέξετε το κανονικής πήξης αλγινικό υλικό με άρωμα φράουλας ή κερασιού θα χρειαστείτε 2 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα.

Αφού πήξει καλά το υλικό αφαιρέστε το αντικείμενο προσεκτικά χωρίς να σκίσετε το καλούπι. Φτιάξτε ένα αραιό μείγμα γύψου ή τσιμέντου και ρίξτε το μέσα στο καλούπι. Αφήστε να πήξει ο γύψος καλά. Όταν σκληρύνει αφαιρέστε το αλγινικό καλούπι κομμάτι-κομμάτι. Καθαρίστε το γύψινο αντικείμενο από τυχόν υπολείμματα με ένα πινέλο. 

Συμβουλή: Όταν θα αφαιρέσετε το γύψινο αντικείμενο σας από το καλούπι, θα ήταν καλό να το αφήσετε τουλάχιστον 24 ώρες πριν από οποιαδήποτε επεξεργασία.

Αποθήκευση 

Αποθηκεύετε στην αρχική συσκευασία. Μετά το άνοιγμα κλείστε ερμητικά τη συσκευασία. Η θερμοκρασία αποθήκευσης να μην ξεπερνά τους 27oC(80oF).

Πιστοποίηση

ADA 18 - ISO 1563 - Class B

Άρωμα Χρόνος πήξης
Βανίλια 1' 45"
Φράουλα 2' 20"
Κεράσι 2' 20"

Συσκευασία: σακούλα αλουμινίου 1lb(~450gr)

Χώρα προέλευσης: Ευρωπαϊκή Ένωση(E.E.C.)

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Αλγινικό για καλούπια OEM

Αλγινικό για καλούπια OEM

Υψηλής ακρίβειας αλγινικό αποτυπωτικό υλικό για την κατασκευή καλουπιών

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

19 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: