Χρώματα-Επισκευαστικά Υψηλής Θερμοκρασίας

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μόνο Online!

Χρώμα υψηλής θερμοκρασίας μαύρο HEATLAC ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ

Νέο

Chromodomi Heatlac χρώμα υψηλής θερμοκρασίας σε μαύρο. Ειδικό χρώμα με μεγάλη θερμοκρασιακή αντοχή έως 300°C. Κατάλληλο για τη βαφή σόμπας, καμινάδας, τζακιού, ψησταριάς, εξατμίσεων κλπ. Διατίθεται σε συσκευασία 180ml, 375ml, 750ml.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


8,70 € (με Φ.Π.Α)

  • 750ml

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το χρώμα υψηλής θερμοκρασίας HEATLAC της Chromodomi είναι ένα ειδικό χρώμα με μεγάλη θερμοκρασιακή αντοχή έως 300°C. Διατηρεί, διακοσμεί και προστατεύει μεταλλικές επιφάνειες, προσδίδοντάς τους ανθεκτικό στη θερμότητα φινίρισμα. Είναι κατάλληλο για τη βαφή μεταλλικών επιφανειών, όπως σόμπες, καμινάδες, τζάκια, ψησταριές, εξατμίσεις, κ.α.

Εφαρμογή

Για να εξασφαλιστεί η σωστή πρόσφυση του προϊόντος πρέπει η επιφάνεια να καθαριστεί από σκόνες, λίπη, λάδια, ξεφλουδισμένα παλιά χρώματα, σκουριές, υπόλοιπα μούχλας ή υγρασίας. Ασταρώστε την επιφάνεια με το αντίστοιχο αστάρι. Ανακινήστε καλά το προϊόν και εφαρμόστε στην επιφάνεια.

Το προϊόν αποκτά όλες τις μηχανικές του αντοχές μετά από 20-30 μέρες.

Συνθήκες εφαρμογής

Αποφύγετε την εφαρμογή του προϊόντος σε θερμοκρασία κάτω από 6°C και πάνω από 40°C και όταν η σχετική υγρασία είναι μεγαλύτερη από 80%. Αντίξοες συνθήκες κατά την εφαρμογή μπορούν να αλλοιώσουν τις τελικές ιδιότητες του προϊόντος.

Εργαλεία εφαρμογής

Η εφαρμογή του προϊόντος γίνεται με πινέλο ή ρολό. Κατά τη διάρκεια της εργασίας διατηρείτε τα εργαλεία "υγρά" μέσα στον περιέκτη. Στραγγίστε καλά το προϊόν από τα εργαλεία και καθαρίστε τα αμέσως με white spirit. Εάν το προϊόν στεγνώσει φεύγει μόνο με ισχυρά απορρυπαντικά. Μην αδειάζετε τα υγρά πλύσης στον υδροφόρο ορίζοντα.

Απόδοση: 12-15m2/Lt σε κατάλληλα προετοιμασμένες

Αραίωση: 1-5% White spirit

Στέγνωμα: 1-2 ώρες ανάλογα με τις συνθήκες εφαρμογής

Χρώμα: Μαύρο, Χρυσό 

Συσκευασία: 180ml, 375ml ή 750ml

Χώρα προέλευσης: Ελλάδα

Κατασκευαστής: Χρωμοδομή

Τεχνικό φυλλάδιο

Προειδοποιήσεις Ασφαλείας

Κατηγορία ΠΟΕ(Πτητικές οργανικές ενώσεις): Κατηγορία προϊόντος Α/θ(Δ) "Ειδικά επιχρίσματα ενός συστατικού" της Ευρωπαϊκής οδηγίας 2004/42/ΕΚ οριακή τιμή VOC κατηγορίας: 500gr/lt. Μέγιστη περιεκτικότητα VOC του έτοιμου προς χρήση προϊόντος είναι 499gr/lt. Συμμορφούμενο προϊόν και μετά το έτος 2010(Phase II).

Διαχείριση αποβλήτων: Για τα περισσεύματα του προϊόντος απαιτείται ειδική διαχείρισή τους, έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται το περιβάλλον. Συνεπώς δεν πρέπει να απορρίπτονται μαζί με τα οικιακά απορρίμματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση και την αποκομιδή των αποβλήτων, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στην αρμόδια υπηρεσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Οδηγίες υγιεινής και ασφάλειας: Μακριά από παιδιά. Αποφεύγετε την επαφή με το δέρμα και τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια πλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και αν υπάρχει ανάγκη ζητήστε ιατρική συμβουλή. Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή. Ο χώρος εργασίας να αερίζεται καλά. Κατά την εφαρμογή συνιστάται η χρήση γαντιών και μάσκας προστασίας.

H225: Υγρό και ατμοί εύφλεκτα. H361d: Ύποπτο για πρόκληση βλάβης στο έμβρυο. H373: Προκαλεί βλάβες στα όργανα ύστερα από παρατεταμένη ή επανειλημμένη έκθεση. H315: Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H336: Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. P210: Μακριά από θερμότητα/σπινθήρες/γυμνές φλόγες/θερμές επιφάνειες. Μην καπνίζετε. P280: Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο. P202: Μην το χρησιμοποιήσετε πριν διαβάσετε και κατανοήσετε όλες τις οδηγίες προφύλαξης. P260: Μην αναπνέετε αναθυμιάσεις/αέρια/εκνεφώματα. P301-P310: ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΚΑΤΆΠΟΣΗΣ: Καλέστε αμέσως το κέντρο Δηλητηριάσεων ή ένα γιατρό. P302-P352: Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: Πλύνετε με άφθονο σαπούνι και νερό. P403-P235: Αποθηκεύεται σε καλά αεριζόμενο χώρο. Να διατηρείται δροσερό.

Περιέχει Τολουόλιο

            

Δείτε ακόμα:

Χρώμα υψηλής θερμοκρασίας αλουμινίου 180ml ALUMINIUM ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Χρώμα υψηλής θερμοκρασίας μαύρο HEATLAC ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ

Χρώμα υψηλής θερμοκρασίας μαύρο HEATLAC ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ

Chromodomi Heatlac χρώμα υψηλής θερμοκρασίας σε μαύρο. Ειδικό χρώμα με μεγάλη θερμοκρασιακή αντοχή έως 300°C. Κατάλληλο για τη βαφή σόμπας, καμινάδας, τζακιού, ψησταριάς, εξατμίσεων κλπ. Διατίθεται σε συσκευασία 180ml, 375ml, 750ml.

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

15 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: