Φιλιέρες-Φρέζες-Σωληνοκόφτες-Κόφτες Tubo

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Κόφτης τουμποράματος Φ42mm Mtx 784129

05843

Νέο

Mtx ψαλίδι τουμποράματος, με δυνατότητα κοπής πλαστικού σωλήνα διαμέτρου έως 42mm

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο από 4-10 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


13,90 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 784129

Ο κόφτης τουμποράματος της Mtx είναι ένα απαραίτητο εργαλείο χειρός για την κοπή σωλήνων νερού από PVC, σωλήνων αερίου από PVC, ηλεκτρολογικών σωλήνων και άλλων πλαστικών υλικών. Είναι κατάλληλος για κοπή σωλήνωνπροφίλγείσων από πολυβινυλοχλωρίδιο(PVC)πλαστικών γωνιών κ.λπ. Μπορεί να κόβει πλαστικούς σωλήνες με διάμετρο έως 42mm. Είναι ένα στιβαρό εργαλείο με λάμα κατασκευασμένη από υψηλής περιερκτικότητας ανθρακούχο χάλυβα. Η τραπεζοειδής λάμα έχει δύο κοπτικές ακμές. Διαθέτει ένα βελτιωμένο μηχανισμό καστάνιας που καθιστά εύκολη τη χρήση του εργαλείου. Διαθέτει κουμπί για το άνοιγμα της λάμας. Η μία του λαβή έχει ανάγλυφη και αντιολισθητική επικάλυψη καουτσούκ για καλύτερο κράτημα και άνετη χρήση του εργαλείου. Στο κάτω μέρος των λαβών υπάρχει ασφάλεια για να μπορεί να μεταφερθεί, αποθηκευτεί και τακτοποιηθεί με ασφάλεια μετά τη χρήση.

Οδηγίες χρήσης

Σπρώξτε το κουμπί απελευθέρωσης της λάμας. Με τον αντίχειρά σας ανοίξτε την ασφάλεια. Όταν θέλετε να κόψετε με λεπτομέρεια ανοιγοκλείστε τις λαβές αρκετές φορές μέχρι να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μετά τη χρήση κλείστε τελείως τη λάμα ανοιγοκλείνοντας τις λαβές πολλές φορές και κατεβάστε την ασφάλεια.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Χρώμα: μαύρο με κόκκινο

Μέγιστη διάμετρος σωλήνα: Φ42

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Κατασκευαστής: Mtx

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά. Όταν το χρησιμοποιείτε σε χαμηλές θερμοκρασίες, θερμάνετε το προς επεξεργασία υλικό με ένα σεσουάρ ή ζεστό νερό για να αποφύγετε ρωγμές και σπασίματα. Δε συνιστάται η κοπή κρύων σωλήνων γιατί είναι εύθραυστοι σε χαμηλές θερμοκρασίες. Μην το χρησιμοποιείτε για να κόβετε καλώδια ή ατσάλινους σωλήνες. Όταν η λάμα φθαρεί μπορεί να αντικατασταθεί. Μετά τη χρήση λιπάνετε τη λάμα. 

     

Οι φωτογραφίες μπορεί να είναι ενδεικτικές.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Κόφτης τουμποράματος Φ42mm Mtx 784129

Κόφτης τουμποράματος Φ42mm Mtx 784129

Mtx ψαλίδι τουμποράματος, με δυνατότητα κοπής πλαστικού σωλήνα διαμέτρου έως 42mm

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

24 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: