Τρυπάνια Ξύλου-Γυαλιού-Μεντεσέδων-Πολυτρύπανα

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Αδαμάντινο ποτηροτρύπανο χωρίς κρούση 1/4" Milwaukee

Νέο

Milwaukee αδαμάντινο ποτηροτρύπανο για την υγρή διάτρηση γυαλιού, πέτρας, κεραμικών

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


16,40 € (με Φ.Π.Α)

  • No5
  • No6
  • No8
  • No10
  • No12
  • Νο15
  • Νο20
  • Νο25

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το διαμαντοτρύπανο της Milwaukee αποτελεί μία πολύ αποδοτική λύση για γρήγορες και καθαρές κοπές σε μία ευρεία γκάμα πολύ σκληρών υλικών. Αυτά τα ποτηροτρύπανα εγγυώνται εξαιρετική απόδοση και ανώτερη διάρκεια ζωής ακόμα και στα σκληρότερα υλικά. Τα τρυπάνια και ποτηροτρύπανα με κόκκωση διαμαντιού έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους επαγγελματίες που θέλουν να τρυπήσουν εξαιρετικά σκληρά υλικά όπως πορσελάνη, γρανίτη, σκληρά πλακάκια, χυτοσίδηρο ή ανθρακόνημα όπου είναι πολύ δύσκολο να τρυπηθούν από συμβατικά ποτηροτρύπανα.

Είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν καθαρές και ακριβείς κοπές χωρίς περιμετρικές φθορές. Για να διασφαλιστεί η μεγάλη διάρκεια ζωής, χρησιμοποιείται υψηλής ποιότητας κόκκωση διαμαντιού για γρήγορες κοπές και συγκολλημένο πλέγμα σύνδεσης για μέγιστη αντοχή.

Το σώμα τους είναι κατασκευασμένο από σκληρό κράμα μετάλλων που δεν επιτρέπει εύκολα το κύρτωμα ή τη φθορά. Οι πλευρικές οπές που υπάρχουν στο σώμα τους επιτρέπουν την καλύτερη μόχλευση στην εξώθηση του διάτρητου υλικού από το ποτηροτρύπανο. Διαθέτουν εξάγωνο άξονα(hex) 1/4". Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε γωνιακό τροχό χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο αντάπτορα. 

Τα συγκεκριμένα ποτηροτρύπανα χρειάζονται ελάχιστο νερό κατά το τρύπημα, σε αντίθεση με τα συμβατικά διαμαντοτρύπανα που απαιτούν συνεχή ροή νερού. Βυθίστε απλά το τρυπάνι στο νερό πριν την έναρξη της εργασίας και έπειτα κάθε 5 δευτερόλεπτα για όσο διαρκεί η διαδικασία της διάτρησης. Ψεκάστε την επιφάνεια με νερό και ξεκινήστε τη διάτρηση με κλίση 45o. Μετακινήστε σιγά σιγά ώστε η κλίση να φτάσει τις 90o.

Χρησιμοποιείται πάντα μόνο στη λειτουργία περιστροφής, χωρίς κρούση!

Συμβουλές: Για καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του τρυπανιού ρυθμίστε το δράπανο σε χαμηλές στροφές.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κωδικός Νούμερο(Φmm)
49560503 5
49560505 6
49560507 8
49560509 10
49560511 12
49560513 15
49560515 20
49560517 25

Υλικά εφαρμογής: κεραμικά πλακάκια όλοι οι τύποι μαλακών και σκληρών: πορσελάνη, γρανίτης, πέτρα, μωσαϊκό, μάρμαρο, τεχνητή πέτρα, τερακότα, συμπέτρωμα, τζάμι, χυτοσίδηρος, fiberglass, grp (πλαστικό ενισχυμένο με γυαλί), perspex (πλεξιγκλάς)

Υποδοχή: 1/4"

Συσκευασία: 1 τεμάχιο σε μπλίστερ

Χώρα κατασκευής: Ταϊβάν

Κατασκευαστής: Milwaukee

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Φοράτε πάντα μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια, χέρια. Ακολουθείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας που αναγράφονται στο ηλεκτρικό σας εργαλείο. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά.

         Recycle.png

Δείτε ακόμα:

Αδαμάντινο ποτηροτρύπανο Φ7, Φ8, Φ10 χωρίς κρούση Milwaukee

Αδαμάντινο ποτηροτρύπανο χωρίς κρούση 1/4" όλα τα μεγέθη PASCO TOOLS

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Αδαμάντινο ποτηροτρύπανο χωρίς κρούση 1/4" Milwaukee

Αδαμάντινο ποτηροτρύπανο χωρίς κρούση 1/4" Milwaukee

Milwaukee αδαμάντινο ποτηροτρύπανο για την υγρή διάτρηση γυαλιού, πέτρας, κεραμικών

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: