Ποτηροτρύπανα-Διαβήτες

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Διαβήτης τρυπάνι 30-120mm PASCO TOOLS

00993

Νέο

Pasco tools ρυθμιζόμενος διαβήτης από 30 έως 120mm με κεντραδόρο

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο από 1-3ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


6,50 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 000153

Ο διαβήτης τρυπάνι της Pasco tools είναι ένα απαραίτητο εξάρτημα ηλεκτρικών εργαλείων για τη διάνοιξη οπών σε λεπτό ξύλο, γυψοσανίδα, τσιμεντοσανίδα, μαλακό μέταλλο όπως φύλλα χαλκού κ.λπ.

Είναι κατασκευασμένο από κράμα χάλυβα(alloy steel). Διαθέτει δύο ανεξάρτητα ρυθμιζόμενες αιχμηρές λεπίδες στα δύο άκρα του. Λόγω της ανεξάρτητης αυτής ρύθμισης μπορεί να κόβει είτε σε κύκλο είτε σε δύο ομόκεντρους κύκλους για τη δημιουργία δακτυλίων(ντόνατ). Στο κέντρο του υπάρχει τρυπάνι κεντραδόρος διαμέτρου Φ8mm κατάλληλο για πιο χοντρά υλικά. Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μύτη κεντραρίσματος, που περιλαμβάνεται, και είναι ιδανική για λεπτό ξύλο. Διαθέτει εξάγωνη υποδοχή(hex) Φ10mm.

Χρήση

Τοποθετήστε και τις δύο λεπίδες κοπής σφιχτά στις υποδοχές λεπίδων. Μετακινήστε τις λεπίδες, ώστε το μυτερό τους άκρο να είναι στο επιθυμητό μέγεθος. Για να σταθεροποιήσετε τις λεπίδες χρησιμοποιήστε το κλειδί άλλεν που βρίσκεται στη συσκευασία. Χρησιμοποιήστε τη μύτη κεντραρίσματος για λεπτά υλικά ή το τρυπάνι κεντραδόρο για λίγο πιο παχιά. Πριν ξεκινήσετε τη διάτρηση σταθεροποιήστε πολύ καλά το προς επεξεργασία υλικό. Τοποθετήστε τον κεντραδόρο ή τη μύτη κεντραρίσματος στο κέντρο της οπής που θα ανοιχτεί. Κρατήστε σταθερά το ηλεκτρικό σας εργαλεία και ξεκινήστε την εργασία έχοντας χαμηλές στροφές, για καλύτερο έλεγχο. Σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη διάτρησης πιο χοντρών υλικών, αφού χαράξετε το υλικό από τη μία πλευρά, επαναλάβετε τη διαδικασία και από την άλλη πλευρά. Η ακτίνα του κύκλου που μπορεί να ανοιχτεί είναι από 30mm έως 200mm.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Συνολικό μήκος: 155mm

Συνολικό ύψος: 135mm

Διάμετρος κεντραδόρου: Φ8mm

Διάμετρος υποδοχής: 10mm

Διάμετρος οπής: 30-120mm

Μέγιστη ταχύτητα: 1000rpm

Συσκευασία: 1 τεμάχιο με κλειδί άλλεν και μύτη κεντραρίσματος σε μπλίστερ

Κατασκευαστής: Pasco tools

Προσοχή

Διαβάστε τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία διάνοιξης βεβαιωθείτε ότι έχετε σταθεροποιήσει όλα τα στοιχεία(διαβήτης, λεπίδες κ.λ.π.) και ότι η επιφάνεια που θα τρυπήσετε είναι σταθερή. Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του ηλεκτρικού σας εργαλείου. Μακριά από παιδιά.

  

Δείτε ακόμα:

Διαβήτης τρυπάνι 40-300mm PASCO TOOLS

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Διαβήτης τρυπάνι 30-120mm PASCO TOOLS

Διαβήτης τρυπάνι 30-120mm PASCO TOOLS

Pasco tools ρυθμιζόμενος διαβήτης από 30 έως 120mm με κεντραδόρο

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: