Σφυριά-Λοστοί

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Λοστοί με λαβή I-Beam σετ 4 τεμ. Milwaukee 48229214

Νέο

Milwaukee Λοστοί σε σετ 4 τεμαχίων διαφορετικών μεγεθών, με τεχνολογία I-Beam

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο από 4-10 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 7 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 7 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,40 €.


79,90 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕΤ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 48229214

Το σετ με εξωλκείς αυτοκινήτου της Milwaukee είναι ένα απαραίτητο σετ εργαλείων χειρός για φανοποιούς, μηχανικούς αυτοκινήτων και γενικά σε όποια εργασία απαιτείται μόχλευση. 

Το συγκεκριμένο σετ λοστών έχει σχεδιασμό I-Beam, γεγονός που σημαίνει ότι ο μεταλλικός άξονας των εργαλείων έχει 2 πλευρικές αυλακώσεις, όπως οι σιδηροδοκοί "Η" για να έχουν μεγαλύτερη αντοχή. Κατά συνέπεια προσφέρουν 40% μεγαλύτερη δύναμη μόχλευσης

Οι λοστοί είναι κατασκευασμένοι από κράμα χάλυβα χρωμίου-βαναδίου(CrV-chrome vanadium). Διαθέτουν ολομέταλλο πυρήνα προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Έχουν φινίρισμα χρωμίου για μεγαλύτερη αντοχή στη διάβρωση και εύκολο καθαρισμό τους. Το κεκλιμένο άκρο τους είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μειώνεται η φθορά του όταν χρησιμοποιείται με καρφιά. 

Στο άκρο της λαβής τους έχουν χαλύβδινο μεταλλικό καπάκι ώστε όταν απαιτείται κρούση να μη φθείρεται το εργαλείο και να βελτιώνει τη μόχλευση κατά την εργασία σε στενούς και περιορισμένους χώρους. Η λαβή τους είναι εργονομική, τριών λοβών για ευκολία και άνεση στη χρήση. 

Το σετ 4 λοστών βρίσκεται σε κασετίνα για καλύτερη οργάνωση, τακτοποίηση και αποθήκευση. 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Διαστάσεις λοστών: 8"(~200mm), 12"(~300mm), 18"(~450mm), 24"(~600mm)

Χρώμα λαβής: Κόκκινο

Συσκευασία: 1 σετ 4 τεμαχίων σε κασετίνα

Κατασκευαστής: Milwaukee

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Φοράτε προστατευτικά γάντια και προστατευτικά γυαλιά. Δεν έχει μόνωση, μην το χρησιμοποιείτε κοντά σε ηλεκτροφόρα κυκλώματα. Μην τρυπάτε και μην κάνετε μετατροπές στο εργαλείο, μπορεί να σπάσει. Μακριά από παιδιά.

            

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Λοστοί με λαβή I-Beam σετ 4 τεμ. Milwaukee 48229214

Λοστοί με λαβή I-Beam σετ 4 τεμ. Milwaukee 48229214

Milwaukee Λοστοί σε σετ 4 τεμαχίων διαφορετικών μεγεθών, με τεχνολογία I-Beam

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: