Σφραγιστικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Κιτ επισκευής πλαστικών δεξαμενών Permatex 09100

14498

Νέο

Permatex Plastic Tank Repair Kit επιτυγχάνει γρήγορη και μόνιμη επισκευή στις διαρροές για όλους του τύπους πλαστικών δεξαμενών, εκτός από τις πλαστικές δεξαμενές καυσίμων

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν παραγγελίας

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 3 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


36,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕΤ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 09100

Το κιτ επισκευής πλαστικών δεξαμενών της Permatex επισκευάζει οπές και διαρροές σε πλαστικές δεξαμενές όλων των τύπων εκτός από τις πλαστικές δεξαμενές καυσίμων. Επισκευάζει ρωγμές με μήκος μέχρι 10cm και οπές με διάμετρο μέχρι 9mm. Είναι ιδανικό για αυτοκίνητα, φορτηγά, σκάφη, για τη δεξαμενή του νερού που παρέχει νερό στις πιτσιλίθρες, τις δεξαμενές υπερχείλισης ψυγείων, τις δεξαμενές υγρών προέκτασης ψυγείου, δεξαμενές νερού ή αποβλήτων.

Είναι πολύ εύκολο στη χρήση του και η συσκευασία περιέχει ό,τι χρειάζεται για την επισκευή. Περιέχονται οδηγίες. Προσφέρει γρήγορη σκλήρυνση και η επισκευή μπορεί να γίνει σε 30 λεπτά.

Οδηγίες χρήσης:

Η χρήση αυτού του προϊόντος δε συνιστάται σε δεξαμενές καυσίμων. Ο χρόνος σκλήρυνσης της επισκευαστικής ρητίνης γίνεται σε 8 έως 10 λεπτά και η πλήρης σκλήρυνση σε 30 λεπτά. Πριν αρχίσετε την επισκευή διαβάστε προηγουμένως προσεκτικά όλες τις οδηγίες. Η θερμοκρασία στο χώρο εργασίας πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ +10oC και +24oC. Σε χαμηλότερες θερμοκρασίες ή σκλήρυνση θα πάρει περισσότερο χρόνο.

1. Αδειάστε ή αφαιρέστε τα υγρά 6 εκ. κάτω από την επιφάνεια επισκευής.

2. Καθαρίστε την επιφάνεια επισκευής από γράσα, πίσσες, λάδια ή βρωμιές.

3. Τρίψτε με γυαλόχαρτο τουλάχιστο 3 εκ. γύρω από το σημείο επισκευής.

4. Σε ρωγμές για την αποφυγή προέκτασης τους, ανοίξτε από μία μικρή τρύπα και στις δύο άκρες της ρωγμής.

5. Καθαρίστε την επιφάνεια με το οινοπνευματούχο βαμβάκι. Κόψτε το φάϊμπεργκλας (πανί) ακριβώς όσο χρειάζεται για να καλύψετε την τριμμένη επιφάνεια.

6. Η επισκευαστική ρητίνη πρέπει να ανακατευτεί με τον σκληρυντή και να απλωθεί στην προς επισκευή επιφάνεια σε λιγότερο από 8 λεπτά, διότι θα αρχίσει να σκληραίνει. Ανοίξτε τη ραφή που διαχωρίζει τα δύο υλικά πιέζοντας προς τη μία πλευρά. Ανακινήστε το περιεχόμενο της σακούλας μπρος πίσω μέχρι το περιεχόμενο να αποκτήσει ομοιόμορφο χρώμα (μάξιμουμ 2 λεπτά).

7. Κόψτε την επάνω επιφάνεια της σακούλας. Απλώστε ποσότητα ρητίνης ομοιόμορφα με το πινέλο που περιέχεται στο κιτ μέχρι να καλύψετε όλη την προς επισκευή επιφάνεια. Σημείωση: το υλικό θα γίνει ζεστό, κατά την αφή.

8.Τοποθετήστε το φάϊμπεργκλας πάνω από τη ρητίνη και αδειάστε το υπόλοιπο μείγμα πάνω στο φάϊμπεργκλας μέχρι να γίνει εντελώς υγρό. Λεπτύνετε τις επιφάνειες εκτός του φάϊμπεργκλας. Απλώστε ομοιόμορφα με το πινέλο σε όλη την επιφάνεια επισκευής. Η επισκευή θα ολοκληρωθεί μετά από 30 λεπτά, χρόνος πλήρους σκλήρυνσης της ρητίνης. Η δεξαμενή μπορεί να ξαναγεμίσει όταν η ρητίνη βρίσκεται σε πλήρη σκλήρυνση και δεν είναι κολλώδης.

9.Σκουπίστε τη ρητίνη που δεν έχει ξεραθεί με ένα πανί με οινόπνευμα ή ξύστε τα υπολείμματα εάν ξεραθεί και πλύνετε τα χέρια σας.

Συσκευασία: 1 κιτ σε μπλίστερ

Χώρα προέλευσης: ΗΠΑ

Κατασκευαστής: Permatex

Προειδοποίηση

H302 - Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. H312 - Επιβλαβές σε επαφή με το δέρμα. H315: Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. H317: Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση. H319: Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. P264 - Πλένετε το πρόσωπο, τα χέρια και οποιοδήποτε εκτεθειμένο σημείο του δέρματος σχολαστικά μετά το χειρισμό. P270 - Μην τρώτε, πίνετε ή καπνίζετε, όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν. P280 - Να φοράτε προστατευτικά γάντια. P301 + P312 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό αν αισθανθείτε αδιαθεσία P330 - Ξεπλύνετε το στόμα. P302 + P352 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύντε με άφθονο νερό και σαπούνι. P321 - Χρειάζεται ειδική αγωγή (βλέπε συμπληρωματικές οδηγίες πρώτων βοηθειών στην ετικέτα). P332 + P313 - Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. P362 + P364 - Αφαιρέστε όλα τα ρούχα που ήρθαν σε επαφή σε το προϊόν και πλύντε τα πριν τα ξαναχρησιμοποιήσετε. P280 - Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο. P305 + P351 + P338 - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. P337 + P313 - Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό P261 - Αποφεύγετε να αναπνέετε σκόνη/αναθυμιάσεις/αέρια/συγκεντρώσεις σταγονιδίων/ατμούς/εκνεφώματα. P272 - Τα μολυσμένα ενδύματα εργασίας δεν πρέπει να βγαίνουν από το χώρο εργασίας. P333 + P313 - Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος ή εμφανιστεί εξάνθημα: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. P501 - Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σε εγκεκριμένο χώρο απόρριψης αποβλήτων.

Περιέχει τρισ-διμεθυλοαμινομεθύλιο φαινόλη.

   

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Κιτ επισκευής πλαστικών δεξαμενών Permatex 09100

Κιτ επισκευής πλαστικών δεξαμενών Permatex 09100

Permatex Plastic Tank Repair Kit επιτυγχάνει γρήγορη και μόνιμη επισκευή στις διαρροές για όλους του τύπους πλαστικών δεξαμενών, εκτός από τις πλαστικές δεξαμενές καυσίμων

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: