Πολυεργαλεία-Σουγιάδες-Ψαλίδια

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Ψαλίδι χειρός πολλαπλών χρήσεων 205mm βαρέος τύπου Nusharp 985

02984

Νέο

Nusharp ψαλίδι χειρός γενικής χρήσης, μήκους 20cm. Εξαιρετικό για κοπή κλαδιών, χαρτονιού, σχοινιού, σύρματος και πολλών άλλων υλικών

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


18,85 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το ψαλίδι κλάδου χειρός της Nusharp είναι ένα απαραίτητο εργαλείο χειρός βαρέος τύπου, για την κοπή μιας ευρείας γκάμας υλικών. Είναι εξαιρετικό για το κλάδεμα των λουλουδιών, την κοπή κλαδιών, χαρτονιού, σχοινιών, καλωδίων, συρμάτων και πολλών άλλων υλικών.

Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μόνο ένα χέρι.

Οι λάμες του είναι οδοντωτές για καλύτερο κράτημα του προς κοπή υλικού και κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι (420J2) πάχους 4mm, ειδικά θερμικά επεξεργασμένες και επισκληρυμένες για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και καλύτερη απόδοση.

Η σκληρότητα των λεπίδων είναι HrC 50-54. Το μπουλόνι και το παξιμάδι που συγκρατούν τις λάμες είναι κατασκευασμένα από κράμα χάλυβα (JIS SCM435). Στο ένα άκρο των λεπίδων υπάρχει εγκοπή για την κοπή μαλακού σύρματος με διάμετρο έως Φ2.5mm.

Διαθέτει εργονομικές, αντιολισθητικές λαβές για καλύτερο κράτημα και άνεση κατά τη χρήση που είναι κατάλληλες τόσο για αριστερόχειρες όσο και για δεξιόχειρες.

Είναι ένα ρυθμιζόμενο ψαλίδι ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο χειριστή είτε έχει μικρό χέρι είτε μεγάλο. Είναι κατασκευασμένες από πολυπροπυλένιο (PP) και θερμοπλαστικό ελαστομερές (thermo plastic elastomer). Ανάμεσα στις λαβές υπάρχει ελατήριο επαναφοράς του εργαλείου σε ανοιχτή θέση. Στο σημείο του αντίχειρα υπάρχει κλείδωμα ασφαλείας για να αποθηκεύεται με ασφάλεια όταν δε χρησιμοποιείται. Στο άκρο της μίας λαβής υπάρχει οπή για να μπορεί να περαστεί κορδόνι και να μπορεί να αποθηκευτεί και να τακτοποιηθεί πιο εύκολα.

Συμβουλή: Μετά τη χρήση προτείνεται ο καλός καθαρισμός του εργαλείου από υπολείμματα για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του. Λιπαίνετε το εργαλείο τακτικά.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μήκος: 205mm (8")

Μήκος λάμας: 50mm (2")

Χρώμα λαβής: κόκκινο-μαύρο

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Χώρα προέλευσης: Ταϊβάν

Κατασκευαστής: Nusharp

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά.

   

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Ψαλίδι χειρός πολλαπλών χρήσεων 205mm βαρέος τύπου Nusharp 985

Ψαλίδι χειρός πολλαπλών χρήσεων 205mm βαρέος τύπου Nusharp 985

Nusharp ψαλίδι χειρός γενικής χρήσης, μήκους 20cm. Εξαιρετικό για κοπή κλαδιών, χαρτονιού, σχοινιού, σύρματος και πολλών άλλων υλικών

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

25 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: