Σπρέι Ακρυλικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Σπρέι Glitter Silver Easy Max 400ml No910 COSMOS LAC

16101

Νέο

Ακρυλικό σπρέι που προσφέρει ένα εξαιρετικά αστραφτερό, ασημένιο, φινίρισμα για κάθε διακοσμητική επιφάνεια

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


5,45 € (με Φ.Π.Α)

-1,75 €

7,20 €

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το Easy Max Glitter της Cosmos Lac είναι ένα ταχυστέγνωτο σπρέι γκλίτερ με μοναδική φόρμουλα που δε στομώνει. Προσθέτει λάμψη και γυαλιστερό φινίρισμα σε επιφάνειες εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Είναι ιδανικό για καθημερινή διακόσμησητεχνοτροπίες και διάφορες χειροτεχνίες αλλά και χόμπι εξωτερικού χώρου όπως ποδήλατα και κράνη. Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες όπως μέταλλοπλαστικόξύλοσκληρό χαρτί και γυαλίΣφραγίζει και προστατεύει σχεδόν οποιαδήποτε βαμμένη επιφάνεια. 

Χρήση

Ανακινήστε καλά το δοχείο για τουλάχιστον 3 λεπτά αφού ακούσετε τη μπίλια. Κατά την πρώτη χρήση ψεκάστε στον αέρα για 3-4 δευτερόλεπτα για να απομακρυνθεί τυχόν συμπυκνωμένο χρώμα από το εσωτερικό σωληνάκι. Δοκιμάστε πρώτα τον ψεκασμό σε δοκιμαστική επιφάνεια. Ψεκάστε το αντικείμενο που θέλετε να βάψετε από απόσταση 25-30εκ. Κατά τη διάρκεια του ψεκασμού κινείτε σταθερά το δοχείο παράλληλα με την ψεκαζόμενη επιφάνεια. Ανακινείτε τακτικά το δοχείο. Μετά το τέλος της εργασίας σας ψεκάστε ανάποδα μέχρι να βγει καθαρό αέριο για καθαρισμό της βαλβίδας. Σας συστήνουμε να καθαρίσετε τη βαλβίδα με κάποιο διαλυτικό (νίτρου ή ασετόν) για να αποφύγετε τυχόν βούλωμα.

Χρώμα: ασημί γκλίτερ

Συσκευασία: 400ml

Χώρα Κατασκευής: Ελλάδα

Κατασκευαστής: Cosmos Lac

Κίνδυνος

Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Διαβάστε την ετικέτα πριν από τη χρήση. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Μην ψεκάζετε κοντά σε γυμνή φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμα και μετά τη χρήση. Να φοράτε προστατευτικά γάντια, προστατευτικά ενδύματα, μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50oC. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς. Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο. Περιέχει Ακετόνη, Ξυλόλιο, μείγμα ισομερών, Οξικό 2-μεθοξυ-1-μεθυλαιθύλιο. 

Max V.O.C. content: 500g/L (20oC)

EU limit (cat. B.E): 840g/L (2010)

                           

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Σπρέι Glitter Silver Easy Max 400ml No910 COSMOS LAC

Σπρέι Glitter Silver Easy Max 400ml No910 COSMOS LAC

Ακρυλικό σπρέι που προσφέρει ένα εξαιρετικά αστραφτερό, ασημένιο, φινίρισμα για κάθε διακοσμητική επιφάνεια

Γράψτε μια κριτική

Αξεσουάρ

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

19 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: