Σφραγιστικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Ταινία αρμών μπάνιου 10mmX3m SARATOGA

15404

Νέο

Η SARATOGA Sigilla Sanitari είναι μία αυτοκόλλητη ταινία αρμών για έναν αδιάβροχο και εμφανίσιμο, αρμό μπάνιου. Μπορεί να εφαρμοστεί σε κουζίνες, ντουζιέρες, νιπτήρες και πατώματα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


11,30 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Η ταινία αρμών μπάνιου της Saratoga σφραγίζει μόνιμα και με κομψότητα τις σχισμές που υπάρχουν ανάμεσα στο πάτωμα και τη βάση των ειδών υγιεινής στο μπάνιο, αποτρέποντας έτσι την έξοδο δυσάρεστων οσμών και την πιθανή εγκατάσταση ενοχλητικών εντόμων.

Τοποθετείται εύκολα, γρήγορα και καθαρά επειδή αντικαθιστά τη χρησιμοποίηση του παραδοσιακού λευκού τσιμέντου ή του γύψου και κάνει την εργασία περισσότερο ανθεκτική στο χρόνο, επειδή το προϊόν δε σκάει όσο περνάει ο καιρός.

Η ταινία μπάνιου είναι αδιάβροχη και δεν προσβάλλεται από μούχλα ενώ το εξαιρετικά ελαστικό διάφανες της φιλμ, είναι πάντα γυαλιστερό και εύκολο στο καθάρισμα.

Η ταινία έχει ένα ειδικό προφίλ εξαιρετικά εύπλαστο το οποίο, περνώντας βαθιά στη σχισμή, στερεώνεται με δύναμη στις πλευρές της. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται το μέγιστο δυνατό κράτημα ακόμη και σε επιφάνειες εξαιρετικά καμπύλες ή κοίλες.

Τρόπος Χρήσης

Καθαρίστε καλά τις επιφάνειες που θα έρθουν σε επαφή με το προϊόν, φροντίζοντας να απομακρύνετε όλα τα λίπη (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και οινόπνευμα ή ασετόν), και απομακρύνετε κάθε ίχνος σιλικόνης με κατάλληλα εργαλεία ή με χημικά προϊόντα.

Ξετυλίξτε 5-10 εκατοστά από την ταινία μπάνιου και αρχίστε να την εφαρμόζετε από ένα σημείο που δε φαίνεται, έτσι ώστε να μείνει αόρατο το σημείο σύνδεσης, τοποθετώντας την κορυφή της ταινίας στη σχισμή και πιέζοντας. Συνεχίστε έτσι κατά μήκος όλης της ταινίας στη σχισμή που θέλετε να κλείσετε και κόψτε μόνο όταν τελειώσετε, με τρόπο που να ταιριάξουν τέλεια οι δύο άκρες.

Αφού τελειώσετε με την τοποθέτηση, περάστε τον αντίχειρα πάνω από την ταινία, φροντίζοντας να κρατάτε μια σταθερή πίεση. Με αυτό τον τρόπο θα βελτιώσετε τόσο το κράτημα, όσο και την τελική όψη.

Χρώμα: Λευκό

Διαστάσεις: 10mmX3m

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Κατασκευαστής: Saratoga

   

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Ταινία αρμών μπάνιου 10mmX3m SARATOGA

Ταινία αρμών μπάνιου 10mmX3m SARATOGA

Η SARATOGA Sigilla Sanitari είναι μία αυτοκόλλητη ταινία αρμών για έναν αδιάβροχο και εμφανίσιμο, αρμό μπάνιου. Μπορεί να εφαρμοστεί σε κουζίνες, ντουζιέρες, νιπτήρες και πατώματα.

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: