Σέγες-Σπαθοσέγες-Δισκοπρίονα-Ρούτερ

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Σέγα Ταλάντωσης 550W Krausmann 9230

02719

Νέο

Krausmann, Σέγα Ταλάντωσης Ανοιχτής Λαβής 550W.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο


Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 3 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


37,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 9230

Η ηλεκτρική σέγα της Krausmann, με ρυθμιζόμενες στροφές για μέγιστο έλεγχο λείανσης, με ανοιχτή λαβή για άνεση και ευκολία. Ιδανική για κοπή ξύλου, μετάλλου, πλαστικών, κεραμικών, καουτσούκ κ.λπ.σε οποιοδήποτε μέγεθος και σε οποιοδήποτε απαιτούμενο σχήμα, διατηρώντας την πλάκα βάσης σταθερή στο χώρο εργασίας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τάση Λειτουργίας: 230V ~ 50 Hz
Ισχύς εισόδου: 550W
Ρυθμιζόμενη ταχύτητα χωρίς φορτίο: 0 – 3000 min-1
Ρυθμιζόμενη βάση για γωνιακές κοπές: έως 45°
Διάτρηση σε ξύλο: 65mm
Διάτρηση σε μέταλλο: 6mm
Καλώδιο παροχής ρεύματος: 2m
Η συσκευασία περιλαμβάνει: Αντάπτορα εξαγωγής σκόνης, παράλληλο οδηγό, Λάμα σέγας, Σετ ψύκτρες, Εγχειρίδιο χρήσης.
Κατασκευαστής: Krausmann

Προσοχή

Διαβάστε όλες τις υποδείξεις ασφαλείας και τις Οδηγίες. Αμέλειες κατά την τήρηση των προειδοποιητικών υποδείξεων μπορεί να προκαλέσουν ηλεκτροπληξία, κίνδυνο πυρκαγιάς ή/και σοβαρούς τραυματισμούς. Φυλάξτε όλες τις προειδοποιητικές υποδείξεις και οδηγίες για κάθε μελλοντική χρήση. Φοράτε ωτοασπίδες. Η επίδραση θορύβου μπορεί να προκαλέσει απώλεια ακοής. Να πιάνετε τη συσκευή στις μονωμένες χειρολαβές όταν εκτελείτε εργασίες κατά τις οποίες τα κοπτικά εργαλεία θα μπορούσαν να πέσουν επάνω σε κρυμμένα καλώδια ρεύματος ή στο δικό της καλώδιο. Κατά τη χρήση της σέγας φοράτε πάντοτε προστατευτικά γυαλιά. Συνίστανται τα προστατευτικά γάντια, τα σταθερά και αντιολισθητικά παπούτσια και η ποδιά. Τα γρέζια και τα ρινίσματα να μην απομακρύνονται με τη μηχανή σε λειτουργία. Πριν από κάθε εργασία βγάζετε το φις από την πρίζα. Συνδέετε με το ρεύμα μόνο όταν το ηλεκτρικό εργαλείο είναι απενεργοποιημένο. Κρατάτε το καλώδιο της συσκευής μακριά από την περιοχή δράσης και πίσω από τη μηχανή. Οι ραγισμένες πριονόλαμες ή αυτές που έχουν παραμορφωθεί δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν. Το πριόνισμα με βύθισμα είναι δυνατό μόνο σε μαλακά υλικά(ξύλο, ελαφρά δομικά υλικά για τοιχώματα). Στα σκληρότερα υλικά(μέταλλα) πρέπει να γίνει μία οπή αντίστοιχη στο μέγεθος της πριονόλαμας. Η σκόνη που δημιουργείται κατά την εργασία είναι συχνά επιβλαβής για την υγεία και δεν επιτρέπεται να έρθει σε επαφή με το σώμα. Να φοράτε κατάλληλη μάσκα προστασίας από τη σκόνη. Διατηρείτε πάντοτε τις σχισμές εξαερισμό καθαρές. 

                              

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Σέγα Ταλάντωσης 550W Krausmann 9230

Σέγα Ταλάντωσης 550W Krausmann 9230

Krausmann, Σέγα Ταλάντωσης Ανοιχτής Λαβής 550W.

Γράψτε μια κριτική

9 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: